Cezai İşlemlerde ki Adaletsizlik ve Bir Anım

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Cezai İşlemlerde ki Adaletsizlik ve Bir Anım

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

Arkadaşlar Oyunda Herkes Dayı Olmuş Bunun Acısını Biz Çekiyoruz. Geçenlerde Başıma Gelen Bir Olayı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.
Tanımadığım Kişilerle Migrata Girdik Her şey Yerinde Ilerliyoruz. Bana Farabi Aramit Silah Düştü. Adamın Teki Tutturdu Takas Edecen Benle Diye. Ya Kardeşim Diyorum Etmeyeceğim. Edecen Etmeyecem Tartışmaya Başladık. Adresimi Istedi, Üstelik Küfürde Etti. (Takas Etmediğimden Dolayı - Şikayetimi Bildirdim) :D Bende Telefon Numaramı verdim. Adrese Gelecek Kadar ki Erkeksin Telefonumu Çaldır Arayayım Dedim Üstüne Adresimi de verdim... Yasakladı Şikayet Etti. Sonucunda 5 Gün Tehdit Suçundan Susturuldum(!). Nasreddin Hoca misali Hırsızın Hiç mi Suçu Yok Diye Düşünerek Desteğe Mesaj Yolladım. Bana Geri Dönen Olmadı. Sonra Destek Ekibi Çare Arıyor Oyuncular Oyundan Soğumasın Diye (?) Beni Tehdit Eden Karşı Taraf Fakat Cezayı Yiyen Ben. :) Yönetimin biraz daha Hassas Davranması Lazım bu Konuda.

Saygılarımla AfoRozCuPaPazZ
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Cezai İşlemlerde ki Adaletsizlik ve Bir Anım

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:Arkadaşlar Oyunda Herkes Dayı Olmuş Bunun Acısını Biz Çekiyoruz. Geçenlerde Başıma Gelen Bir Olayı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.
Tanımadığım Kişilerle Migrata Girdik Her şey Yerinde Ilerliyoruz. Bana Farabi Aramit Silah Düştü. Adamın Teki Tutturdu Takas Edecen Benle Diye. Ya Kardeşim Diyorum Etmeyeceğim. Edecen Etmeyecem Tartışmaya Başladık. Adresimi Istedi, Üstelik Küfürde Etti. (Takas Etmediğimden Dolayı - Şikayetimi Bildirdim) :D Bende Telefon Numaramı verdim. Adrese Gelecek Kadar ki Erkeksin Telefonumu Çaldır Arayayım Dedim Üstüne Adresimi de verdim... Yasakladı Şikayet Etti. Sonucunda 5 Gün Tehdit Suçundan Susturuldum(!). Nasreddin Hoca misali Hırsızın Hiç mi Suçu Yok Diye Düşünerek Desteğe Mesaj Yolladım. Bana Geri Dönen Olmadı. Sonra Destek Ekibi Çare Arıyor Oyuncular Oyundan Soğumasın Diye (?) Beni Tehdit Eden Karşı Taraf Fakat Cezayı Yiyen Ben. :) Yönetimin biraz daha Hassas Davranması Lazım bu Konuda.

Saygılarımla AfoRozCuPaPazZ
Dostum Oyundan adres telefon verdıysen Sus yersın..
OO kısıde senı Kufure zorladysa oda yemesı gereklı
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ben Etmedim Etmem. O Kişi Bana Etti Bende Onu Şikayet Ettim Umarım Cezalandırılmıştır. . .
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:Ben Etmedim Etmem. O Kişi Bana Etti Bende Onu Şikayet Ettim Umarım Cezalandırılmıştır. . .
sen adres telefon verdıysen oyundan sıkayet sen etsen bıle sana gelır ceza dostum :D
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Neyse Beyler Beni İçin SIkıntı değil. Ben Diyorum ki GM Oyuna Girip Millette Dalga Muhabbeti Edeceğine 2-3 kişi görevlendirsinler.Oyunda dursunlar nöbetleşe.Biz şikayet edince direk baksınlar.Oyundaki huzuru Sağlasınlar.Dün bi Baktım GM Oyuna Gİrmiş Klandan Kasap Diye Birisiyle konuşuyor. Yok Etleri Sattın mı Yok şunları Ettin mi bilmemne Bunu kim Getirmiş O Mertebeye Hala Şaşkınım.Oyuna Girip Çoluk Çocuğu Kaale Alıyor. Oda Yetmiyor Sohbet Ediyor. Tamam Edebilir Sohbet Ama Her şeyin Bir Seviyesi Var. Yanlışsam Doğrultun...
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

xXESREFPASALIXx yazdı:Haklısın Kardeşim
:arrow:
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

Aslında şikayet ederken de sadece karşımızdaki oyuncu arkadaşımızın ceza alacağını düşünmemeliyiz :) Şikayet rahatsızlık sonucu o anki sohbetin gözden geçirilmesi talebidir.

Demekki senin sözlerinde daha sakıncalı kelimeler tespit edilmiş... Örneğin, tehdit eden birini yasaklayabilirsin ve yönetimin ayrıca moderasyon uygulamasına ihtiyacın kalmaz(hakaret boyutunda değilse)... Ama reel adım atan ve reel bir olayla tehdit eden birisi tehlikelidir ki sende telefon numaranı vererek reel bir tehdit oluşturmuşsun bu yönden de düşünmeni tavsiye ederim...

Tabiki bu konuda yetkili değilim ama hatırlatma olarak yazıyorum. Yine de destek birimiyle irtibat kurmanı öneriyorum...

Bknz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx (Ceza İtirazı - Bilgilendirme)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mrdz yazdı:Aslında şikayet ederken de sadece karşımızdaki oyuncu arkadaşımızın ceza alacağını düşünmemeliyiz :) Şikayet rahatsızlık sonucu o anki sohbetin gözden geçirilmesi talebidir.

Demekki senin sözlerinde daha sakıncalı kelimeler tespit edilmiş... Örneğin, tehdit eden birini yasaklayabilirsin ve yönetimin ayrıca moderasyon uygulamasına ihtiyacın kalmaz(hakaret boyutunda değilse)... Ama reel adım atan ve reel bir olayla tehdit eden birisi tehlikelidir ki sende telefon numaranı vererek reel bir tehdit oluşturmuşsun bu yönden de düşünmeni tavsiye ederim...

Tabiki bu konuda yetkili değilim ama hatırlatma olarak yazıyorum. Yine de destek birimiyle irtibat kurmanı öneriyorum...

Bknz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx (Ceza İtirazı - Bilgilendirme)
Beni Tehdit Edecek Kadar Maçası varsa Karşı Tarafın Verdiğim Telefonu Arayacak Hiç Değilse :) :lol:
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN

“Genel Sohbet” sayfasına dön