Arkadaşlar bir bakın benim gibi olanlar hak verecek
Arkadaşlar bir bakın benim gibi olanlar hak verecek
Bir konuda da gördüm bende yeter diyorum milletin grup bölgeleri çemberli taş vs... gibi yerlerde büyü arıyorlar sohbetten takip ediyorum 1-2 kişi yazıyor ben gelebilrmiyim diye adam soruyor en az bir Ejder asan var mı diyor yoksa sohbetten yazdığı şu oluyor eğer saygısız biriyse daha dün denk geldim:İtemlerini dizde gel farkir diyor adama..Ulan sen kimsin adamları dışlıyorsun sende öyleydin bir zaman.Yani diyeceğim şu ben oyunu bırakmıştım çarım çalındığı için şuan 40 levelim 49 olucağız görevler vb herşey biticek ee grup bölge çemberlitaş zamanımız gelicek bizim gibi görev itemleri olanlar siz gruba almassanız nasıl item yapıcaz.Allaha şükür hiç yoktan 2 adet çemberli taş kutumuz varda hiç yoktan 20-40 m var bunlarda olmasa ne yapacağız.Diyeceğim şu yokmu itemlere önem vermeden gruplara alan
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: Arkadaşlar bir bakın benim gibi olanlar hak verecek
önce bi sıgınak migratı bitir de çemberli taşda 1000 fizikle ne yapacaksın arkadaşların bile zor alır 
direk çembere atlamak istiosun daha sıgınakları bitirmeden bi ejderin şart ejdersiz 700-800 hasarla sıgınak atarsın ama çember zor
direk çembere atlamak istiosun daha sıgınakları bitirmeden bi ejderin şart ejdersiz 700-800 hasarla sıgınak atarsın ama çember zor
Yusuf
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Aslanbambam yazdı:önce bi sıgınak migratı bitir de çemberli taşda 1000 fizikle ne yapacaksın arkadaşların bile zor alır
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

söylediğin şey şu itemlere önem vermeyin direk gruba alın diyorsun eee ben senin itemlerine bakmadan gruba aldım diyelim gaffara götürdüm senin ejder asan bile yok eee kesebilcekmiyiz biz gaffarı
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Malesef bende yakınıyorum bu durumdan ama çevren olsun önemli değil fazla
bende azad asa var parlattım 764 elek var arkadaşım migrata aldı bişi düşmedi ama yani sonuçta girdim çevrede önemli iki kutu aldım diyorsun yani illa para yatırıcam diyosun bir başka konudada yazışmıştık hatırlarsan tavsiye yatıracam diyorsun akçe al iksir çek 250 bin yada 300 binden sat zaten fiyatlar düştü ama iksiri yeni hesap alıp başka çardan sat parayı aktar çünkü haftalık akçe sınırı varya ejderi parlatman olur
ben aptallık ettim yatırdım ama boşaydı yani iksire yatırsaydım şimdiye trans asa üretirdim 
İksir fiyatları 100kya düştü 1100 akçeyle toplamda en fazla 6m felan ediyo satınca 24 tlden 12 m böyle giderse 100 lira yatırsan belki 
Ejder üretmen kesinlikle gerekir adam dış görünüşe bakıyor zaten ejderin parlaksa Migrata Ve Sığınaklara girebilirsin ancak item düşürmede büyücüde çok problem oluyor 300 küsür madalyalı ejder karekterim var hala kıyamet kolyeden başka bir şey yok şifacı actım dün 2.sığınakta fundi takıları ve maraton ayakkabıyı düşürdüm
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
yahu o değilde hep şu sorun var mesala adamalar full Çermerlitaş dizili hlade sığınak atıyor bize engel oluyor ..
adamlar dediki son büyü tamam aldırlar beni tam girecez çıkarttılar gruba full Çemberlitaş dizili bir adam yani bu adamın neyi eksik ..
Şimdi siz diyorsunuzda 700-800 büyüle sığınak atarsın işte bazı insanlar full bilge olsan bile almıyorlar .. 2 item düşse ejder asa gibi olacam yok .. motorine bile ejderli alıyorlar ya düşünün hali
adamlar dediki son büyü tamam aldırlar beni tam girecez çıkarttılar gruba full Çemberlitaş dizili bir adam yani bu adamın neyi eksik ..
Şimdi siz diyorsunuzda 700-800 büyüle sığınak atarsın işte bazı insanlar full bilge olsan bile almıyorlar .. 2 item düşse ejder asa gibi olacam yok .. motorine bile ejderli alıyorlar ya düşünün hali
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

İşte ikv bu yüzden oyuncu kaybediyor. Oyuncular grup bölgelerine mahkum kılınmış. Bireysellik bitmiş oyunda. Grup bölgelerine giremeyenler, girip de bir zaman sonra sıkılanlar oyunu bırakıyor. Oyunun acilen eskisi gibi bireysel bir hal alması lazım.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.