Beyler mhbbet etck yokmu ya sıkıldım :(
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Beyler mhbbet etck yokmu ya sıkıldım :(
Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum
:shock:
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Beyler mhbbet etck yokmu ya sıkıldım :(
çarlarım sus olamasaydı Burda olmazdım edelımde malca +18 seyler takılma burda daktır dıye yonetıcı var dırek 14 gun sus verıyor:DCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

oyundaki çarımı bulamaz asdadasdasdasdas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:samedsedir06 yazdı:çarlarım sus olamasaydı Burda olmazdım edelımde malca +18 seyler takılma burda daktır dıye yonetıcı var dırek 14 gun sus verıyor:DCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

oyundakı demıyorum Daktır yonetımvar forumla ılgılenıyor cok efendı durust delıkanlı bana burdan qq fılan yazarsam 14 gun Kufur susu verıyor sakın ce muhabbet edelım dıyorum:D.DDCruicaL yazdı:oyundaki çarımı bulamaz asdadasdasdasdas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:samedsedir06 yazdı:çarlarım sus olamasaydı Burda olmazdım edelımde malca +18 seyler takılma burda daktır dıye yonetıcı var dırek 14 gun sus verıyor:DCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Yok yani şimdi benimde aslında nabayım milleti yatar dinlerim kafamı ama bu forum hesabını bugün açtım post kasım diyorum yanisamedsedir06 yazdı:oyundakı demıyorum Daktır yonetımvar forumla ılgılenıyor cok efendı durust delıkanlı bana burdan qq fılan yazarsam 14 gun Kufur susu verıyor sakın ce muhabbet edelım dıyorum:D.DDCruicaL yazdı:oyundaki çarımı bulamaz asdadasdasdasdas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:samedsedir06 yazdı:çarlarım sus olamasaydı Burda olmazdım edelımde malca +18 seyler takılma burda daktır dıye yonetıcı var dırek 14 gun sus verıyor:DCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

qq benı kullanıyorsun yanıCruicaL yazdı:Yok yani şimdi benimde aslında nabayım milleti yatar dinlerim kafamı ama bu forum hesabını bugün açtım post kasım diyorum yanisamedsedir06 yazdı:oyundakı demıyorum Daktır yonetımvar forumla ılgılenıyor cok efendı durust delıkanlı bana burdan qq fılan yazarsam 14 gun Kufur susu verıyor sakın ce muhabbet edelım dıyorum:D.DDCruicaL yazdı:oyundaki çarımı bulamaz asdadasdasdasdas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:samedsedir06 yazdı:çarlarım sus olamasaydı Burda olmazdım edelımde malca +18 seyler takılma burda daktır dıye yonetıcı var dırek 14 gun sus verıyor:DCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
Bu arada napan
ne edem Tılsımdayım carın Adını demeye gerek yok sen kell dıye bagır herkez benı gosterır fılan fılan aynı beya işte qq uzattırma:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

yok ya ben sana gülüyorum :mrgreen: bu arada sana madalya takılması lazım günde 150den fazla post kastın /alkış kel :mrgreen:
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Respectful City
Kardeş Samed'i bulmuşun sıkılmazsınCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Deva
Samet senin forum hesabını değiştirmek qq yapmak lazım qq
şu tuşu sök klavyeden qq :arrow: :mrgreen:

LEPRECHAUN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

haklısın ya cevapları gördükçe gülmekten ölüyorum :mrgreen: :mrgreen:TRrelaxTR yazdı:Kardeş Samed'i bulmuşun sıkılmazsınCruicaL yazdı:Beyler muhabbet etcek ykmu ya oyundan çıktım sıkıldım pfff :arrow: :? yardımm edinn ölüyorum![]()
garanti veriyorum :mrgreen: :mrgreen: