SoYu SoYaNı BeLLi OlmaYaN KüFüRMü?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
SoYu SoYaNı BeLLi OlmaYaN KüFüRMü?
Be dün gece bir olay yaşadım ve birisine 'soyu soyanı belli olmayan' dedim sus yedim yahu bu küfürmü sövmemi millet anaya babaya küfür ediyor sus yeyip ertesi sabah açtırıyor biz soyu soya lafıdan sus yiyoruz 5 gün neresi adalet bunun be oyuna verdiğim emekleri hakkını isterim bu laftan sus yiyorsam ozama gmler qq lafınada sus yedirtecekler kardeşim eğer bugün sus yiyorsam ertesi sabahta açmaısnıda bilecekler nasıl diğer susları açıyorlarsa....
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: SoYu SoYaNı BeLLi OlmaYaN KüFüRMü?
Belki bilmiyorsundur ama Soyu soyanı belli olmayan demek apaçık
En son Fuerte tarafından 29 Tem 2012 23:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Örnek verirken dikkat edelim.
Sebep: Örnek verirken dikkat edelim.
Daha öncesi yada sonrası bir başkasına yada grubunda grubunda olmayan biirne argo kelimesi kulnadısan yani.
Karşıdaki adama soyu soyanı diye laf söyledin ve arkasından arkdaşına yada grubundaki birine bu soyan sülasine kadar karşı özel arkdaşına bişiler yazdısan ceza alır yani o vakit o kişi haricinde küfür ettisen o denk geliyor tabii alt kademedki denetmeciler baktığı için coğu kez kim kime ne dedi anlıyamıyor buna b.. yoluna gitme denir.
Biriyle konuyoruz lan git diyorum seni sikayewt edecem yarın banlanacan diyor bende aklıma gelecek ne kadar küfür varsa sayıyorumki adalet yerini bulsun diye ufak argodan ceza alacagıma tam alam dimi zati girip cıkınca cezayı basıyorlar bende bunu anlamıyom.
Soyu sopu ile soyu soyanı aynı anlamışta olablir.
Karşıdaki adama soyu soyanı diye laf söyledin ve arkasından arkdaşına yada grubundaki birine bu soyan sülasine kadar karşı özel arkdaşına bişiler yazdısan ceza alır yani o vakit o kişi haricinde küfür ettisen o denk geliyor tabii alt kademedki denetmeciler baktığı için coğu kez kim kime ne dedi anlıyamıyor buna b.. yoluna gitme denir.
Biriyle konuyoruz lan git diyorum seni sikayewt edecem yarın banlanacan diyor bende aklıma gelecek ne kadar küfür varsa sayıyorumki adalet yerini bulsun diye ufak argodan ceza alacagıma tam alam dimi zati girip cıkınca cezayı basıyorlar bende bunu anlamıyom.
Soyu sopu ile soyu soyanı aynı anlamışta olablir.
A R Z L O D O S
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Kimin ne dediği iyi anlasılıyor sadece şikayet edilen cümlee değil bir kaç satır yukarı ve aşağısıda görülüyor olayın nasıl geliştiği hakkında fikir sahibi oluyorlar emin olun.ARZLODOS yazdı:Daha öncesi yada sonrası bir başkasına yada grubunda grubunda olmayan biirne argo kelimesi kulnadısan yani.
Arzlodos un dediği gibi özelden o kişiyle ilgili yada kendi aranızda yaptığınız argo konusmları birisi şikayet ederse o zamanda susturma alırsınız.
Bilgilerim anonimdir destek ekibiyle alakam yok.

LEPRECHAUN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Ananim ve dogru Adım dostum :arrow: :arrow: :arrow:LEPRECHAUN yazdı:Kimin ne dediği iyi anlasılıyor sadece şikayet edilen cümlee değil bir kaç satır yukarı ve aşağısıda görülüyor olayın nasıl geliştiği hakkında fikir sahibi oluyorlar emin olun.ARZLODOS yazdı:Daha öncesi yada sonrası bir başkasına yada grubunda grubunda olmayan biirne argo kelimesi kulnadısan yani.
Arzlodos un dediği gibi özelden o kişiyle ilgili yada kendi aranızda yaptığınız argo konusmları birisi şikayet ederse o zamanda susturma alırsınız.
Bilgilerim anonimdir destek ekibiyle alakam yok.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Acemi Savaşçı
Şimdi kardeşlerim be chara çok nadiren giriyorum oda girdiğimde arkadaşın parası birsi almıştı beni sinir etti söyle kanalında 'soyu soyanı belli olmayan' dedim bu kelimede ne var ki iyi ben bişi deidm 'aa' dim sus atsınlar yahu bu adaletmi bunların yaptıkları hakikatlimi?
- SinerJii
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
soyu soyanı belli olmayan ne demek tam olarak biliyormusun :?:CcCinfinteCcC yazdı:Şimdi kardeşlerim be chara çok nadiren giriyorum oda girdiğimde arkadaşın parası birsi almıştı beni sinir etti söyle kanalında 'soyu soyanı belli olmayan' dedim bu kelimede ne var ki iyi ben bişi deidm 'aa' dim sus atsınlar yahu bu adaletmi bunların yaptıkları hakikatlimi?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
1- YALAN SÖYLEME ANAYI SÖVEN BİR GÜN DE AÇILIYOR DİYE
2-SENİN DEDİĞİNDE KISACA ANAYI BABAYI SÖVMEK
3-HAKETMİŞSİN AFERİN SAMA
2-SENİN DEDİĞİNDE KISACA ANAYI BABAYI SÖVMEK
3-HAKETMİŞSİN AFERİN SAMA
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Soy demek bas baya Baba demek , yani bizim soyumuz babamızdan dedemize doğru felan gidiyo . Soyu Belli değil demek babası belli değil demek ve babası belli olmayanların annelerinin vay haline diyorum , konu kilit bence .