OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD

Mesaj gönderen bydeathh »

Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektir :) anlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you :D nise baak yolcu yolunda qerek cahow !
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: OYUNDA KISA SÜRE OLMUCAM 3 AY XD

Mesaj gönderen FreedommakeR »

2-3 sene oynayıp sıkmamak aslında okadar abartılıcak bi durum değil sadece senden farklı olarak oyun sadece oyun oynamak item kasmak için değil arkadaşlarını görmek diğer oyunculara yardım etmek yeni oyunculara oyunu anlatmak yeni insanlar tanımak muhabbet etmek v.b için giriyolar =)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

bydeathh yazdı:Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektir :) anlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you :D nise baak yolcu yolunda qerek cahow !

KANKA NEREYE YA OYUNDA SAMIMI OLDUGUM KISILERDEN BIRISIN OLUM YA GITME BENI BIRAKMA :cry:
BAK GIDERSEN OZLERIM SENI BOSWER BAZEN BENDE SIKILIYORUM AMA NE YAPALIM OYUN ISTE

AY LAW YU
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

doorss yazdı:
bydeathh yazdı:Kardeşlerim arkadaşlarım Byxdeathhh adlı oyuncu yani ben oyundan sıkıldıqım için şöyle 1-2 ue ya 3 ay kadarcık qelmeyi düşünmüyorumi anca o zamana sıkıntım qeçecektir :) anlamadıqım 3 sene amele qibi bir oyunu oynuyanlar nasıl sıkılmıyorlar hayret, ben 2 ay oynadım sıkıldım yahu, Doors kankam inş yazımı okursun kardeşimsin i love you :D nise baak yolcu yolunda qerek cahow !

KANKA NEREYE YA OYUNDA SAMIMI OLDUGUM KISILERDEN BIRISIN OLUM YA GITME BENI BIRAKMA :cry:
BAK GIDERSEN OZLERIM SENI BOSWER BAZEN BENDE SIKILIYORUM AMA NE YAPALIM OYUN ISTE

AY LAW YU
bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım :D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

YA KARDEŞİM SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN AMA HARBİDEN ÇOK SIKILDIM :((((((((((((((((((((((((((((((
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım :D
BAK KARDEŞ SEUİYENİ TAKIN O BENİM KARDEŞİM
En son bydeathh tarafından 17 Şub 2010 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım :D[/quote]
Resim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

snmz35 yazdı:[bydeathh="doorss"]
snmz35 yazdı:bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım :D[/color][/b]
En son bydeathh tarafından 17 Şub 2010 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

snmz35 yazdı:[bydeathh="doorss"]
snmz35 yazdı:bune lan :mrgreen: aranızda ki ilişkinin boyutunu merak ettım :D[/color][/b]
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

nolor la burada :S
gıt ama gerı gel :d
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön