1.bolge

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
canocaner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

1.bolge

Mesaj gönderen canocaner »

Arkadaslar ben kiyamet zirh bastim 1444 fizik hasarim var ben 1 . bolgede dk olmayi dusunuyorum bana taruzlarda makinede ve kalfada ne yapacagimi anlatcak varmi
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: 1.bolge

Mesaj gönderen Arizonaa »

ilk kural sığınak migrattaki gibi çekme savaşçı çekecek
ikinci kural boss larda ve kalfada Hs sız vurma
üçüncü kural gruptan bir kişi tankın çektiği slottan bir tane robotu çeker
dördüncü kural ilk taarruz aygıtları sonra sıhhiye aygıtları sonra çırak olarak kesim sırası vardır
beşinci kural grup sadece bir tanesine vurarak aralarında çevirirler (çırak-kalfa-70-71çevrilmez tankın eşliğinde kesilir) ve diğerleri tankın üstünde kalır
Altıncı kural grup sırası ile bu yaratıkları keserken sende kaçarak vuracaksın kendine değdirme ve kesinlikle abanma
Yedinci kuraldk hiddet alır ve yaratıkları sana döndür dk atmadan önce birisinin vurmasını bekle

şimdi birkaç taktik vereyim

Taarruz aygıtı: Havada uçan tenekeden yapılmış robotlardır büyücüyü teklerler. arada YAN YAN YAN diyerekten ateş çemberi bırakırlar bu yüzden uzaktan vur bunları büyücüler aralarında çevirerek keserler. bir başka saldırı şekli ise korteks dediğimiz saldırıdır bu saldırıya maruz kaldığında yetenek kullanamaz ve kıpırdayamazsın. Bununla savaşçılar ve şifacılar ilgilenir

Sıhhiye aygıtı:canı Taarruzlar dan yüksektir ve yüksek hasar verirler kesimi taarruzlar gibidir

BB Çırak: vuruşu 30 canını götürür. Keserken abanma mümkün mertebe HS ile vurmaya çalış. ilk olarak 50 canda deprem yapar canın 100 ise ölmezsin ama genelde hs siz vurulup canın azaldığı için ölürsün ölmemek için kutup aç

BB Kalfa: büyücüye tek atar. HS ile vur. depremi öldürücüdür. ilk olarak 49 canda deprem yapar kutup aç

Gbm 70-71: sadece fiziksel hasar işler fizik vuracaksın. hs ile vurmanı tavsiye ederim ama hs siz büyücüler aralarında çevirerek te keser. Yanına yaklaşma küçük çaplı depremler oluşturur genelde 60 canda kons açılarak abanılır.

Yol Savaşçısı: Bölgenin ilk Patron yaratığıdır. HS ile vurulur. "Bu Mermim Sana XXXX" dediği zaman kutup açılır böyle kesilir.

GMB-X: İlk gölgenin ikinci patronudur. Eğer dört fiziksel keseceksen fiziksel büyücüler 2-2 olarak ayrılırlar tank birisine hs atar ve onunla beraber sadece meteorit atılır ve kesilir kritik iksir içmen tavsiyemdir. Hs siz vurulmaz arada sana dönerse kutup aç. grubunuzun koyacağı belirli aralıklarla konsantrosyon açılır. ve arada DİRENÇLERİ DÜŞÜR DİRENÇLERİ DÜŞÜR der bunu söyleyince hemen tanka büyübozma yapılır. eğer ofans savaşçı ile kesiyorsanız hs ile abanmadan fizik büyü atabilirsin ama asıl görevin DİRENÇLERİ DÜŞÜR DİRENÇLERİ DÜŞÜR dediğinde tanka ve ofansa büyübozma yapmaktır.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
canocaner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canocaner »

Cok tesekkur ederim cok yararli oldu .D
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

canocaner yazdı:Cok tesekkur ederim cok yararli oldu .D
Yararlı olabildiysem ne mutlu bana :) başka takıldığın bir sorun varsa sorabilirsin.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

eline sağlık ama şu yaptığını tüm çemberli için yazar mısın
...