2 gündür oyun oynarken karsıma cıkan sorun bu ; kare kare seklınde görülüyor hersey.Karektere iyice yaklastırınca gözleri ve üstündekıler kare şeklını alıyor sanki ;
Buradaki resimde üstümdekı elbiseler kare kare olmuş şekılde ve karekterin gözleri kare kare olup görünmüyor.
Burada hem üstümdeki kıyafetler hemde arka planda havayı gösteren bölüm kare kare şeklini almıstır.
Bu sorun; sürüm '' 3.1.0 '' olduktan sonra cıktı.
Bilgisayarımla olan bi nedenle mi yoksa oyunla olan bı nedenle mi olduğunu bilen yetkılı veya bı arkdas varsa; bilgilendirirse sevinirim.
Bende ve eminimki çoğu kişide bu hata olmuyordur !
Görüntüde Sorun olduğu için Ekran Kartı yetersiz veya güncellenmesi gereken Paketler olabilir yada ekran kartı hatalı Yüklemenden kaynaklanabilir !
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
Kardeş bunun sebebi şudur: Oyuna girmeden önce yukarda AYARLAR yazısı var sarı bir yazı ile oraya bir kere tıkla sonra ayarlar penceresi çıkıyor karşına ve oradaki şeyleri düzelt parlama efektini işaretle sonra doku filtrelemeyi iyi yap.Anisotropic Filtrelemeyi 4x yap.Ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap.Gölge Detayını ve Doku Detayını Yüksek yap daha sonra oyuna gir farkı görürsün
efsane534 yazdı:Kardeş bunun sebebi şudur: Oyuna girmeden önce yukarda AYARLAR yazısı var sarı bir yazı ile oraya bir kere tıkla sonra ayarlar penceresi çıkıyor karşına ve oradaki şeyleri düzelt parlama efektini işaretle sonra doku filtrelemeyi iyi yap.Anisotropic Filtrelemeyi 4x yap.Ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap.Gölge Detayını ve Doku Detayını Yüksek yap daha sonra oyuna gir farkı görürsün
aynen böyle hatta çözünürlük hariç hepsini en sona getirebilrsin her hangi bir kasma olmuyor eger pc im iyi monitörde büyük dersen çözünürlüğüde daya en sona ben öyle oynuyorum we görüntü mükemmel
efsane534 yazdı:Kardeş bunun sebebi şudur: Oyuna girmeden önce yukarda AYARLAR yazısı var sarı bir yazı ile oraya bir kere tıkla sonra ayarlar penceresi çıkıyor karşına ve oradaki şeyleri düzelt parlama efektini işaretle sonra doku filtrelemeyi iyi yap.Anisotropic Filtrelemeyi 4x yap.Ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap.Gölge Detayını ve Doku Detayını Yüksek yap daha sonra oyuna gir farkı görürsün
Başta sen olmak üzere yardımcı olan veya olmaya calısan herkeze teşekkür ederim.Dediklerini bir bir yaptım, sonra oyuna girdiğimde cam gibi bir görüntü ile karşılaştım mükemmeldi
Tekrar yardımcı olan ve olmaya calısan herkeze teşekkür ederim.
Oyunu Luncer Helper dosyasından açın. Diğer durumda ise: Ekran kartınızda sorun var bence ekran kartı driver yeniden yüklemeznizde ve drectx güncellediğiniz sorun ortadan kalkacaktır. Eğer yine aynı hata devam ederse ekran kartınızda sorun var demektir.
iyi formlar.