Tılsımda oynayan bayanlardan 1 Tanesinin bilinmeyen bir yüzünden bahsedeceğim.
Bundan 2.5 yıl Önce oyunu beraber oynadığım bir bayan arkadaşım, ''Tatarian hırsızdır'' dediği için bu konuyu açma gereği duydum.
Sözde ben bir Ecel malzemesi çalmışım... Niye inanılmayacak birşeyin peşinden, durup dururken gittiğini öğrenmeye çalışırken, Kendisi gelip; Evren Bana ecel malzemesi verirsen Tatarian hırsızdır demeyi bırakırım dedi. Ben olayı anladım.
Neyse ben buna dalga geçercesine tamam dedim, hatta bu şekilde haftalarca oyaladım, Oyalarken de eğlendim. Yalan değil.
Oyunu bir süre okul nedeni ile tamamen bırakmak zorunda kalmıştım, geri döndüğümde büyücüm hariç tüm karakterlerim çalınmıştı. NefeSarp Pamuk Segah isimleriyle bilinen şahıs, ben oyuna dönünce eskiden yaptığımı iddia ettiği şeylerin üstünde durmadı.. Neyse ben ankaya gittim birkaç hafta maden çektim vesaire sunucuya geldiğimde sanırım kasasında en fazla madeni ve parayı bulunduran kişi bendim. Bu arkadaş Kimseyi inandıramasada Tatarian Hırsızdır Reklamına Tekrar başlamış bile. Bir bayanın, dişiliğini kullanarak isim karalaması sanal bir dünyada yaşanılabilecek en üzücü olaydır sanırım...
Bakınız Ecel Malzemesini Nasıl istedi;
Bakınız Ecel Malzemesini Nasıl Almaya Çalıştı;
Tatarian Hırsızdır!
Bakınız Ecel Malzemesi Çaldı Denilen Tatarian'a.
Bu sunucunun özellikle lodosları benden nefret eder, fakat çektiğim madenin ürettiğim şaheserin birer birer madenleri çekilirken Fotoları vardır. Benden en nefret edeni bile bana Hırsız dendiğinde sadece güler. Buradaki amacım ben bişey çalmadım demek değil, Bakın ''Pamuk'' Böyle bir insan demektir.
Kim Tatarian hırsızdır diyebilir ki? Sevenimde sevmeyenimde dalga geçer. Rencide olursunuz olur biter.
Zaten Lodos ve Arz'ın Kurulu 1 düzineyi geçik loncasından Atılmış olan'da Pamuk'un ta kendisidir.
Dikkat edin, Fazla yüz vermeyin.
Gereksiz bir konu ile forumu işkal ettiğim için ayrıca özür diliyorum. Fakat sabır bir yere kadar. İyi forumlar...
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]