Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen KaPLaN »

Anka'ın cesur neferlerine selam olsun!

Sunucu Şampiyonası turnuvası için tüm sunucularımızdan gelen başvurular değerlendirilmiştir. Anka sunucusunda fikstürlerin oluşturulması için yeterli katılımın bulunmaması sebebiyle turnuvanın bu sunucuda düzenlenmemesi kararı alınmıştır.

Sunucu Şampiyonası turnuvamız önümüzdeki aylarda düzenlenmeye devam edecek olup, tüm Anka Sunucusu oyuncularımızın bir sonraki turnuvada katılımlarını bekliyoruz.Bunların yanısıra önümüzdeki ay turnuvada işleyiş ve ödüller ile ilgili değişikliklerin yapılacağını ayrıca belirtmek isteriz.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Ben anlamıyorum biriniz gelip açıklasın bu sunucunun diğer sunucular gibi kalabalık olmadığını hepimiz biliyoruz bu sunucu özel sunucu değil mi yani Anka (Plus) ne demek bu ? Sen bu sunucudan 16 tane adamı bir araya toplarsan esas o gün kıyamet kopar savaşçıdan 7 savaşçı 5 büyücü 5 şifacı katılmış toplam 17 kişi nedir işin özeti sadece 1 sınıftan 16 adamın katılmasını bekliyorsanız asıl sorun sizdedir.Bu sorunun çözümü gayet basitti ankada katılım sayısı az olduğu için ödülü bir miktar düşürdük diyebilirdiniz onuda geçtim 4 tane lonca vardı lonca savaşlarında onları neden oynattınız ?
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
frankoJ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: İSLAMBOL

Mesaj gönderen frankoJ »

Selamlar....

Yine Madur Olan Anka Sunucusudur... Her Etkinlikde Herhangi Turnuvalarda BU gibi Sorunlarla Karşılaşıyoruz....Yeterli Katılımcı Yoksa Sizde Elinizdeki Katılımcılarla Fikstür Ayarlayın Bu Küçük Sorunlar Yüzünden Sunucu Şampiyonluğu Erteleniyorsa Demekki siz Anka Sunucusunu Göz Ardi Ediyorsunuz....

İyi Forumlar...
ŞEHRULİSLAM ŞEHRULKIYAM ŞEHRULZİFİR
neolur35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen neolur35 »

Klasikleşen mağdur olma durumları ..
Katılım ücreti 50m istediniz Anka gibi bir sunucuda paranın işlemediğini herkes biliyor neyse ona sesimiz çıkmadı, hiç nakitim olmadığı için ne kadar maden varsa sattım..
20m yaptınız üzülsem mi sevinsem mi ucuzdan sattığım madenler boşa gitti zarar ettim ordanda neyse onuda geçtim üç karakterimi turnuvaya soktum ve o hızla turnuva için bütün hepsinin silahlarını yükselttim..
Sonuç olarak 2bin akçeden 3 karakterime 6bin akçe yani 60tl.
Gece gündüz topladığım madenlerin değerinden düşük fiyatta gitmesi..
Ve sizin keyfinize göre bizi şekilden şekle sokmanız..
Şimdi benim bu zararlarımı kim karşılıcak???
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Wizard »

artık bi dahakine girecek girmeyecek tüm karakterlerimi yazarım ben de
Artık sadece Anka...
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

TEK KELİMEYLE YAZIKLAR OLSUN...
O kadar insan emek harcadı şu turnuva için hazırlandı siz gelmişsiniz yeterli sayıya ulaşamadınız turnuvanız iptal. Kardeşim elimizde olanlarla yapsanız olmaz mı. Bilseydik iptal olacağını yan karakterleri sokar sayıya ulaşırdık. Böyle bir saçmalık görmedim. Şu oyundan soğutmak için ellerinizden geleni yapıyorsunuz. Tebrik ederim çok başarılısınız. Bu oyunu oynamamın sebebi tamamen yerli olması. Muhabbetinin güsel olması. Bir MMPORG oyununda olması gereken özelliklerin altınız çizerek söylüyorum çoğu yok. Yok kardeşim. Böyle saçma sapan kararlarla uğraşacağınıza şu oyunu geliştirip adam edin Örnek: Hala işportacıya tut sürükle yöntemiyle satış yapıyoruz. Nerdesin İKV online oyunların içerisindeki yerin nerede. Sığınakta Migratta Çemberlitaşda ve büyük ihtimal gelecek olan bölgelerdede aynısı olacak. İnsanların vaktini çalıyorsunuz bir düşen item bir daha düşüyor. Varsın düşsün dedik düşen item bölge içindeyken aktarılsın dedik sesimzii duyan kim. NEREDESİN İKV NEREDESİN SAYIN MEVLÜT DİNÇ OYUNCULARA (Müşterilerine) SAYGINIZ BU KADAR MI?
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Tek kelimeyle AĞMEKE. :geek:
Kullanıcı avatarı
Dolorex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ÇATI KATI **

Mesaj gönderen Dolorex »

daha bu gün 60 tl yatırdım sırf oyun için ne biçim iş yapıyorsunuz ya lonca savaşları gibi birşey yapamazmısınız sanki napıcaz bu anka sunucusunu , kaldırın o zaman bu sunucuyu kardeşim böyle işmi olur ya....!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Just For Fun*

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

Yönetici arkadaşlar umarım bu yazıyı dikkate alıp düşünürler.
Katılımın az olduğu sunuculurda/sınıflarda savaşan kişi sayısının yarıya indirilip ödülün de yarıya indirilmesi o da yetmiyorsa 4 te 1 ine indirilmesi gibi çözümler üretilebilse idi daha güzel makul sonuçlar ortaya çıkar idi.
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Dolorex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ÇATI KATI **

Mesaj gönderen Dolorex »

ya ödül neden yarıya indirilsinki anka sunucusunda nakit paranın sıkıntısını yönetim ekibi de iyi biliyor bu sunucuda 20 m getiren biri zaten oldukça güçlüdür. alışverişi takas yoluyla yapılan bir sunucuda kişi başı 20m ancak bu kadar kişi çıkıyor olması normal...!
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön