Merhaba
Kanuni yatağan satan var ise bana ulaşa bilirmisiniz sunucu fark etmez her sunucu olur satan ikv forumdan veya skypeden iletişime geçe bilir benimle...
Forum içerisinde kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız.
[İleti düzenlendi][Respirasyon]
iyi forumlar...
Kanuni Yatağanı...
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
Kanuni Yatağanı...
Kod: Tümünü seç
Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'- ReVaNCHisTaa
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yokki Reis :)
Re: Kanuni Yatağanı...
xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:Merhaba
Kanuni yatağan satan var ise bana ulaşa bilirmisiniz sunucu fark etmez her sunucu olur satan ikv forumdan veya skypeden iletişime geçe bilir benimle...
iyi forumlar...
Yapma Samet Datadan Yataganın ısmının yanına Kanunı Koy
Sunucu : Eminönü
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49
Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]
C* SAKARYA C*
http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49
Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]
C* SAKARYA C*
http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
- DaDasBeyTR
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Ottoman Empire
Merhabalar ;ReVaNCHisTaa yazdı:xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:Merhaba
iyi forumlar...
Yapma Samet Datadan Yataganın ısmının yanına Kanunı Koypara vermekten kurtulursunn
Data Ayarları kapanmıştır. Oyun Dosyaları ile oynanamaz. İlerde yeni gelecek bölge veye leveller için içinde kimse bilgi Edinmesin diye Data ayarları kapandı emin olun bu Kanuni yatağanı olayı da olamaz
İyi forumlar.
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
DaDasBeyTR yazdı:Merhabalar ;
Data Ayarları kapanmıştır. Oyun Dosyaları ile oynanamaz. İlerde yeni gelecek bölge veye leveller için içinde kimse bilgi Edinmesin diye Data ayarları kapandı emin olun bu Kanuni yatağanı olayı da olamaz) epe al Gitsin onunda tipi şekli var
İyi forumlar.
yazık ! kendini forum yetkilisi sanıyor her halde
Kod: Tümünü seç
Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'Re: Kanuni Yatağanı...
Forum yetkilisi ile ne alakası var?Normal bir oyuncu gibi konuşmuş.En başa merhaba ve sona İyi forumlar yazmakla forum yetkilisi olunmaz.Tartışma olsun diye bu mesajı yazmıyorum sadece gördüğüm budur.xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:DaDasBeyTR yazdı:Merhabalar ;
Data Ayarları kapanmıştır. Oyun Dosyaları ile oynanamaz. İlerde yeni gelecek bölge veye leveller için içinde kimse bilgi Edinmesin diye Data ayarları kapandı emin olun bu Kanuni yatağanı olayı da olamaz) epe al Gitsin onunda tipi şekli var
İyi forumlar.
- DaDasBeyTR
- İri Fare Avcısı

Merhabalar;xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:DaDasBeyTR yazdı:Merhabalar ;
İyi forumlar.
Öncellikle kardeşim Bu " Merhaba " ile iyi " Forumlar " Yazan her Arkadaş forum yetkilisi mi oluyor Ne saçma. Ben sadece normal kullanıcıyım Sen bişi Soru sordun bende Seni insan yerine koyup Cevapladım sadece düşüncemi paylaştım ki kalkıp bu saatten seninle tartışmaya giremem Bence konuya kilit Atılsın yoksa birileri forumdan uzaklaştırılıcak.
iyi Forumlar.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
merhaba ve iyi forumlar yöneticilerden alıntı baska bişi bulun selam-iyi günler gibi
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- DaDasBeyTR
- İri Fare Avcısı

Merhabalar;harkonen yazdı:merhaba ve iyi forumlar yöneticilerden alıntı baska bişi bulun selam-iyi günler gibi
Kardeşim bu Benim 2. Forum üyeliğim Diğer Forum üyeliğimin Şifresini unuttum 2009 'da ilk forum üyeliğimi kayıt ettirmiştim Ara vere vere unuttum Şifre felan Bu Hesabı bi kaç gün Önce actım ki Ben baskasından felan Görüpte yapacak değilim Kendi Tarzım sadece.
iyi Forumlar.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
yok forum yetkilileri o zamanda bööyle konusurduDaDasBeyTR yazdı:Merhabalar;harkonen yazdı:merhaba ve iyi forumlar yöneticilerden alıntı baska bişi bulun selam-iyi günler gibi
Kardeşim bu Benim 2. Forum üyeliğim Diğer Forum üyeliğimin Şifresini unuttum 2009 'da ilk forum üyeliğimi kayıt ettirmiştim Ara vere vere unuttum Şifre felan Bu Hesabı bi kaç gün Önce actım ki Ben baskasından felan Görüpte yapacak değilim Kendi Tarzım sadece.
iyi Forumlar.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- DaDasBeyTR
- İri Fare Avcısı

Merhabalar;harkonen yazdı:yok forum yetkilileri o zamanda bööyle konusurduDaDasBeyTR yazdı:Merhabalar;harkonen yazdı:merhaba ve iyi forumlar yöneticilerden alıntı baska bişi bulun selam-iyi günler gibi
iyi Forumlar.
Bak kardeşim Herkezin tarzı farklıdır İlla böyle yazıyoruım diye yok yöneticiymiş yok Forum yetkilisiymiş Böyle benzetmeler Doğru değil SAdece tarz Farkı diyelim Sen peki neden Normal yazıyosun Diğer kişiler de normal yazıyor yöneticiler de normal Yazanı var Ya fark Etmediniz yada görmediniz ve Bizim konumuz konuşma ve yazma tarzı değil konu Kanuni yataganı Alacakmış adam Bu konu hakkında yorum yaparsan daha iyi olur..
iyi Forumlar.