Yeni Şifacı Karakter

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeni Şifacı Karakter

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?

1-)Nerelerde,nasıl kasmnalıyım.

2-)Yetenekleri nasıl dağıtmalıyım(seviye seviye yazarsanız sevinirim.

3-)İlerde bölgelere girmek için nasıl item dizmeliyim.
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Yeni Şifacı Karakter

Mesaj gönderen vengeance »

SanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?

1-) Seviyene göre kendi seviyende yada biraz daha üstü canavarları kesmelisin.Ayrıca şifacı isen görevleri eksiksiz yap çünkü görevler iyi exp verebiliyor.

2-)Kasılırken önce zehire ve iyileştirmeye vermen iyi olur sonradan hem kendin hemde takım arkadaşların için iyileştirme yeteneklerini azda olsa kullan ama kasılmak için daha çok hasara yüklen.30 olunca mutlaka gazap yeteneğine 40 oluncada çağrı yeteneğine puan ver.

3-)İyileştirme ve büyü kritik item dizmelisin.Yani İbni cevriye itemler gibi.Eğer ilerde motorinden düşen ibni cevriye asayı parlatmak istiyorsan ^Cevriyesini yükselt çünkü kritik şifacı için çok ama çok önemli ;)
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

vengeance yazdı:
SanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar benim beyazköşkte bir savaşçım var maxım 3000 ama kimse grup bölgelerine almıyor.Bundan dolayı yeni şifacı açacağım.Size sorularım var lütfen cevaplar mısınız?

1-) Seviyene göre kendi seviyende yada biraz daha üstü canavarları kesmelisin.Ayrıca şifacı isen görevleri eksiksiz yap çünkü görevler iyi exp verebiliyor.

2-)Kasılırken önce zehire ve iyileştirmeye vermen iyi olur sonradan hem kendin hemde takım arkadaşların için iyileştirme yeteneklerini azda olsa kullan ama kasılmak için daha çok hasara yüklen.30 olunca mutlaka gazap yeteneğine 40 oluncada çağrı yeteneğine puan ver.

3-)İyileştirme ve büyü kritik item dizmelisin.Yani İbni cevriye itemler gibi.Eğer ilerde motorinden düşen ibni cevriye asayı parlatmak istiyorsan ^Cevriyesini yükselt çünkü kritik şifacı için çok ama çok önemli ;)
GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KRİTİĞİ ARTIRACAĞIMI ASLA DÜŞÜNMEZDİM MEĞERSE GEREKİYORMUŞ
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Tatktik verecek yok mu
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Sen kasamazsın kasmaya çalışma oyunu bırakırsın. tek yapman gereken guruplara girip kendini kastırman ve görevleri yapman klancı şifacı olman.

Ben şöyle yaptım;

Plus + %50 exp arttırıcı ile sadece görevleri yaparak 3 günde 49 oldum oyun saati ile 24 25 saat gibi bişey.

“Şifacı” sayfasına dön