İSTANBUL KIYAMET VAKTİNİN BİZİ ŞAŞIRTMASI LAZIM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İSTANBUL KIYAMET VAKTİNİN BİZİ ŞAŞIRTMASI LAZIM
ne bilim dükkana beleş bişey koyun. ramazan paketi diye koyduğunuz şeyimsonik yağma arttırıcı %30 arttırıyo. aman %60 yapsanız oyunda item düşürmeyen kalmaz oyunda dengeler bozulurdu. !11!!11

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: İSTANBUL KIYAMET VAKTİNİN BİZİ ŞAŞIRTMASI LAZIM
Canceazi yazdı:ne bilim dükkana beleş bişey koyun. ramazan paketi diye koyduğunuz şeyimsonik yağma arttırıcı %30 arttırıyo. aman %60 yapsanız oyunda item düşürmeyen kalmaz oyunda dengeler bozulurdu. !11!!11
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
1günlük %60 çt arttırıcı koysalar ciddi ciddi şaşırırımCanceazi yazdı:ne bilim dükkana beleş bişey koyun. ramazan paketi diye koyduğunuz şeyimsonik yağma arttırıcı %30 arttırıyo. aman %60 yapsanız oyunda item düşürmeyen kalmaz oyunda dengeler bozulurdu. !11!!11
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Şaşırmak istiyorsanız fuarı bekleyin.....
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
samedsedir06 yazdı::arrow: qq adamlar napsın daha ramazan özel paketı koydu gunluk gıt gır al sende nerde beles oraya yerles moduna aldın he bıde dıkseydın bız:D
bu aralar dikkat ediyorumda millete '' qq '' diyerek sövüp.Kendini öne çıkarma planları içindesin.Hani biz forum destek ekibinden değiliz.Kibarca uyarmayız .Yorum yaptığın adamlara ve yazılara az biraz dikkat et.Bu arada '' qq '' da TDK ' da yok. :arrow:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı

Ooww reyız konustun tbrkler eyw yorumun ıcın Saygıyla anıyorum hanı bende senı saol warol :arrow:Ferhatreyiz yazdı:samedsedir06 yazdı::arrow: qq adamlar napsın daha ramazan özel paketı koydu gunluk gıt gır al sende nerde beles oraya yerles moduna aldın he bıde dıkseydın bız:D
bu aralar dikkat ediyorumda millete '' qq '' diyerek sövüp.Kendini öne çıkarma planları içindesin.Hani biz forum destek ekibinden değiliz.Kibarca uyarmayız .Yorum yaptığın adamlara ve yazılara az biraz dikkat et.Bu arada '' qq '' da TDK ' da yok. :arrow:
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
Ben senle dalga geçmek amaçlı bir yazı yazmadım . Sen hem konuyu açan kişiye,hemde benim yazdığım yazıya ve diğer forum üyelerine kendi çapınla dalga geçtiğini sanıyorsun samed.Bu bence yanlış ama sen bilirsin.Saygıyla an beni .Araftaki arkadaşlarımda gözlerinden öpüyorsamedsedir0606 yazdı:Ooww reyız konustun tbrkler eyw yorumun ıcın Saygıyla anıyorum hanı bende senı saol warol :arrow:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Bu iki reyizede çok güzel gülüyorum ya yaşam kaynağımsınızFerhatreyiz yazdı:Ben senle dalga geçmek amaçlı bir yazı yazmadım . Sen hem konuyu açan kişiye,hemde benim yazdığım yazıya ve diğer forum üyelerine kendi çapınla dalga geçtiğini sanıyorsun samed.Bu bence yanlış ama sen bilirsin.Saygıyla an beni .Araftaki arkadaşlarımda gözlerinden öpüyorsamedsedir0606 yazdı:Ooww reyız konustun tbrkler eyw yorumun ıcın Saygıyla anıyorum hanı bende senı saol warol :arrow::arrow:
Not : Kötü bi niyetim yok cidden gülüyorum :mrgreen: :lol:
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı

way way way bu konu sanamı aııt reyız viewtopic.php?f=46&t=97796 baksana buna bı sende duzelme var dıcem ozamanFerhatreyiz yazdı:Ben senle dalga geçmek amaçlı bir yazı yazmadım . Sen hem konuyu açan kişiye,hemde benim yazdığım yazıya ve diğer forum üyelerine kendi çapınla dalga geçtiğini sanıyorsun samed.Bu bence yanlış ama sen bilirsin.Saygıyla an beni .Araftaki arkadaşlarımda gözlerinden öpüyorsamedsedir0606 yazdı:Ooww reyız konustun tbrkler eyw yorumun ıcın Saygıyla anıyorum hanı bende senı saol warol :arrow::arrow:
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ramazanın başından beri günlük paketten alıyorum , değersiz madenci madenlerinden baya bi saf çıktı ayrıca lokman madenlerinden de baya bi saf çıktı hatta Civan çiçeği bile çıktı ama sarraf'tan tık yok :? Bide bu sabah şelit çektim