Krizoberil-Alexandrite
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Krizoberil-Alexandrite
Arkadaşlar bu krizoberil madeninin safı olan alexandrite neden bu kadar zor çıkyor ? Maden 45 level olduğu için falan mı ?
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Re: Krizoberil-Alexandrite
suuncu da krizo çeken az ise olabilir bu çok etkili maden ne kadar çok çekilirse saf olasılığı o kadar artıyor
ama alex ve kızıl gerçekten çok zor çıkıyor
ama alex ve kızıl gerçekten çok zor çıkıyor
...
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Herhalde hidra keşif görevinden verilen alexler olmasa piyasası 2 m ile sınırlı kalmazdı,bu aralar baya ihtiyaç duyuluyor gördüğüm kadarıyla.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
kuklacı da alex fiyatlar 500den bir anda 750ye bir anda da 2mye çıktı sonra tekrar ucuzlamak zorunda kaldı hep bu çember üretimleri yüzünden talep arttıkça birileri fiyat arttırıyor kendince işte sonra alan olmayınca tekrar düşüyor
...
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Her madenin Saf çıkarma % si aynı.Senin şansına göre alex gelmiyor olabilir kardeş.Şans meselesi 2 gün önce arttırıcı olmadan tek çekişte Menekşe elmas çektim:)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
onu ben de yaptım ama tek çekişte alex çekmedim hiçDeepmaker yazdı:Her madenin Saf çıkarma % si aynı.Senin şansına göre alex gelmiyor olabilir kardeş.Şans meselesi 2 gün önce arttırıcı olmadan tek çekişte Menekşe elmas çektim:)
...
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
yanılıyorsun saf bakır çekme olasılığı menekşe çekmekten kolayDeepmaker yazdı:Her madenin Saf çıkarma % si aynı.Senin şansına göre alex gelmiyor olabilir kardeş.Şans meselesi 2 gün önce arttırıcı olmadan tek çekişte Menekşe elmas çektim:)
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Deepmaker yazdı:Her madenin Saf çıkarma % si aynı.Senin şansına göre alex gelmiyor olabilir kardeş.Şans meselesi 2 gün önce arttırıcı olmadan tek çekişte Menekşe elmas çektim:)
Her madenin saf çıkarma olasılığı aynı olamaz ki.Arkadaşında dediği gibi çantamda saf krom saf demir dolarken saf altının günde 1-2 tane çıkması var.
alex gibi ikinci saf madenler ücüncû saf madenlere göre daha kolay düşüyor tamamen sans işi tabi bazen tekte geliyor bazen hiç gelmiyor sans
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
bugün 39 zamanından kalan ve oyuna yeni giren birini gördüm 4 tane kızılı 2mden aldım tanesi 500
herkes benim gibi şanslı değil malesef 
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın