Doktorr..?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Doktorr..?

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

Prodecdoktor hocam sorunun sadece benmıyım yoksa cekıcılıkmı var bende anlamıs deılım / hangı forum sıtesınde böyle bısey var abı yaw sacmalmayın ha banlıcaksan banla forum hesabmı sorun olmaz Ama sacma sebeblerrden dolayı 14 gun foruma block atıyorsan adam gerılıyor..
harbıden daktırr ısıne geldıgı gıbı haraket edıyorsun dostum Yolun acık olsun Gozun bende olsun oldumu ... Bu hesabana 14 gun ver baska hesaba geceyım ordan posta kasarım qq artık :D
:arrow:
burda adam konuyu yanlıs yere acmıssın dıyoruz 14gun susu bız yıyoruz boyle sıstemmı olur daktır sen oyun oynama qq bu gıdıste oyun batar :D :D :arrow:
viewtopic.php?f=64&p=851462#p851379
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Doktorr..?

forum destege maıl at dıyor sankı ılgınene var orda .. :arrow:
Çakii
Bakma qq

ResimResim

Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bana kuş lastimi getirin :lol:
Geçmiş olsun samedim.Kurşun ataaa attaa biter mapus yatataa yataa biter.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LEPRECHAUN yazdı:Bana kuş lastimi getirin :lol:
:d:D:D
Sorun deılde hocam Sacma sebebler yuzunden block yıyoruz boylee bktan davamı olur neymıs kufur etmısım la ben ne kufur edecem manyak manyak ısler edıyorlar ..
Doktor cok kaptırıyoprsun hocam sen kendını sana benden 1 hafta tatıl ızını gıt sosyaylles qq bana kafayı takmıs adam:D :arrow:
Çakii
Bakma qq

ResimResim

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Selam Samet,

ProtectorDragon'un ufacık bir işi var onun yerine ben cevap vereyim. Daha önce bir veya birden fazla olarak kulanmış olduğun kısaltmalar nedeni ile uyarılmıştın. Bir çoğu Koray Dayımız tarafından olmak üzere... Buna rağmen, uyarıları dikkate almayıp söz konusu kısaltmaları kullanmaya ve kişiler açmış olduğu konuları sözlü taciz etmektesin.

Buna istinaden ProtectorDragon, cilt cilt kitap serisi haline gelen eski cezalarını ( :P ) da göz önünde bulundurarak 14 günlük cezayı uygun görmüş ve tarafımızca da onaylanmıştır. Umuyoruz ki bu kısaltma aşkından vazgeçersin.

Üstelik İKV Forum Destek alanı ile ilgili söylediklerine de katılmıyorum. Bir takım aksamalar elbette olabilir, fakat ilgilenilmiyor düşüncesi için o kadar emin konuşmamanı rica ederim.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

samedsedir0606 yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Bana kuş lastimi getirin :lol:
:d:D:D
Sorun deılde hocam Sacma sebebler yuzunden block yıyoruz boylee bktan davamı olur neymıs kufur etmısım la ben ne kufur edecem manyak manyak ısler edıyorlar ..
Doktor cok kaptırıyoprsun hocam sen kendını sana benden 1 hafta tatıl ızını gıt sosyaylles qq bana kafayı takmıs adam:D :arrow:
Yahu samet valla orjinalsin her yerde 2q harfini kullanmıyormuş gibi şu iletidede argo konuşarak küfür etmediğini savunuyorsun.

Bunun gibi:Sorun deılde hocam Sacma sebebler yuzunden block yıyoruz boylee bktan davamı olur.

Yazıları yazarken sen astral seyahatmı yapıyorsun başka bir boyutamı geçiyorsun anlamadım ama o kullandığından bende istiyorum kafası baya eğlenceli :twisted:
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Respected yazdı:Selam Samet,

ProtectorDragon'un ufacık bir işi var onun yerine ben cevap vereyim. Daha önce bir veya birden fazla olarak kulanmış olduğun kısaltmalar nedeni ile uyarılmıştın. Bir çoğu Koray Dayımız tarafından olmak üzere... Buna rağmen, uyarıları dikkate almayıp söz konusu kısaltmaları kullanmaya ve kişiler açmış olduğu konuları sözlü taciz etmektesin.

Buna istinaden ProtectorDragon, cilt cilt kitap serisi haline gelen eski cezalarını ( :P ) da göz önünde bulundurarak 14 günlük cezayı uygun görmüş ve tarafımızca da onaylanmıştır. Umuyoruz ki bu kısaltma aşkından vazgeçersin.

Üstelik İKV Forum Destek alanı ile ilgili söylediklerine de katılmıyorum. Bir takım aksamalar elbette olabilir, fakat ilgilenilmiyor düşüncesi için o kadar emin konuşmamanı rica ederim.

İyi forumlar.
zanza bi spor gazetesinin adını yazmak küfüre mi girer yoksa reklama mı :D
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
mi
8. Din,politika,örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler, işaretler ve bunları simgeleyen kullanıcı adları vs. kesinlikle kullanılamaz.

9. Ticari çıkar amaçlı veya yasalara uygun olmayan içerikler ve bunların bağlantı adresleri mesaj veya özel mesaj olarak gönderilemez.
mi

hangisine göre blok sebebi?
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

haydegidelumm yazdı: zanza bi spor gazetesinin adını yazmak küfüre mi girer yoksa reklama mı :D
Cümle yapısına göre değişkenlik gösterir. :)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Respected yazdı:
haydegidelumm yazdı: zanza bi spor gazetesinin adını yazmak küfüre mi girer yoksa reklama mı :D
Cümle yapısına göre değişkenlik gösterir. :)
hmm oku ... desek? halk merak ediyor..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Respected yazdı:Selam Samet,

İyi forumlar.
Başkan Kusura bakma çarsıya dondurma almaya ınmıstım anca gelebıldım :D :D :D :D

Şimdi Şöyle sorarım Sana dostum / qq / sızın cıkartmanızda kufur /qq/ turkcede Kufurmu ? deıl
qq Anlamı neyaw anlmasız bırsöz sadece.
ha ben qq yerıne aa bb cc koysam yıne sus yerım canebt te deılım hoca anlamıyorumkı neden yıyorum. :D :? :arrow: :arrow:
Geldık benım 14 gunluk susa doktorun huysuz bloklarına alısmıs bukunmaktayım adama fazla yuklenmıcem oda ınsan oda bısıler pesınde :D ama qq kufur sayıyorsa bıdahkıne aa bb dıcem onada sus verırse ozaman Agır bır yuklenış yaparım bunuda kufur sayarsa Allah rahmet eylesın ona :idea: :arrow:
Çakii
Bakma qq

ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön