SoRUDA BU ŞEKİLDEDİR...
Cümleyi tamamla başladı!Soruya ilk doğru yanıtı sen gönder 2500 akçe nin sahibi ol!
Tamamlanması gereken cümle; "Elbette .......... başka şeylerde söyleyebiliyorum."
Soruya en fazla 1 yanıt gönderebilirsiniz. Daha fazla yanıt gönderen kişilerin iletileri geçersiz sayılacaktır.Cevap tam ve eksiksizyazılmalıdır,eksik cevaplar elenecektir.
Evet tırnak işareti eksik isteyen ELİF 'ede gidip bakabilir orda eğer EKSİKSİZ VE TAM demese sıkıntı yok bende bilirdim tırnaksız yazmayı ama orda eksiksiz ve tam istemişler
saçma olmuş konu böyle detaylara takılmaya deymez bu etkinlik nezaman yapılsa foruma konu açılıyor kaybetmeyiimi kendinize yediremiyorsunuz anlamadımki
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
JoeyWasHere yazdı:saçma olmuş konu böyle detaylara takılmaya deymez bu etkinlik nezaman yapılsa foruma konu açılıyor kaybetmeyiimi kendinize yediremiyorsunuz anlamadımki
bak kardeşim amacım zaten akçeyi geri istemek değil zaten verilmezde bu vakitten sonra ayıp değilmi bende biliyordum merhabadan oldugunu fakat eksiksiz istendiğinden dolayı öyle yazdım....Ayıp değil mi sende