Çemberlitaş gelmeden önce, savaşçıların seçme özgürlüğü vardı.
Kimi savunmaya ağırlık verirdi, yücelen plevne giyerdi. Kimi elindeki silaha göre yücelen ardenneler giyerdi, kimi yücelen halit, kimi yücelen solucan...
Seçme özgürlüğümüz vardı. Savaşçıyla savaşçı vs yapacaksa, karşıdaki kişiye göre itemlerimizi takardık.
Şimdi nasıl mı ? Karşında full bıçak sırtı itemli savaşçı, sen de full bıçak sırtı itemli savaşçı... Bünye, zeka, beceri puanları otomatik dağılıyor zaten, eskisi gibi değil... Kim kazanacak o zaman ?
Yetenekler de muhtemelen aynı olacak...
Ben eski sistemdeki gibi savaşçılarda item çeşitliliği istiyor, sizlerin de bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum...
Savaşçılarda tek düze item yetersizliği...
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Savaşçılarda tek düze item yetersizliği...
Kendi Savaşçım Kendi Kararım...

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
itemler aynı yeteneklerin çoğu aynı . yetenekleri hızlı ve yerinde önemli kullanmak önemli bide bilgisayarının ve internetinin sağlam olması önemli artık.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Fakat Maximum Hasara Bağlı Oldu Çarlar Önceden asit Zehir Buz Hasarlı İtemlerimizi de Kullanabiliyorduk..ReaLMADRID2 yazdı: itemler aynı yeteneklerin çoğu aynı . yetenekleri hızlı ve yerinde önemli kullanmak önemli bide bilgisayarının ve internetinin sağlam olması önemli artık.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
Kesinlikle katılıyorum savaşçılar tek mantık üzerine kurulu max efsunlarını (Bıcak sırtı) tamamla .Ötesi yok çok saçma bir şekil aldı oyun bir yerden bişeyler yapmak isterken düzeni bozuyorsunuz 4-4 lük yaptığınız bişey göremicez.Eskiden savaşçı ws lerinde element takım kullanılırdı sıkıysa şimdi kullan tek mantık tek düzen GB mantığı
Eminönü ---> İndex

savaşçıları unuttular artık saçma sapan 2-3 efsun yapıyorlar gerisi boşIndex yazdı:Kesinlikle katılıyorum savaşçılar tek mantık üzerine kurulu max efsunlarını (Bıcak sırtı) tamamla .Ötesi yok çok saçma bir şekil aldı oyun bir yerden bişeyler yapmak isterken düzeni bozuyorsunuz 4-4 lük yaptığınız bişey göremicez.Eskiden savaşçı ws lerinde element takım kullanılırdı sıkıysa şimdi kullan tek mantık tek düzen GB mantığı
Nothing