Forum oyunu vol:1984264

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
gooooorkem
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Forum oyunu vol:1984264

Mesaj gönderen gooooorkem »

Beyler bildiğiniz gibi bilmeyenlere de söyleyeyim iletilerde bizi geçen yok yani şuana kadar.Şimdi bizi geçmemeleri için bir forum oyunu oynayalım dedim hem iletimiz artar sevap kazanırız.O değil de iletilerimiz çok ödül mü verecekler ? Diyorsanız hayır ödül vermeyecekler ama biz özel olarak çatal bıçak seti hediye ediyoruz evet !!5 değil 4 değil 3 değil 2 değil tam 1 çatal bıçak seti evet yanlış duymadınız tam 1 çatal bıçak seti hediye ediyoruz.

Ödülümüzü söylediğimize göre forum oyununu anlatmaya başlayayım;

Önceden açtığım bir forum oyunu ancak başka yere taşınınca takip edenlerin sayısı azaldı ve böylece son buldu umuyorum ki taşınmaz ve böyle devam eder ve öncelikle bu oyunu baya eskilerden bir oyuncu konuyu açmıştır yani bu fikrin alıntı olduğunu söylüyorum sonra vay efendim yok alıntı bu hırsız emek hırsızı demeyin yani.Ben ilk başta bir hikayeyle başlıyorum;

Emir üzerine jandarmalar antrepoya girerler,aniden büyük bir savaş çıkar,kargaşa büyür savaş sesleri Agah efendinin kulağına kadar gitmiş olacak ki Jandarma Ali'ye parmaklarıyla işaret ederek tüm halkın burada toplanmasını,teşkilat olarak bir açıklama yapacağını söyler.Bir süre sonra herkes korkarak yıkık dökük evlerinden çıkarlar bunun üzerine Agah efendi bastonuyla kürsüye çıkarak bir konuşma yapmaya hazırlanır;

-Ey neferler,korkmayınız !Biliyorum ve biliyorsunuz ki artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,ama bu savaşta 1 adım önde olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız,yapmaktayız.Teşkilata katılmak istiyor iseniz Jandarma Ali'den kayıtlarınızı yaptırın."

Osman bir hevesle Jandarma Ali'ye gider ancak o kadar kalabalıktır ki artık yarına kaldı deyip evinin yolunu tutar.Evinin yolu karanlık ve sessizdir.Biraz sonra karanlıktan haraket etme sesleri gelir,Osman babasından kaldığı bıçağı çıkarır.Korkmaya başlar ancak korksa bile korktuğunu asla belli etmezdi Osman.Kimse olmadığını görünce tekrar önüne döner ve yürümeye başlar aniden çıkan fareadam üstüne çullanır Osmanın.Fareadam;

-Konuşşsss insanoğlu söyle ne zaman başladı bu kıyamet !! Eğer söylersen seni acısız öldüreceğim !!

Evet beyler işte böyle sorumuz geldi ne zaman başladı bu kıyamet ? Gününü ayını yılını istiyorum.
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Forum oyunu vol:1984264

Mesaj gönderen haydegidelumm »

hmm kenke anlıorum
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1