meran sunucusunda yaklaşık 1 haftadır klandan bölgden apo diye bağıran kürdistan kurulcak diyen KÜRT loncasını kınamak için saat 14:00 meran sunucusu jandarma alide herkesi bekleriz..
Meranda dün bunlar yine apo diye yazıyınca meran sakınleri dayanamyıp isyan eti buna karşılık gm EGELİM onlara değil o yazıyı niye yazıyorsunuz diyen oyunculara susturma ve ban vermiştir kürt loncası klandan küfür etmiş hiç bi ceza almamıştır gm oyundayken fotolar foruma atıldı ve fotolar 5 dk içerisnde kaldırıldı kınamak için saat 14:00 daherkesi bekleriz ..
Meran sunucusunda protesto saat 14:00
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Meran sunucusunda protesto saat 14:00
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Re: Meran sunucusunda protesto saat 14:00
Böyle bir olay hakkında herhangi bir bilgim yok ama gerçekten böyle birşey varsa o gm ülkesini terketsin olayı merak ettiğim için geleceğim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- SinerJii
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D
1. seviyedekiler gelebiliyormu :lol: :lol:
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yav arkadaş bırak şunları Destek Ekibine BlackSapphire'nin "Devletinin A.K." dediği fotoğrafı yolladım hiçbir şey yapmadılar.Ferhatta buna benzer fotoğraflar yolladı sonuç yine aynı.Yakında Necminin ordaki Atatürk tablosuda kalkar.Şimdi protesto ettik diye suçlu biz oluruz bide onun için susturma yeriz..
Beni dinleyin ey yöneticiler, yetkililer bu resmi buradan kaldırmayacaksınız.Eğer bu adamlara cezasını vermiyorsanız bu resmi kaldırmayada hakkınız yok!

Beni dinleyin ey yöneticiler, yetkililer bu resmi buradan kaldırmayacaksınız.Eğer bu adamlara cezasını vermiyorsanız bu resmi kaldırmayada hakkınız yok!

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Meran sunucusunda protesto saat 14:00
Oyun yönetimi ve yönetim ekibine sorarım:
Bu tür şahıslara oyun içerisinde oynama hakkı vermek, insanların aklını çeldirici düşünceleri yayınlamalarına izin vermek, oyunun huzurunu kaçırmak, örgütçü Lonca kurmalarına izin vermek, karşı gelenleri cezalandırmak, ülkenin milli selametini zedeleyeci konuşmalarda bulundukları halde cezalandırmamak gibi bir politika benimsemişsiniz.Sorsak hepimizden Atatürkçüsünüz ama.O aldığınız akçelerle dağa yardım etmiyorsunuz inşallah?
Bu tür şahıslara oyun içerisinde oynama hakkı vermek, insanların aklını çeldirici düşünceleri yayınlamalarına izin vermek, oyunun huzurunu kaçırmak, örgütçü Lonca kurmalarına izin vermek, karşı gelenleri cezalandırmak, ülkenin milli selametini zedeleyeci konuşmalarda bulundukları halde cezalandırmamak gibi bir politika benimsemişsiniz.Sorsak hepimizden Atatürkçüsünüz ama.O aldığınız akçelerle dağa yardım etmiyorsunuz inşallah?
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
AirLifte yazdı:Oyun yönetimi ve yönetim ekibine sorarım:
helal olsun sinem diyecek fazla bir şey bırakmamışsın

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
azına sağlık yürüyüşe herkesi bekliyoruzVatanKIRIM yazdı:AirLifte yazdı:Oyun yönetimi ve yönetim ekibine sorarım:
helal olsun sinem diyecek fazla bir şey bırakmamışsın
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba Arkadaşlar;
Bu tarz konulardaki hassasiyetinizi biliyoruz bende birkaç kelime yazmak istiyorum.
Karakter adlarında yada loncalarda isimler konusunda eğer isim rencide edici, argo tabir edilen anlamda kötü anlamlar içeren, propaganda amaçlı yada genel anlamda yasalara aykırı ise izin vermeyiz. Ama bu isim bir grubu, etnik bir kimliği yada bölgeye özgü lakapları içeriyorsa karışmayız.
LazSerseri adıyla karakter açılabiliyorsa ZalımKürd gibi bir isim olabilir. Aynı şekilde biri İngilizce bir karakter adı seçebiliyorsa başka bir dilde de seçebilir. Yeterki anlam bakımından rahatsız edici yada sözleşmeye aykırı bir içeriği olmasın.
Sunucunuzda yaşanan bu olayda siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayacak tarzda yazılar varsa ki siz bunları şikayet etmişseniz gerekli işlemler uygulanacaktır.
Lakin unutmayınızki bu kural tüm oyuncuları kapsar.
Bilgi ve dikkatinize.
Bu tarz konulardaki hassasiyetinizi biliyoruz bende birkaç kelime yazmak istiyorum.
Karakter adlarında yada loncalarda isimler konusunda eğer isim rencide edici, argo tabir edilen anlamda kötü anlamlar içeren, propaganda amaçlı yada genel anlamda yasalara aykırı ise izin vermeyiz. Ama bu isim bir grubu, etnik bir kimliği yada bölgeye özgü lakapları içeriyorsa karışmayız.
LazSerseri adıyla karakter açılabiliyorsa ZalımKürd gibi bir isim olabilir. Aynı şekilde biri İngilizce bir karakter adı seçebiliyorsa başka bir dilde de seçebilir. Yeterki anlam bakımından rahatsız edici yada sözleşmeye aykırı bir içeriği olmasın.
Sunucunuzda yaşanan bu olayda siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayacak tarzda yazılar varsa ki siz bunları şikayet etmişseniz gerekli işlemler uygulanacaktır.
Lakin unutmayınızki bu kural tüm oyuncuları kapsar.
Bilgi ve dikkatinize.
Koray YAR
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Sadece apo , kürt denilse yeter fakat zalim pkk'nın renkleri olan kırmızı yeşil sarı diye bağıran adamlar var.Bunlara değil de bu insanlara tepki gösterenlere ceza veriliyorsa iş bitmiş demektir.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
3 hesabım sus yedi pkklı sevmiyoruz istmeiyoruz dediğimz için adamlar bölgden yaşasın apo yaşasın kürdistan yazınca 1 saatlık bile susturma almadı bunu nasıl açıklıyacaksınz