Selam arkadaşlar.Oyunda Almanya'dan olan arkadaşlarımız varmış.Bu arkadaşlarımız için Fahri Bey'e Almanya Türkleri bayrağının konulması güzel olmaz mı?Aynı zamanda başka bayraklarda konulabilir.Yanlız bir ricam var şimdiki Türk
Bayrağı olmak üzere bayrakları değiştirin.Çünkü; kağıttan bayrak karakterlerimizi elinde çok çocuksu duruyor.Bunun yerine bayrağın sopasının uzunluğu bir Güneş Asa gibi olabilir, en tepesinede Türk bayrağı asabiliriz.Birde Türk Bayrağına asa duruşu vermişsiniz karakter durunca çok kötü görünüyor.
Almanya Türkleri Bayrağı buymuş arkadaşlar bende wikipedia'dan bulmuştum.Canım sıkılınca gezinirim wikide.Ama; Almanya ile Türkler arasında siyasi yada başka nitelikli bir soruna sebep olup olmadığını bilmiyorum.
En önce EURO 2008 için basılmış yanlış hatırlamıyorsam.
Şu bayraklar oyuna konabilir bence,
Arz Bayrağı, Lodos Bayrağı, Türkiye Bayrağı, Almanya Türkleri Bayrağı, KKTC Bayrağı, Atatürklü Türk Bayrağı, Sobee Bayrağı, İKV Bayrağı(BETA'daki logosu).Bu bayraklar oyuna konulsa fena olmaz aslında.Tabi bundan önce düşünecek tonla şey var bu düşüneceğimiz belki en son şey ama bu saatte canım sıkıldı aklıma geldi doldurayım dedim. Bayrak eklemeseniz bile en azından şu Türk Bayrağı eşyasının görünüşü ve duruşunu bir kağıt bayraktan bir sancağa çevirin.[/center]
En son CurseOfDragon tarafından 02 Ağu 2012 02:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
CurseOfDragon yazdı:Merhaba arkadaşlar.Oyunda Almanya'dan olan alkadaşlarımız varmış.Bu arkadaşlarımız için Fahri Bey'e Almanya Türkleri bayrağının konulması güzel olmaz mı?Aynı zamanda başka bayraklarda konulabilir.Yanlız bir ricam var şimdiki Türk
Bayrağı olmak üzere bayrakları değiştirin.Çünkü; kağıttan bayrak karakterlerimizi elinde çok çocuksu duruyor.Bunun yerine bayrağın sopasının uzunluğu bir Güneş Asa gibi olabilir, en tepesinede Türk bayrağı asabiliriz.Birde Türk Bayrağına asa duruşu vermişsiniz karakter durunca çok kötü görünüyor.
Almanya Türkleri Bayrağı buymuş arkadaşlar bende wikipedia'dan bulmuştum.Canım sıkılınca gezinirim wikide.Ama; Almanya ile Türkler arasında bir siyasi yada başka nitelikli bir soruna sebep olup olmadığını bilmiyorum.
En önce EURO 2008 için basılmış yanlış hatırlamıyorsam.
Şu bayraklar oyuna konabilir bence,
Arz Bayrağı, Lodos Bayrağı, Türkiye Bayrağı, Almanya Türkleri Bayrağı, KKTC Bayrağı, Atatürklü Türk Bayrağı, Sobee Bayrağı, İKV Bayrağı(BETA'daki logosu).Bu bayraklar oyuna konulsa fena olmaz aslında.Tabi bundan önce düşünecek tonla şey var bu düşüneceğimiz belki en son şey ama bu saatte canım sıkıldı aklıma geldi doldurayım dedim. Bayrak eklemeseniz bile en azından şu Türk Bayrağı eşyasının görünüşü ve duruşunu bir kağıt bayraktan bir sancağa çevirin.[/center]
yok kardeş onlar bizi euro 2008 de 3 2 yendiler bizi elediler şike yaptı oçlar olsun almanlar yaşasın turkiye
Oyunda bu kadar sorun, hata varken bence bu öneri onların yanında biraz abez kaçıyor. Kaç yıldır tanıdığım destek adına söylüyorum: 2 gün sonra unutulur gider..
Beycoastlitako yazdı:Oyunda bu kadar sorun, hata varken bence bu öneri onların yanında biraz abez kaçıyor. Kaç yıldır tanıdığım destek adına söylüyorum: 2 gün sonra unutulur gider..
Cevap;
CurseOfDragon yazdı:Tabi bundan önce düşünecek tonla şey var bu düşüneceğimiz belki en son şey ama bu saatte canım sıkıldı aklıma geldi doldurayım dedim.
Düşünülebilir fakat şuan ki sorunların yanında çok uçta kalıyor. Görselliği eleştirmişsin. Oyunda ki yetenekler bile özgün bir grafiğe sahip değil ki henüz kaldı ki yan ürünlere ekstra görsellik eklensin.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran