Yardımınız gerekiyor :/
Yardımınız gerekiyor :/
2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- SinerJii
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
Re: Yardımınız gerekiyor :/
Sınıfının en değerli madenlerini çek Yok eğer ben maden çekemem canım sıkılır diyorsan alıcan plus gitcen yeraltına vurucan buz okunu cine düşenleri satıcan .. :arrow: :idea:fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
ilk zamanlar çok yanlış vermişim puanları değerli olan sadece iridyum çekebiliyorum ama çok sıkılıyorum ve beklediğime değmiyor çünkü hiç irid çıkmıyo
galiba plus almak farz oldu .s
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
Başlamasan daha iyi.İKV sana paraya , zamana , arkadaş ilişkilerinde çöküntüye ve en kötüsü yıpranana ve bir daha asla düzelemeyecek sinirlere mal olacak.Yol yakınken dön bence.
bi tarafımda tekrar başlamak istiyo ama. bi süre deneyeceğim olmazsa bırakıcam.mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
Başlamasan daha iyi.İKV sana paraya , zamana , arkadaş ilişkilerinde çöküntüye ve en kötüsü yıpranana ve bir daha asla düzelemeyecek sinirlere mal olacak.Yol yakınken dön bence.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
fatihfb88 yazdı:bi tarafımda tekrar başlamak istiyo ama. bi süre deneyeceğim olmazsa bırakıcam.mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
O bir tarafı kes at vücudundan bence daha sağlıklı.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
:mrgreen: adam hakli :arrow:mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:bi tarafımda tekrar başlamak istiyo ama. bi süre deneyeceğim olmazsa bırakıcam.mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
L.O.D.O.S
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Al artırıcı veya artırıcısız da olur git eminönüye çöp madenleri çek sat. Turkuaz ökse otu koni yaprağı adaçayı yaprağı 20bin ediyor. Saf altın 2m ediyor. Menekşe 7 8 m. 1 haftada rahat ejder üretiliyor artık.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- SinerJii
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
+1XGaFFaRDeDeX yazdı::mrgreen: adam hakli :arrow:mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:bi tarafımda tekrar başlamak istiyo ama. bi süre deneyeceğim olmazsa bırakıcam.mackmain yazdı:fatihfb88 yazdı:2 sene ara verdikten sonra oyuna tekrar başlayayım dedim ve neye uğradığımı şaşırdım. Piyasa alt üst olmuş çemberlitaş itemleri falan almış başını gidiyo. Bende 49 level'm ve azat itemlerim duruyo sadece ayakkabı eksik. param hiç yok. Oyunda en kolay nasıl para kasabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum. Sığınak yada migrat yapmak istiyorum 'Ejder'im yok diye almıyolar adaletini seveyim İKV. Bi yol gösterin benim yerimde olsanız ne yapardınız ?![]()
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Kardeşim eğer çok başlamak istiyorsan başla. Burada başlama diyenlerin çoğu 24 saat İKV oynayan kişiler.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !