Ramazan geldi
Ramazan geldi
eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz 
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ramazan geldi
sürpriz inşallah olur. ama gece geç saatlerde başlaması kötü, gündüzleri olsun bence.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
KayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
Özel günleri bile oyuna alet eden bir kişilik. Allah sonumuzu hayır etsin. İKV seninle batmaz hayatında başarılar
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
yönetim bizi alıştırdı özel günlerde süprize bu arada ikv senlede yükselmezWotkasarap yazdı:KayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
Özel günleri bile oyuna alet eden bir kişilik. Allah sonumuzu hayır etsin. İKV seninle batmaz hayatında başarılar
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ben zaten benle yükselir demedimWaSd yazdı:yönetim bizi alıştırdı özel günlerde süprize bu arada ikv senlede yükselmezWotkasarap yazdı:KayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
%50 enerji indirimi versinler her yaaratıga
gbm x 1.200.000 snaırım kutularla flan 850.000 ye üdsüo %50 de indir oni 425.000 bak ne güzel olur
(yoldaki yaratıklarda tabi taaruz falan)
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Böyle güzel bir ayda oyuncularımızı sürprizlerden mahrum bırakmayız tabi ki. Yarına kadar sabredersen Şirinler'i bile görürsün KayaKayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Nihat abi bana yine Gargameli görecekmişiz gibi geliyor .Nerull yazdı:Böyle güzel bir ayda oyuncularımızı sürprizlerden mahrum bırakmayız tabi ki. Yarına kadar sabredersen Şirinler'i bile görürsün KayaKayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
Keyifli forumlar.
O şirinleri bu akşam görsek olmazmıNerull yazdı:Böyle güzel bir ayda oyuncularımızı sürprizlerden mahrum bırakmayız tabi ki. Yarına kadar sabredersen Şirinler'i bile görürsün KayaKayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz
Zeki çocuk sen yöneticmisin ne deridne. ve öyle bişey gelse ilk sen gözünü açarsın. Zaten oyunun tadı tuzu yok acaba etkinlik yaparlar mı die düşündüm. haa ortaya kemik attım sen kaptın sana daha ne denir ki bilmem. Üzerine düşmeyen laflara burnunu sokma.Wotkasarap yazdı:KayA3 yazdı:eskisi gibi bi süprizler olacak yoksa boşverin biz kendi kesemize mi bkarız diyorsunuz yöneticiler. ha yoksa bana güle güle oyunu bırakcam varsa bakcam güzelse kalırım öpüldünüz