Merhaba Arkadaşlar
Benim Yançarım 45 lwl Ve Büyücü Haliyle Merana Yalnız Gidemiyo.Neyse Bugün Başıma Bir Olay Geldi.
Bir Adam Elimdeki Nitrojen Tipi Platin Engerek Dişimi Takmak İstedi.Bende İyi Halime Denk Geldi.Bana Dedi: Sen Bana Ver Buzum Kaç Olacak Bakıp Verecem Bende Tamam Dedim Verdim Oda Bana 2 Tane Asa Verdi.Geride Vermedi Şimdi 2 Tane Foto Koyucam:
Ekran görüntüleri silindi.
İşte Bunlarda Resimler Fazla Söze Gerek Yok.Ceza Almasını Diliyorum...
Bu Düzenbaza Dikkat!
Bu Düzenbaza Dikkat!
En son MiurA tarafından 09 Ağu 2012 15:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Ekran görüntüleri silindi
Re: Bu Düzenbaza Dikkat!
Neonx yazdı:Merhaba Arkadaşlar
Benim Yançarım 45 lwl Ve Büyücü Haliyle Merana Yalnız Gidemiyo.Neyse Bugün Başıma Bir Olay Geldi.
Bir Adam Elimdeki Nitrojen Tipi Platin Engerek Dişimi Takmak İstedi.Bende İyi Halime Denk Geldi.Bana Dedi: Sen Bana Ver Buzum Kaç Olacak Bakıp Verecem Bende Tamam Dedim Verdim Oda Bana 2 Tane Asa Verdi.Geride Vermedi Şimdi 2 Tane Foto Koyucam:
İşte Bunlarda Resimler Fazla Söze Gerek Yok.Ceza Almasını Diliyorum...
En son MiurA tarafından 09 Ağu 2012 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Greatmach1
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Neon o senin hatan kimseye eşyanı verme oyunda tanıştığın en güvendiğin kişiye bile verme bu öneri ister uyarsın ister uymassın. Oyunda başarılar dilerim 
Greatmach (41)
Praven (49)
Beyazköşk

Praven (49)
Beyazköşk
ben sana verrım dişini zaten görev itemi onun derdinemi yandın sankı çar çalmış herif verse ne olur vermese ne 
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
1. yorum atan arkadaşa cevap: Yanlış şeyler öğretmeyin gençlere. kimseye güvenmede ne demek. ben oyunda tanıştığım arkadaşımla 800m aktardm hiçte sorun çıkmadı.
2.yorum atan arkadaşa cevap: Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz kendinizi kandırmayın.
2.yorum atan arkadaşa cevap: Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz kendinizi kandırmayın.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
800m para görüp 50 binin lafını yapan adam.AfoRozCuPaPazZ yazdı:1. yorum atan arkadaşa cevap: Yanlış şeyler öğretmeyin gençlere. kimseye güvenmede ne demek. ben oyunda tanıştığım arkadaşımla 800m aktardm hiçte sorun çıkmadı.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
Merhaba,
Lütfen bu tip konular açmaktan sakınınız. Oyun içi alışverişlerde sorumlu karakter sahibidir.
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
Lütfen bu tip konular açmaktan sakınınız. Oyun içi alışverişlerde sorumlu karakter sahibidir.
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.