Dün gerçekleşen arz sancaktaki piknik etkinliğinden görüntüler.
Saat 17.03
Saat 17.08
Saat 17.12
Saat 17.18
15 dk boyunca sancaktan çıkmadık. Benzer başarıları bizi görünce ALT F4 ile kaçan Anadolu Nefesi'nden de bekleriz.
Son olarak son resimde görüldüğü üzereFiNaLShiNeadlı arkadaşın dediğine göre buralar dedesinin tarlasıymış dağılın
maRbLey yazdı:Hani nasıl yaparımda göz önünde olurum reklamımı yaparım diye düşünürken acmıs oldugun konu gibi görünüyor. :roll: Ne kadar gerekli insanlar var ya
Reklam yapmak veya kendimi gözönünde bulundurmak gibi niyetim olsa böyle konu açmam vs resimleri koyarım. Bu konudan rahatsız olan ancak bizi görünce ALT F4 le kaçanlardan biri olabilir.
maRbLey yazdı:Hani nasıl yaparımda göz önünde olurum reklamımı yaparım diye düşünürken acmıs oldugun konu gibi görünüyor. :roll: Ne kadar gerekli insanlar var ya
Reklam yapmak veya kendimi gözönünde bulundurmak gibi niyetim olsa böyle konu açmam vs resimleri koyarım. Bu konudan rahatsız olan ancak bizi görünce ALT F4 le kaçanlardan biri olabilir.
Oyuna basladıgımdan berı lodosum cok kez arzlarla savastıgımız oldu ama hic bir zaman karsıdakını asagılamadım
Konu acmanın tek sebebi Karsıdakileri kucuk dusurmek ve kendini ön plana cıkarmak
Oyuna basladıgımdan berı lodosum cok kez arzlarla savastıgımız oldu ama hic bir zaman karsıdakını asagılamadım
Konu acmanın tek sebebi Karsıdakileri kucuk dusurmek ve kendini ön plana cıkarmak
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
maRbLey yazdı:
Kendimi ön plana çıkarmak gibi bir isteğim arzum olmadı, olmaz da.
Kimseye birşey kanıtlama derdinde olmadım. Demekki ben fazla batmışım sizin gözünüze.
Bu sadece komutanda 1 er 2 şer gelen lodosları kesip sonrasında laf yapanlar ve 1-2 kere kesilince oyundan kaçanlar için açıldı.
Ama görünen o ki konu da amacından çıkacak ve çekemeyenlerin rahatlaması açısından;