Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?
1-)Nerelerde,nasıl kasmnalıyım.
2-)Yetenekleri nasıl dağıtmalıyım(seviye seviye yazarsanız sevinirim.
3-)İlerde bölgelere girmek için nasıl item dizmeliyim.
Yeni Şifacı Karakter
Re: Yeni Şifacı Karakter
1-) Seviyene göre kendi seviyende yada biraz daha üstü canavarları kesmelisin.Ayrıca şifacı isen görevleri eksiksiz yap çünkü görevler iyi exp verebiliyor.SanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?
2-)Kasılırken önce zehire ve iyileştirmeye vermen iyi olur sonradan hem kendin hemde takım arkadaşların için iyileştirme yeteneklerini azda olsa kullan ama kasılmak için daha çok hasara yüklen.30 olunca mutlaka gazap yeteneğine 40 oluncada çağrı yeteneğine puan ver.
3-)İyileştirme ve büyü kritik item dizmelisin.Yani İbni cevriye itemler gibi.Eğer ilerde motorinden düşen ibni cevriye asayı parlatmak istiyorsan ^Cevriyesini yükselt çünkü kritik şifacı için çok ama çok önemli
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KRİTİĞİ ARTIRACAĞIMI ASLA DÜŞÜNMEZDİM MEĞERSE GEREKİYORMUŞvengeance yazdı:1-) Seviyene göre kendi seviyende yada biraz daha üstü canavarları kesmelisin.Ayrıca şifacı isen görevleri eksiksiz yap çünkü görevler iyi exp verebiliyor.SanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?
2-)Kasılırken önce zehire ve iyileştirmeye vermen iyi olur sonradan hem kendin hemde takım arkadaşların için iyileştirme yeteneklerini azda olsa kullan ama kasılmak için daha çok hasara yüklen.30 olunca mutlaka gazap yeteneğine 40 oluncada çağrı yeteneğine puan ver.
3-)İyileştirme ve büyü kritik item dizmelisin.Yani İbni cevriye itemler gibi.Eğer ilerde motorinden düşen ibni cevriye asayı parlatmak istiyorsan ^Cevriyesini yükselt çünkü kritik şifacı için çok ama çok önemli![]()
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Tatktik verecek yok mu
Sen kasamazsın kasmaya çalışma oyunu bırakırsın. tek yapman gereken guruplara girip kendini kastırman ve görevleri yapman klancı şifacı olman.
Ben şöyle yaptım;
Plus + %50 exp arttırıcı ile sadece görevleri yaparak 3 günde 49 oldum oyun saati ile 24 25 saat gibi bişey.
Ben şöyle yaptım;
Plus + %50 exp arttırıcı ile sadece görevleri yaparak 3 günde 49 oldum oyun saati ile 24 25 saat gibi bişey.