Selam arkadaşlar ;
Ben eminönü sunucusundaki karakterimi eminönü sunucusunda bulunan diğer hesabıma aktarmak istiyorum.Fakat karakterimi seçip bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra bir hata mesajı ile karşılaşıyorum.
:arrow: :arrow:
"Girmiş olduğunuz (Telefon No) isimli kaynak kullanıcı Eminonu sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor."
Bu hatayı anlayamadım buna ikv destek üzerinden bilgileri versem size karakterimi aktarabilir misiniz?
Not:Hesabımda şuan karakter transfer hakkı mevcut.
Karakter Transfer Hk.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter Transfer Hk.
Aktarım yapacağın hesabı yeni açtıysan eğer, eminönünde bir karakter açıp gir çık yapman gerekiyor oyuna.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- AresmosiS
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Erkan-I Harbiye
Kardeşim çok teşekkür ederim.Eminönü sunucusundaki karakterimin yanına 1 level yeni karakter açıp oyundan çıktım , ve aktarım işlemi oldu sayendeHollyShit yazdı:Aktarım yapacağın hesabı yeni açtıysan eğer, eminönünde bir karakter açıp gir çık yapman gerekiyor oyuna.
Tekrar teşekkürler
Konu kitlenebilir.

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

Rice ederim.AresmosiS yazdı:Kardeşim çok teşekkür ederim.Eminönü sunucusundaki karakterimin yanına 1 level yeni karakter açıp oyundan çıktım , ve aktarım işlemi oldu sayendeHollyShit yazdı:Aktarım yapacağın hesabı yeni açtıysan eğer, eminönünde bir karakter açıp gir çık yapman gerekiyor oyuna.
Tekrar teşekkürler
Konu kitlenebilir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Selamlar,
Bu tür işlemlerde üyelik ID'lerinin başına 0 eklemeniz bu hatayı almanıza neden alan faktörlerden bir diğeri. konu ile ilgili olarak yardımcı ruhundan ötürü HollyShit'e de ayrıca teşekkürler.
İyi forumlar.
Bu tür işlemlerde üyelik ID'lerinin başına 0 eklemeniz bu hatayı almanıza neden alan faktörlerden bir diğeri. konu ile ilgili olarak yardımcı ruhundan ötürü HollyShit'e de ayrıca teşekkürler.
AresmosiS yazdı:Konu kitlenebilir.
İyi forumlar.