TLOO yetkilileri içeri buyurun

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

TLOO yetkilileri içeri buyurun

Mesaj gönderen batuhangs »

Linkler Kaldırılmıştır. Küfür içerikli ekran förüntülerinin forum üzerinden yayınlanması yasaktır.Daha önce de benzer konular açmış ve bir çok kez uyarı almıştınız. Uyarıları dikkate almadğınız görülmekte. Forum hesabınız kapatılmıştır.
Mcsinanbjk ya ws teklif ederken üstüne alınmış ve böyle şeyler yapmıştır. Şikayet ettim. Cezai işlem alması almasına Kuklacının en iyi loncası TLOO nun bir üyesi olmasını yakıştırmadım.

Bunlar benim yorumum son söz TLOO yetkililerinin
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
Eskitoprak
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dört Yapraklı Lonca

Re: TLOO yetkilileri içeri buyurun

Mesaj gönderen Eskitoprak »

Sen büyüyeceksin de bende göreceğim. Küfür edene neden diye soran yok , bu adam küfür etti ama neden ? Leonar (ahmet ) küfür etti ama neden , senin gibi kıl adamlara edilir valla küfür bende olsam bende söverim. Zaten sövüyorum da. Birde utanmadan fotoğraf koyup yok yok böyle karalama yapıyorsun . 11 tl verip milleti rehin almayın bu oyunda. İyi yapmış a... :)
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü

Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü

Bekodogi

Er Meydanı Gösterisi

http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

Lan size bi ogretemedım beko küfür yok
küfür nedir
edince ne geçer elinize
etemyın bosuna
gunaha gırmeyın :S
Leo keske kufur etmeseydın kardes yakısmıor sizlere
Benjiro
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

uLan koLpa batuhan .. Daha dune kadar 39 levellerDe pesımde ors parası dıye doLandın GUnLerı hatırLıorum.. senı 2 ye tek kestım gunlerı hatırLıorum... eywallah hıç bır oyuncuyu kucumsemeyız ws ederız..39 da kestım 49 da ws dedın kestım elımde sımdı ashabı war bosuna ws atmak ıstemıorum senLe her yerde ws ws dıorsun er meydanında yendım Dıye leonar calınmıstır dedın hala ws ws dıorsun senın qıbı koLpalar ne benı yıpratır ne TLOO yu yıpratır.. resmın eLımde ufakLık realda karsıma cıkma veya cıkarsan sonuclarına katlanırsın ;))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Rezaletin İçler Acısı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Tüm İkv Ailesine Duyurulur Bilinmeyenler
1--Leonar yani Ahmet Oyunu bırakıyor bıraktı bırakmak üzere itemleri dağıttı

2--Batuhangs hala Çocuk Ki Defol Falan yazılarını foto çekmemiş Klandan daha neler yazdıgını Hala fotoda göstermemiş

3--Batuhangs YAşı Küçük Olmasına RAğman HErne Olursa Herne şartlar Altında Olursa Olsun Susmak Abisine SAygılı olmak yerine Üstüne Gitti Ve Oyunu bırakma Anında Olan Ahmetin Elinden Birşey GElmez Siz Olsaydınızda Küfrederdiniz

4-Kimin Oyunda Olacagı Olması Bİzim Elimizde DEğil FAkat Böyle İnsanlar Oyunu Bırakırsa Biz Kimlerle OYniyacağız Bu Oyunu

5--Herkim Olursa Olsun Küçümsemez Ws Yaparız LAfına Karşın Çoluk Çocuk Demeden Ws yaparsan Olcagı Bu Bu konuda bana hak ver Leonar

6--Herkeze Herşeye RAğman Küfür Yakışmadı Evet Çok HAklı Etmesi GErekiyordu Ama KÜfür Olmamalıydı

Saygılarla

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

EnSoNxLeonar yazdı:uLan koLpa batuhan .. Daha dune kadar 39 levellerDe pesımde ors parası dıye doLandın GUnLerı hatırLıorum.. senı 2 ye tek kestım gunlerı hatırLıorum... eywallah hıç bır oyuncuyu kucumsemeyız ws ederız..39 da kestım 49 da ws dedın kestım elımde sımdı ashabı war bosuna ws atmak ıstemıorum senLe her yerde ws ws dıorsun er meydanında yendım Dıye leonar calınmıstır dedın hala ws ws dıorsun senın qıbı koLpalar ne benı yıpratır ne TLOO yu yıpratır.. resmın eLımde ufakLık realda karsıma cıkma veya cıkarsan sonuclarına katlanırsın ;))

ilk fotoya bak görürsün
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön