Yardımcı olabilicek varmı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hastebubembu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: TheNiGtmaRe

Yardımcı olabilicek varmı

Mesaj gönderen Hastebubembu »

Daha önce ikv ktu alıp onca lisansı edindim...ancak karakteri başka üyelige aldıgımdan dolayı pLUS için yeni ktu adım yükledim bu sefer lonca kurdum..şimdi loncadan cıksam kendi kurdugum loncadan başka loncaya girebilirmiyim yoksa yine ktu yüklemem gerekicekmi yarımlarınız bekiyorum.. sAYGILAR iSO..
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Loncasız

Re: Yardımcı olabilicek varmı

Mesaj gönderen illegalll »

Lonca sistemi o kadar berbat geldi ki kendi kendine loncam silindi 1 haftadır desteğe mail atıyorum 2 gün önce konuyu inceliyoruz başka mail atmayın diye cevap yazdılar daha da ses seda yok :))))
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Voyant »

@Hastebubembu, Kurduğun loncadan ayrılırsan Lonca Lisansı hakkını kaybetmiş olursun. Lonca lisansını, lonca kurmaya yönelik kullanma hakkı sadece 1 keredir. Yeni lonca kurmak veya başka loncalara geçiş yapabilmek için yeniden İKV Özel Sürüm Kutu kodu yüklemen ve yeni lonca lisansına sahip olman gerekebilir.

@illegalll, Sahip olduğun loncanın "kendi kendine" silinmesi diye bir durum söz konusu olamaz. Bu yönde oyun hatası olmadığını kesin olarak belirtebilirim. Bilgin dışında olan bu olaya kişisel düşüncem; hesap bilgilerini bilen başka kullanıcı tarafından loncan silinmiş olabilir. Yine de kesin bilgiyi incelemeler sonrasında öğrenebiliriz.
Onur GÜRSOY
Kullanıcı avatarı
Hastebubembu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: TheNiGtmaRe

Mesaj gönderen Hastebubembu »

Lonca paketi aldıgım karakterde zaten yüklü bi pasaport vardı ben üstüne yeni paketle lonca açtım yani o önceki lonca lisansımda mı gider ?
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Voyant »

Lonca Pasaportu karakterde var ise sıkıntı yok. İstediğin kadar loncalara katılıp, ayrılabilirsin. Fakat yeni lonca kuramazsın. Yeni lonca kurmak için yeniden Lonca Lisansı yüklemen gerekebilir.
Onur GÜRSOY
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen illegalll »

@illegalll, Sahip olduğun loncanın "kendi kendine" silinmesi diye bir durum söz konusu olamaz. Bu yönde oyun hatası olmadığını kesin olarak belirtebilirim. Bilgin dışında olan bu olaya kişisel düşüncem; hesap bilgilerini bilen başka kullanıcı tarafından loncan silinmiş olabilir. Yine de kesin bilgiyi incelemeler sonrasında öğrenebiliriz.[/quote]

loncayı açtım lonca açıldı:) lonca duvarına (Ben Bana Yeterim) yazdım yazdıktan 5 dakika sonra lonca kayboldu silinme falan söz konusu değil loncayı açar açmaz diğer çarlarımı loncaya almak için davet gönderecektim fakat açılmasıyla silinmesi bir oldu ve lonca kurduğum hesabımın şifresini kimse bilmemektedir. Çok emin konuşmayın bence çünkü günler oldu ikv yönetimi konuyu çözemedi ve çözemediği gibi ( Değerli oyuncumuz şikayetiniz incelenmektedir lütfen ardarda destek ekibine mail atmayın diye trajikomik bir cevap yollayarak suskunları oynamaya başlamışlardır:)) lonca sistemi başlı başına bir felaket zaten onu sizde biliyorsunuz diğer bir konu ise aldığım çemberlitaş kutudaki 3 aylık plus epini hatalı çıktı 3 gün önce desteğe epinleri yolladım fakat ondanda ses seda yok:)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL

“Genel Sohbet” sayfasına dön