OYUNUN BAŞLANGICI ... OYUNUN BİTİŞİ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

OYUNUN BAŞLANGICI ... OYUNUN BİTİŞİ !!!

Mesaj gönderen Kristalx »

ZAMANINDA ZEMBEKOĞLU ABURA GİBİ OYUNA HEM RENK KATAN HEMDE HER TÜRLÜ SORUNLA İLGİLENEN GM LER VARDI ZATEN BUNLAR NE ZAMAN Kİ OYUNDAN AYRILDI VEYA YOLLARINI AYIRMAK ZORUNDA BIRAKILDI ( ABURA AYRILIRKEN BAYA UZUN BİR METİN YAZMIŞTI ONA DAYANARAK SÖYLÜYORUM ) OYUN ALT ÜST OLDU. SIĞINAK GELDİ GRUP BÖLGESİ MİGRAT GELDİ GRUP BÖLGESİ ARKADAŞ BARİ ÇEMBERLİTAŞ BİREYSEL KASMA BÖLGESİ OLSAYDI VEYA EN AZINDAN BU GRUP BÖLGESİ OLACAKSA AYRI BİR BÖLGE KASMA BÖLGESİ GETİRİLSEYDİ. MESELA TOPKAPI GELDİĞİNDE BURADAN GEÇİLECEK BİRYER OLABİLİRDİ. 39 ZAMANINDA KARAKÜRK E GİDERKEN İLK ŞAMANLARIN BİRAZ GERİSİNDE ÖRÜMCEKLER VARDI ORADAN SAĞLAM İTEMLER DÜŞERDİ VEYA GENELDE KARAKÜRK ÜN BULUNDUĞU YERDEKİ HIZLI KOŞANLARDAN 35 LVL GÜL DİKENİ ... YÜZÜK KOLYE DÜŞERDİ BUNU DÜŞÜREN AMA SAĞLAM OLURDU AMA ZENGİN OLURDU ... 20 - 30 MİLYONA SATILIRDI. SAĞLAM BİR REÇETE DÜŞERDİ ADAM ÜRETİM İŞÇİLİĞİ PARASINDAN ZENGİN OLURDU TEK EKSİ YÖNÜ ADİ BİR İNSAN İSE MALZEMELERİ ÇALARDI ( BUNADA BİR ŞEKİLDE BİR FORMÜL GETİRİLEBİLİRDİ ) ...ŞİMDİ OYUNDA HERŞEY BEN BUNU İSTİYORUM SEN DE BUNU YAPMAK ZORUNDASIN YOKSA İLERLEYEMEZSİN MODU HALİNE GETİRİLMİŞ ... HERŞEY GRUP BÖLGELERİNE ENDEKSLENDİ... MESELA MİGRAT SIĞINAK GELDİĞİNDE EN AZINDAN SİLAH REÇETELERİ RÜSTEMDEYDİ ... ŞİMDİ GAFFARDA ... BEN DAHA ÇEMBERLİTAŞ A GİREMEDİM BİLE BENİM GİBİ ONLARCA BELKİ YÜZLERCE ARKADAŞ VAR BİZİM SUÇUMUZ İTEM YAPAMAMAK MI ? İNSAN OYUNA STRES ATMAK İÇİN GİRER... AMA BİZ STRES OLUYORUZ... BENDE BAKTIM OLMUYOR ŞUANDA MADEN DEPOLAMAKLA İLGİLENİYORUM... NE YAPAYIM ? BİR UMUT BELKİ İLERİDE GÜZELLİKLER OLUR DÜŞÜNCESİYLE ...
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: OYUNUN BAŞLANGICI ... OYUNUN BİTİŞİ !!!

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Eski yetkilileri özledim
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen TiTFoRTaT »

güzelleşme gibi bi ihtimali kalmadı bu oyunun ben 29dan beri belirli aralıklarla oynadım bu oyunu eski günlerle şimdi arasında dağlar kadar fark var ve bende senin gibi olmasada çemberlitaşa girdim ama umduğumu alamadım çünkü yeterince para bayılmadım bu yüzdende çeşitli yollar denedim zevk almaya baktım ama olmadı oyun artık heyecanını yitirmişti bende en güzelini yapıp temenni gitme kararı aldım şidi çarımı plus yokken sildim ve kurtarılabilirmi diye bi bakayım diye geldim hızlı desteğe mesaj attım bakalım cevap ne olacak o duruma göre yoluma devam edecem eğer kurtarılma gibi bi şans varsa senin gibi bekleyicem ha eğer yksa bu oyun zaten kötü devam etMEmek için bırakmak içn bi sebebim olur
...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Fevzibeyi eminönü sokaklarında kovaladığım günleri özledim, zembekoğlunun ilk kez phleteosa tek gittiği günü bile özledim. Görüşen varsa sorsun ilk gittiğinde ne kadar sevinmişti :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TiTFoRTaT yazdı:güzelleşme gibi bi ihtimali kalmadı bu oyunun ben 29dan beri belirli aralıklarla oynadım bu oyunu eski günlerle şimdi arasında dağlar kadar fark var ve bende senin gibi olmasada çemberlitaşa girdim ama umduğumu alamadım çünkü yeterince para bayılmadım bu yüzdende çeşitli yollar denedim zevk almaya baktım ama olmadı oyun artık heyecanını yitirmişti bende en güzelini yapıp temenni gitme kararı aldım şidi çarımı plus yokken sildim ve kurtarılabilirmi diye bi bakayım diye geldim hızlı desteğe mesaj attım bakalım cevap ne olacak o duruma göre yoluma devam edecem eğer kurtarılma gibi bi şans varsa senin gibi bekleyicem ha eğer yksa bu oyun zaten kötü devam etMEmek için bırakmak içn bi sebebim olur
...
BİLDİĞİM KADARIYLA İLK ÇIKAN ÇEMBERLİTAŞ KUTU YÜKLEMİŞ İSEN ŞUANDA PLUS IN OLMASADA GERİ ALABİLİYORSUN ... YİNEDE TAM BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM ARKADAŞIM...
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BU KONU İLE ALAKASI YOK AMA BU TOPKAPIDAN ALINAN MARATON AYAKKABI SANIRIM 100 M KARŞILIĞI ALINIYOR ANCAK LONCA SEVİYEN 49 OLMADIKÇA GİYELEMİYOR DİMİ ... YANİ ÖLME EŞEĞİM ÖLME :mrgreen:
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kristalx yazdı:BU KONU İLE ALAKASI YOK AMA BU TOPKAPIDAN ALINAN MARATON AYAKKABI SANIRIM 100 M KARŞILIĞI ALINIYOR ANCAK LONCA SEVİYEN 49 OLMADIKÇA GİYELEMİYOR DİMİ ... YANİ ÖLME EŞEĞİM ÖLME :mrgreen:
Çok uçuk fiyat yapmışlar.
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SORUMUN CEVABI DEĞİL Kİ :)
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kristalx yazdı:SORUMUN CEVABI DEĞİL Kİ :)
49 seviye olması gerekiyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön