OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD
OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD
Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektir
anlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you
nise baak yolcu yolunda qerek cahow !

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD
2-3 sene oynayıp sıkmamak aslında okadar abartılıcak bi durum değil sadece senden farklı olarak oyun sadece oyun oynamak item kasmak için değil arkadaşlarını görmek diğer oyunculara yardım etmek yeni oyunculara oyunu anlatmak yeni insanlar tanımak muhabbet etmek v.b için giriyolar 
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
bydeathh yazdı:Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektiranlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you
KANKA NEREYE YA OYUNDA SAMIMI OLDUGUM KISILERDEN BIRISIN OLUM YA GITME BENI BIRAKMA
BAK GIDERSEN OZLERIM SENI BOSWER BAZEN BENDE SIKILIYORUM AMA NE YAPALIM OYUN ISTE
AY LAW YU

bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettımdoorss yazdı:bydeathh yazdı:Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektiranlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you
KANKA NEREYE YA OYUNDA SAMIMI OLDUGUM KISILERDEN BIRISIN OLUM YA GITME BENI BIRAKMA![]()
BAK GIDERSEN OZLERIM SENI BOSWER BAZEN BENDE SIKILIYORUM AMA NE YAPALIM OYUN ISTE
AY LAW YU
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
YA KARDEŞİM SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN AMA HARBİDEN ÇOK SIKILDIM
(((((((((((((((((((((((((((((

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
BAK KARDEŞ SEUİYENİ TAKIN O BENİM KARDEŞİMbune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım
En son bydeathh tarafından 17 Şub 2010 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım
[/quote]

snmz35 yazdı:[bydeathh="doorss"]BAK KARDEŞ SEUİYENİ TAKIN O BENİM KARDEŞİMsnmz35 yazdı:bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım[/color][/b]
En son bydeathh tarafından 17 Şub 2010 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

snmz35 yazdı:[bydeathh="doorss"]BAK KARDEŞ SEUİYENİ TAKIN O BENİM KARDEŞİMsnmz35 yazdı:bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım[/color][/b]