Sığınak
Sığınak
arkadaşlar 49 lwl olunca sığınak bölgesiine ilk defa giriceğim için bilmiyorum girince neler yapmam gerekir tecrübeli bir şifacı yardımda bulunursa sevinirim kısa ve öz bir şekilde hata yapmak istemiyorum .
- GezginciALBATROS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak
Önce yetenek dağılımından başlıyayım, element ve fiziksel dirençlerini 15'er puan vermelisin 1 büyü bozma vermeyide unutma. İçeriye girdiğinde ilk önce deli, zır deli ve fareadamlarla karşılaşacaksın grup arkadaşların onları öldürürken onları iyileştirerek yardımcı olmalısın. ilk karşılaşacağın boss düşünen adam olucak muhtemelen iki büyücü düşünen adamı raket yapıcaktır sen o 2 arkadaşında can kurtaranı eksik etme ve onları iyileştir. Sonra daha güçlü olan fedailerle karşılaşacaksınız yine grup arkadaşlarını iyileştir. Sonrasında motorin gelicek karşına düşünen adam da yaptıklarının aynısını burada uygula ve bütün grup arkdaşlarına can kurtaran vermeye çalıs sonunda kenana geldin. herkes yerini alıcak şartellerine geçicek. kenan belirli bir sürede bir grup arkadaşına zehir atıcak ve sen o zehri hemen büyü bozma yeteneğini kullanarak hemen arkadaşını kurtaramazsan o ölür ve işler hiç yolunda gitmez. kenan 50 cana gelince kavurur sen 50 cana yaklastıgında tank olamayan arkdaşlarına can kurtaran vermelisin. Naçizane önerilerim bunlar. Grup arkadaşlarında sana yardımcı olcaktır.
Başarılar.
Başarılar.
UMUT
teşekkür ettim
YETENEKLER
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 can kurtaran
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
1 puan iyileştirme çemberi(ben vermedim çok pişmanım
)
1 puan büyü bozma
kalan 6 puanı kafana göre dağıt benim önerim 5 meditasyon 1 çağrıya ver çünkü meditasyon oturunca kudretin daha hızlı dolmasını sağlar çağrıda grubun öldüğü zaman arkanda fedai baş fedai gibi yaratıkları kovalerken kullanırsan daha kolay kaçarsın
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 can kurtaran
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
1 puan iyileştirme çemberi(ben vermedim çok pişmanım
1 puan büyü bozma
kalan 6 puanı kafana göre dağıt benim önerim 5 meditasyon 1 çağrıya ver çünkü meditasyon oturunca kudretin daha hızlı dolmasını sağlar çağrıda grubun öldüğü zaman arkanda fedai baş fedai gibi yaratıkları kovalerken kullanırsan daha kolay kaçarsın
saol
SADRAZAMIN dediği de olabilir 5bb da olabilir
- GezginciALBATROS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ek olarak düşünen adam birine vurursa kanatma atar aynı şekilde motor da aynısını yapar, bunu büyü bozma yeteneginle bozman gerekli şimdiden kolay gelsin.
Arkadaşlar şifacı açtım şuan kasıyorum 16 lvl yaptım kasma yeteneklerim nasıl olmalı gazap açıcaksam eğer şifalama açmim ozaman çünkü gazap açıkken şifa basılmıyormuş galiba
-------Leviathen------