Bir önceki konuda tebrik etmiştim zaten. Tebriklik birşey olmadığını söylemedim, bu gibi tüm etkinlikler tebriği hak ediyor. İlgini çekiyorsa bunlarıda denemeni tavsiye ederim dedim.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Benim de aklımda X kesimi var ama ben 6 savasçı olarak düşünüyorum kesimi.
İmkansız değil ama tanıdık ve iksirli adam bulmak imkansız uygun adamları bulduğumda deniyeceğim.
İmkansız değil ama tanıdık ve iksirli adam bulmak imkansız uygun adamları bulduğumda deniyeceğim.
İyi Formlar
6 savaşçı güzel fikir, imkansız diye birşey yok tabi de sanırım en zorlayanı bu olur. Şimdiden bol şans.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
İyi Formlar
krdş hem asit hem ateş 1000 lersin de kanatma fln vuruyor baya bi dinozor iççeksin + savaşcılar aramit iksir içecek çunku dk atıyor teke gitmesin 1 hsde en az 20 30 can gider 3 4 hedefe ölür ama 3 4 hedef 2 dk fln surer sen 2 dk x karşısındadayanablrmsn bilmiyorum
İyi Formlar
krdş hem asit hem ateş 1000 lersin de kanatma fln vuruyor baya bi dinozor iççeksin + savaşcılar aramit iksir içecek çunku dk atıyor teke gitmesin 1 hsde en az 20 30 can gider 3 4 hedefe ölür ama 3 4 hedef 2 dk fln surer sen 2 dk x karşısındadayanablrmsn bilmiyorum
Dirençsiz 2 direnci birden 1.000 yapmak imkansızdır. Bilgine...