Turk oyunu normaldır

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ArieS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Turk oyunu normaldır

Mesaj gönderen ArieS »

tılsımda suan oynuyan varmı dıger sunucular tenha bızımkı kalabalık hıc gırılmıor
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida

Resim
XxRoSaxX Alexa
Kullanıcı avatarı
LeGeNDeRyCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Turk oyunu normaldır

Mesaj gönderen LeGeNDeRyCeLLaD »

Kalabalık sunucuya giriş pek bir problem değil çok kalabalık oldugu zaman belkı bıraz zorluk yaşayabılırsın ama konunun Türk oyunu normaldir olması hem beni hem de yöneticileri üzmüş olsa gerek.
Yabancı oyunlara verilen önemin birazı türk oyunlarına verse oyuncular inanın İstanbul Kıyamet Vakti çoğu gereksiz yabancı oyunun üstüne çıkacaktır.
Ben oyuna beta sürümündeyken bir bannerını görüp başladım ve çokta hoşuma gittiğini söyleyebilirimki oyunu oynadıgım yıllar buna kanıttır.
Ben Silkroad Online oynuyorum ve girmesi inanılmaz zor bir oyun (isteyen baksın şimdi biraz düzelttiler girişler düzeldi)
ben kimsenin itiraz ettiğini görmedim Knight ta öyleydi ve kimseden tek bir şikayet çıkmazdı Türk oyunlarında neden bu şikayetler onu anlamıyorum.
Oyunumuz türk yapımı en güzel online oyundur bence. Keşke konu başlığına daha farklı birşey yazsaydın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ArieS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ArieS »

aha da 5 saat olcak halada gırıs yok lakın anka sunucu calısıyor
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida

Resim
XxRoSaxX Alexa
Kullanıcı avatarı
Ashemez
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ashemez »

sorun oyunun türk veya yabancı olması değil sorun oyuna girilmemeside değil SORUN yöneticilerin bi açıklama yapmaması soyunda bi problem oldu aşıkar ama biri çıksın desinki şu var gidermeye çalışıyoz biri insanları bilgilendirsin yeter
Ashemez... (tılsım)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön