İşportaya çöp satarken oyundan düşme
- fiticann12
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İşportaya çöp satarken oyundan düşme
Merhaba arkadaşlar ben Eminönü sunucusundan Aquessy . Dişi örümcek arkasında kara cin keserken yere düşenleri işportaya satarak para kasmayı düşünüyordum . Kestim yere düşenleri aldım çanta doldu . Cincıra gittim satayım dedim . Çantadan aldım sürükledim cincırın alışverişine bırakır bırakmaz oyundan düştüm . Evet bu hep oluyor . Bir türlü satamıyoru m . Bu sadece cincırda olmuyor ; kan pençe , işportacı , dilek vs . Ya ne yapacağımı şaşırdım arkadaş . Oyunu kaldırıp terkardan yükledim , olmadı . İnternetimin hızı 8mb yavaş da değil . Eskiden böyle bi' şey olmuyordu bana . Bir süreliğine oyunu bırakmıştım 6 ay önce başladığımdan beri oluyor bu . Nedendir , çözümü nedir , bilen var mıdır ?
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

Re: İşportaya çöp satarken oyundan düşme
Merhabalar,öncelikle bu hatanın sadece sizde olmadığını belirmet isterim.Bu konuyu http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formunda oyun hatası başlığı altında doldurup destek takımına iletirseniz ilgileneceklerdir.İyi forumlar.
- fiticann12
- Cin Avcısı

Teşekkürler , yönetici arkadaşlara bildirdim .
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

Bu tür hatalar oluyor fakat bende neden yok ? Mesela Eminönü de çoğu oyuncu sürekli düşer ben düşmem bende mi bir şey var oyuncularda mı anlayamadım.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- fiticann12
- Cin Avcısı

Aman kardeşim nazar değdirecen kendine sana da olacak şimdi
Allah korusun ya 
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

Merhabalar bu tarz hatalar çoğu zaman internet bağlantısı kaynaklıkdır,ya da sunucu kaynaklıdır.İyi forumlarWotkasarap yazdı:Bu tür hatalar oluyor fakat bende neden yok ? Mesela Eminönü de çoğu oyuncu sürekli düşer ben düşmem bende mi bir şey var oyuncularda mı anlayamadım.
Aynı şey bugun bana da oldu 2 3 kere tek değilmişim 
-------Leviathen------
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

fiticann12 yazdı:Aman kardeşim nazar değdirecen kendine sana da olacak şimdiAllah korusun ya
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Arkadaşımız gerekli cevabı vermiş bulunmakta , mesajınızın cevaplanmasını bekleyiniz.iSpAnYoL2834 yazdı:Merhabalar,öncelikle bu hatanın sadece sizde olmadığını belirmet isterim.Bu konuyu http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formunda oyun hatası başlığı altında doldurup destek takımına iletirseniz ilgileneceklerdir.İyi forumlar.

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
o hatanın sebebi npc ye bir şey seçerken başka bir şeye tıklamak mesela sen sincıra item satıyorsun ama hedef cincır değilde cinnette o zaman düşersin