Amacım kesinlikle aşağılamak degil fakat bu görevi 6 aylık oyun tecrübesi olan bi adamla eşdeğer bi insana verdiniz tamam kabul , bari görmezden gelmeyin bu kadarını
viewtopic.php?f=100&t=97159
bunun gibi 100 etti insanları yanlış bilgilendiriyor ve devamlı ProtectorDragon ve Respected bunun yanlışlarını düzeltiyor
FETİHNESLİ Hk.
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
FETİHNESLİ Hk.
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: FETİHNESLİ Hk.
Kardeş hızlı desteğe günde 1000 mail geliyordur.
Onlarda robot değil ya insan, gerçek hayatta ki sorumluluklarının yanında gözlerinden kaçabiliyor.
Unutmayın ki
Kimse mükkemmel değildir.
Onlarda robot değil ya insan, gerçek hayatta ki sorumluluklarının yanında gözlerinden kaçabiliyor.
Unutmayın ki
Kimse mükkemmel değildir.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
Üstelik kısmi doğru cevaplar vermiş, hesabına 1 kere kutu yükle, onun 3 aylık usu bitince dükkandan aldığın plus yüklü iken bile silinen karakter kurtarılabilir.
Görevlerin de içeriklerini hatırlamıyorum ama Cin cezmi çemberlitaşda sonuçta.
Görev içeriklerini hatırlasam daha iyi yorum yapabilirdim.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
NothingMan yazdı:Üstelik kısmi doğru cevaplar vermiş, hesabına 1 kere kutu yükle, onun 3 aylık usu bitince dükkandan aldığın plus yüklü iken bile silinen karakter kurtarılabilir.
1.si adam orda kutu aldım plusum bitti sonra 3 aylık plus alsam dükkandan dememiş direk 3 aylık plus alsam dükkandan demiş.
2.si galata köprüsü görevini eminönü idrisin oraya giderek yapabiliriz.
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Merhaba;
Verilen yanıtlarda bir hata bulunmuyor, Karakter kurtarma ile alakalı sorunuza verilen yanıtta sadece detaya girilmemiş eğer karakteriniz silindiği anda plus paketiniz mevcutsa karakterinizi kurtarabilirsiniz, Modaratörümüzde bu yönde yanıt vermiş.
2. Sorunuzda ise sadece Cin Cezminin yerini net bir şekilde tarif edemeyeceği için grup içindeki arkadaşlarınızın daha net bilgi verecekleri yönünde izahta bulunmuş.
Bilginize.
Verilen yanıtlarda bir hata bulunmuyor, Karakter kurtarma ile alakalı sorunuza verilen yanıtta sadece detaya girilmemiş eğer karakteriniz silindiği anda plus paketiniz mevcutsa karakterinizi kurtarabilirsiniz, Modaratörümüzde bu yönde yanıt vermiş.
2. Sorunuzda ise sadece Cin Cezminin yerini net bir şekilde tarif edemeyeceği için grup içindeki arkadaşlarınızın daha net bilgi verecekleri yönünde izahta bulunmuş.
Bilginize.
Koray YAR
- GezginciALBATROS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilginize.
UMUT
-
- Teşkilat Neferi
yaLnizadam66 yazdı:Amacım kesinlikle aşağılamak degil fakat bu görevi 6 aylık oyun tecrübesi olan bi adamla eşdeğer bi insana verdiniz tamam kabul , bari görmezden gelmeyin bu kadarını
viewtopic.php?f=100&t=97159
bunun gibi 100 etti insanları yanlış bilgilendiriyor ve devamlı ProtectorDragon ve Respected bunun yanlışlarını düzeltiyor
Benim hakkımda kesin kaanat getirdiğine göre beni çok iyi tanıyor olmalısın üstelik farklı sunucuda olmamıza rağmen...
Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de soyleyene bakarım adam mı diye.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Kişiler hakkında fazla bilginiz olmadan gereksiz konuşmayın bence.Kişinin gururunu kırıcı bir başlık açarak aşağılamak istemiyorum ama demek biraz ayıp kaçıyor.

Jeova Sanctus Unus
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
karakterinizde plus olması yeterli demişssiniz, başka bir konuda başka bir yetkili kutudan çıkan plus olması gerektiğini söylemişti?
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN