Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Tabe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım

Mesaj gönderen Tabe »

Merhaba Arkadaşlar 35 lwl oldum ve yetenek puanlarım sıfırlandı. Görevleri dikkate alarak nasıl bir yetenek dağılımı önerirsiniz. Sadece kasılmalık olsun. Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Tabe yazdı:Merhaba Arkadaşlar 35 lwl oldum ve yetenek puanlarım sıfırlandı. Görevleri dikkate alarak nasıl bir yetenek dağılımı önerirsiniz. Sadece kasılmalık olsun. Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

5,10,15,20,25,30 ve 40 lvl lerde yetenek sıfırlanıyor makine attım de baride inanayim ayrıca en iyi 45 lvl e kadar en iyisi fizik buzdur vazgeçme
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Tabe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tabe »

Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum. :)
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Tabe yazdı:Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum. :)

Meditasyona vermeni öneririm anka 35 lvl den sonra kudret rejenerasyonunda düşüş yaşanacak hem onu önlemek için hemde 10 puanda yüzde 10 mu ne can yenilenmesi veriyor
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Tabe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tabe »

Doğru diyorsun zira 36 lwl oldum konsantrasyonu 10 yaptım ama pek bir faydasını görmedim. Senin dediğini yapıp meditasyona yöneleyim. Yardımın için teşekkürler. ;)
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

IMMORTAL55 yazdı:
Tabe yazdı:Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum. :)

Meditasyona vermeni öneririm anka 35 lvl den sonra kudret rejenerasyonunda düşüş yaşanacak hem onu önlemek için hemde 10 puanda yüzde 10 mu ne can yenilenmesi veriyor
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Büyücü” sayfasına dön