IIxLeJYoNeRxII--- Denizxlord

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

IIxLeJYoNeRxII--- Denizxlord

Mesaj gönderen denizxlord »

Öncelikle selam arkadaşlar. Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama başlayalım elbet arkası gelir.
Belki biraz uzun olacak ama inşallah bu yazdıklarımı okursunuz ve ders çıkartırsınız.
Bu oyundan bi çok oyuncu gibi bende sıkıldım ama sıkılmamın sebebi insanların bölgelerden item için birbirleri ile ağıza alınmayacak kadar küfür etmesinden sıkıldım, item için herşeyi yapacağını bilmekten sıkıldım, grup bölgelerine beni de alır mısın abi deyipte item düşürdükten sonra selamı sabahı kesen insanlardan sıkıldım, kavgadan gürültüden sıkıldım.
Yaklaşık 10 gündür bi araba servisinde çalışıyorum isim vermiyorum reklam olmasın ve size yemin ederim hayatın İKV den olmadığını gördüm.
Önemli olan çarlarla level almak değil hayatta level almak önemliymiş beni bunu gördüm.
Yıllardır harcadığım zamanı bi hiçe saymışım kendimi geliştiremediğimi gördüm.
Eğer beni bi abi bi kardeş olarak gördüyseniz ne olur bu söylediklerimi dikkate alın iş işten geçer yoksa.
Sizlerin yaşları daha küçük 20 21 22 yaşında olan kardeşlerime söylüyorum oyunu bırakın gerçek hayat cidden çok zor arkadaşlar ben bunu gördüm.
Neyse daha fazla uzatmadan söyleyeceğim şu ki ben bu oyuna paramı verdim ama para umurumda değil ben geleceğimi kaybetmişim bunu gördüm sizlerinde görmesi için bu yazıyı yazdım oyun oynamayı bırakın arkadaşlar gerçek hayat cidden zor.
Sabah 6.30da kalkıyorum akşam 8de eve geliyorum. Bizler oyun oynarken cidden geçmişte çok vakit kaybetmişiz.
Ben oyunu bırakıyorum arkadaşlar oyun artık umurumda bile değil zararın neresinden dönersek kardır diyerek artık geleceğime hayatıma bakmak istiyorum ve sizlerin de bakmasını canı gönülden yüce rabbimden istiyorum.
Ne kadar sevdiğim saydığım abim ablam kardeşim varsa hepinize buradan kucak dolusu selamlarımı iletiyorum allaha emanet olun hoşçakalın.....
NOT:Charlarım kardeşim olan Fatih ve Ferhata verdim artık onlar oynayacaklar.......

Ömer Can Demir..........
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: IIxLeJYoNeRxII--- Denizxlord

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Aleyküm selam Ömer
Doğru bir karar vermişsin , iş için sevindim kardeşim 4 senelik arkadaşlığımız var seninle msn adresim telefon adresım skypem mevcut sende dostluğumuz kopmuyacak umuyorum .

Reel hayatında başarılar ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: IIxLeJYoNeRxII--- Denizxlord

Mesaj gönderen denizxlord »

Burada kazandığım dostlukları zaten bir kalemde silemem çok iyi arkadaşlıklar edindim ama oyunun cidden bana sizler dışında bişey verdiğini düşünmüyorum hatta benden çok şey götürdüğünü de biliyorum. Bu oyun için okulumu kaç kere uzattım allah bilir ve ne kadar kötü bi hata yaptığımı düşünüyorum. Skype var kardeşim hiç merak etme oradan yine görüşmelerimize devam ederiz bu başlık altında bi kaç dosta da elveda diyip bi daha ikv hakkında hiçbir şey düşünmek bile istemiyorum

“Genel Sohbet” sayfasına dön