Karakterlerin tipleri
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Karakterlerin tipleri
Evet arkadaşlar bence karakterler cok tipsiz bi tane karakter gozluksuz olunca o ne bicim gozdur sanki gozu yok bence yeni karakter tipleri gelmeli ve buyucu savaşcı şifacıların karakter tipleri farklı olmalı ve herşeyiyle farklı olmalı fiziken fln büyücüler zayıf olmalı savaşcılar iri olmalı ve karakterler sembolik büyücü şifacı savaşcı gibi olmalı mesela benim imzamdaki büyücü gibi olsa çok güzel olurdu sizin de görüşlerinizi alayım
Üstü Kalsın... 

- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Karakterlerin tipleri
bencede
tipler gözlüksüz komedi
apb reloaded die bir oyun var öyle olsa
güzel olurdu aslında onda yara izinden tut kolundaki damara kadar var 
+1umutabi yazdı:Evet arkadaşlar bence karakterler cok tipsiz bi tane karakter gozluksuz olunca o ne bicim gozdur sanki gozu yok bence yeni karakter tipleri gelmeli ve buyucu savaşcı şifacıların karakter tipleri farklı olmalı ve herşeyiyle farklı olmalı fiziken fln büyücüler zayıf olmalı savaşcılar iri olmalı ve karakterler sembolik büyücü şifacı savaşcı gibi olmalı mesela benim imzamdaki büyücü gibi olsa çok güzel olurdu sizin de görüşlerinizi alayım
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Bu oyunda beni sinir eden grafik-grafik hatası ;
+Karakterlerin gözlüksüz halleri.
+Asaların 2 metre ilerden gitmesi.
+Karakterlerin gözlüksüz halleri.
+Asaların 2 metre ilerden gitmesi.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
karakterlere Insan Demeye bın Şahıt ıster Bır kell Karakter yanı benım carım kafasının ortasında Nah ebemın nıkahı kadar yarık var. o nasıl bır seyse..
Yuz tıplerıne gelınce Abıcım oo gözler ne öylee cıns cıns Gozler var yuz tıplerı bktan ..
grafık hatası cok var Ama ılgılenen yok...
Yuz tıplerıne gelınce Abıcım oo gözler ne öylee cıns cıns Gozler var yuz tıplerı bktan ..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Kel karakterler güzel duruyor fakat belirttiğin gibi o ortadaki çizgi mi ne daha anlam vermiş değilim çok sinir bozuyor.O olmasa kel karakter daha iyi bir görünüme sahip.samedsedir06 yazdı: karakterlere Insan Demeye bın Şahıt ıster Bır kell Karakter yanı benım carım kafasının ortasında Nah ebemın nıkahı kadar yarık var. o nasıl bır seyse..
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- izdirapgrafik

- Lonca: Organize İşler
Erkek karakterler kaşlarıyla ilgili şanssızlık yaşıyor.Fatih Üreğimsi ince tek çizgi kaşlar erkek adamda güzel durmuyor.Kadın karakterlerin ise saçlarına bayılıyorum,kartondan yapılmış gibi duruyor.Asaların bizden önde gitmesi ne tür bir hata onu bilemiyorum fakat özellikle büyücü ve şifacıların hareket halindeki asa tutuşları değiştirilmeli.Mayın dedektörü değil o,bir asa.
2006-2013
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
izdirapgrafik yazdı:Erkek karakterler kaşlarıyla ilgili şanssızlık yaşıyor.Fatih Üreğimsi ince tek çizgi kaşlar erkek adamda güzel durmuyor.Kadın karakterlerin ise saçlarına bayılıyorum,kartondan yapılmış gibi duruyor.Asaların bizden önde gitmesi ne tür bir hata onu bilemiyorum fakat özellikle büyücü ve şifacıların hareket halindeki asa tutuşları değiştirilmeli.Mayın dedektörü değil o,bir asa.
Zamanında senin gibi bi grafikerleri alsalardı oyuna böyle olmazdı
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....