Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım
Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım
Merhaba Arkadaşlar 35 lwl oldum ve yetenek puanlarım sıfırlandı. Görevleri dikkate alarak nasıl bir yetenek dağılımı önerirsiniz. Sadece kasılmalık olsun. Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Re: Büyücü Yetenek Dağılımı Yardım
Tabe yazdı:Merhaba Arkadaşlar 35 lwl oldum ve yetenek puanlarım sıfırlandı. Görevleri dikkate alarak nasıl bir yetenek dağılımı önerirsiniz. Sadece kasılmalık olsun. Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
5,10,15,20,25,30 ve 40 lvl lerde yetenek sıfırlanıyor makine attım de baride inanayim ayrıca en iyi 45 lvl e kadar en iyisi fizik buzdur vazgeçme
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum. 
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Tabe yazdı:Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum.
Meditasyona vermeni öneririm anka 35 lvl den sonra kudret rejenerasyonunda düşüş yaşanacak hem onu önlemek için hemde 10 puanda yüzde 10 mu ne can yenilenmesi veriyor
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Doğru diyorsun zira 36 lwl oldum konsantrasyonu 10 yaptım ama pek bir faydasını görmedim. Senin dediğini yapıp meditasyona yöneleyim. Yardımın için teşekkürler. 
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
IMMORTAL55 yazdı:Tabe yazdı:Cevabın için teşekkürler. Ben mesajı atarken 34 lwl dim 35 sıfırlanıyor sandım. Neyse zaten bende buz ve meteroid açık 2 meditasyon 8 konsantrasyon yaptım ben asıl buz ve meteroid dışında kalan puanları nasıl dağıtmalıyım onu öğrenmek istiyorum.
Meditasyona vermeni öneririm anka 35 lvl den sonra kudret rejenerasyonunda düşüş yaşanacak hem onu önlemek için hemde 10 puanda yüzde 10 mu ne can yenilenmesi veriyor
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!