FREBRAKER WS TATAR 5 M VERILMEMISTIR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
emrekral123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: yok

FREBRAKER WS TATAR 5 M VERILMEMISTIR

Mesaj gönderen emrekral123 »

emrekral123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: FREBRAKER WS TATAR 5 M VERILMEMISTIR

WS DEN SONRA 5 M VERILMEMISTIR SONRA SAVACI BAHANE EDIP ONLA ATAK DIYOR BU NE BICIM ISSS ?????
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Arz'ın biriyle ws atarken FREBRAKER arkadaş geldi karıştı ws ye.Ondan sonra bunu o arkadaş kesti benim isteğim üzerine yediremedi gücünün şifacıya yeticeğini anladı ve benle ws yapmak istedi tabi üstümde ruh döven yerine mevlana olduğunu görünce...Neyse Ashab-ı Kefh'imi aldım şansımı deniyim dedim şifacıyım nede olsa.Arkadaş şifacı kesince pek bi sevindi ws için 5m istedi.Bende parasına atacaksa savaşçı getireceğimi söyledim. "Burada yusufladı" ve sonrasında eziklik dolu o anlar: :D :

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Hiçbir şekilde Küçük düşürücü bir şey için değil.Sadece paranın derdinde arkadaş anlamamakta ısrar ediyo :D
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hey yavrum hey sen daha sübyanken geçtik bu yolları :D
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AirLifte »

Tatar arkadaş gerekli cevabı paylaşmış.Burada kendini rezil etmişsin Frebraker kardeşim geçmiş olsun.Adam sana savaşçı getireyim dediğinde parayı düşünmemiş ancak şifacıyken paranın derdine düşmüşsün.Konuya kilit bence eziklikten başka bir şey değil frebraker arkadaşın yaptığı.
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AirLifte yazdı:Tatar arkadaş gerekli cevabı paylaşmış.Burada kendini rezil etmişsin Frebraker kardeşim geçmiş olsun.Adam sana savaşçı getireyim dediğinde parayı düşünmemiş ancak şifacıyken paranın derdine düşmüşsün.Konuya kilit bence eziklikten başka bir şey değil frebraker arkadaşın yaptığı.

selin boşver selin kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş savaşçı diyince sağa sola koşturmaya başladı :D
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
emrekral123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

AMA BANA DEDIKI SIFAYLA ATCAZ DEDI GIR MODA DEDI ATTIK YENILDI SONRA DIYOKI SAVAŞLA GELIYIM DIYOR PARAYI VERMEDEN GIDIYO ??? VERSIN ATALIM ONLADA KORKUM YOKTURR....
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

emrekral123 yazdı:AMA BANA DEDIKI SIFAYLA ATCAZ DEDI GIR MODA DEDI ATTIK YENILDI SONRA DIYOKI SAVAŞLA GELIYIM DIYOR PARAYI VERMEDEN GIDIYO ??? VERSIN ATALIM ONLADA KORKUM YOKTURR....

Şifacıyla atıcaz demedim "gücün şifacıya mı yetiyor?" dedim.Sende tutturdun ws diye o zaman 5m demiyodun.Sana dedim ki şifacı atıcaksan parasına atmam savaşçı getiriyim para istiyosan dedim.Çok iddan varsa ve demişsem fotosunu koy çarımı silicem.ÇOK İDDAN VARSA dediğim gibi getiriyim savaşçıyı ws atalım 2 avans 5 te biter 25msine.

Üstelik hadi diyelim şifacı vs savaşçı 5m'sine attık neyle ödicektin? Alışveriş açıp 5m koy görelim paranı dediğimde kapayıp duruyodun ben 5m yi koyunca?

"Hey Yavrum Hey Biz Çok Geçtik Bu Yollardan..."

Sen değil ecdanın gelse kirletemez bu ismi.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AirLifte »

emrekral123 yazdı:AMA BANA DEDIKI SIFAYLA ATCAZ DEDI GIR MODA DEDI ATTIK YENILDI SONRA DIYOKI SAVAŞLA GELIYIM DIYOR PARAYI VERMEDEN GIDIYO ??? VERSIN ATALIM ONLADA KORKUM YOKTURR....
Fotoğrafları inceledim kusura bakma ama burda haklı taraf sen değilsin.Kendine göre haklı bir sebep bulmuşsun ama yenilseydin ödeyecek 5milyon paran bile yokmuş.Adamın adını kirletmeye çalışma kendi güçsüzlüğün ortaya çıkıyo gerekli cevabı sana fotoğraflarla vermiş.

Yönetici konuya kilit lütfen!
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AirLifte yazdı:
Fotoğrafları inceledim kusura bakma ama burda haklı taraf sen değilsin.Kendine göre haklı bir sebep bulmuşsun ama yenilseydin ödeyecek 5milyon paran bile yokmuş.Adamın adını kirletmeye çalışma kendi güçsüzlüğün ortaya çıkıyo gerekli cevabı sana fotoğraflarla vermiş.

Yönetici konuya kilit lütfen!

yav selin boşver adamın adı çıkmış hırsıza zaten bide gelmiş 5m paranın derdini yapıyo.Yenilse ödeyecek 5m parası yok savaşçı getirsin onlada atiyim yenilirsem 25m para vericem diyo ha işin komiğide yetenekler çemberlitaş yeteneği :D dediğin gibi konuya kilit fazla söze gerek yok.Bu arada yönetimin oyunu +13 yerine +15 yapması gerek.13 yaşında çocuklarla böyle uğraşılmaz.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön