Erg'in Paylaşım SÜRESİ.<

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
vodooxenerji
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Son

Erg'in Paylaşım SÜRESİ.<

Mesaj gönderen vodooxenerji »

Merhaba . Yeni gelen Topkapı eklentisiyle birlikte Çemberlitaş 'tan düşen şaheserlere (Silahlara) + basılabildi ... Bu eklentiyle birlikte Büyücüler çok güçlü olduğu için örneğin: (^ Kıyamet Asa ) için 4 fizik kesilmesini engellediniz . Şahsen ben itemlerimi daha dizemedim Kıyamet asam vb hiç bir şekilde itemim yok . Ama daha onceden girenler üstünü full dizdi ve çoğu kıyamet asalı arkadaşlarımız birdaha gaffardan alıcağı olmadığı için girmiyor . Olan bize oldu ÖRNEĞİN benim 1745 fiziğim var bu güncelleme geldi geleli gaffarı 1 kere bile kesemedim ... Herkes üstünü düzdüğü için giren çok az onlardada Kıyamet asa vb şeyler var bizleri alan olmuyor . Ben şimdi ne yapayım ? Kıyamet asa üretmeye kalksam 500 m 600m mal olacak o kadar parayı kısa sürede bulmam çok zor . Bu güncelleme gelmeden once üstünü dizen dizdi biz dizemedik ve hala giremiyoruz ... Önceden 1000 fizikli adamla girdikleri halde adamlar cok rahat kesiyordu şimdi adamda Kıyamet asa olsada olmasada keser onceden hatırlarım gurupta 2 tane 1000 fizikli adam 1 tane 1500 1 tane 1400 fizikli adamla kesmiştim günde en az 3 gaffar keserdim şimdi 1 aydır kesemedim gaffarı ... Madem önceki gibi 2+2+2 kesimi olsun istiyorsunuz ama bu olayı çok geç fark ettiniz . Üstünü dizen dizdi 2+2+2 gitseler bile en az 2000 fizikli istiyorlar .. Napalım kıyamet asa üretmek için herkez üretmeye kalksa piyasası uçar gider . Artık gaffar kesen cok az kişi var . Sizden isteğim şudur semiha önceki gibi 9 canda erg paylaşsın önceki gibi keselim .

Bu İletiyi Destege Yollamanızı Rica Ediyorum.<<
Vodooxenerji Diye Karakterim Yoktur,
Sadece Forum İsmimdir
Bu Üyeligin Kullanıcısı SoNxKaBuS'tur
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Erg'in Paylaşım SÜRESİ.<

Mesaj gönderen 123berkay123 »

Çok Haklısın Eklenti Gelmeden Önce Asa düşürenler Yaşadı onları Parlatıp Hasarları çok yüksek oluyor ama daha yeni çembere başlayanlar Asa üretmek veya full kıyamet olmak zordunda.

“Genel Sohbet” sayfasına dön