Bilinmesi gerekenler!!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mstfkral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bilinmesi gerekenler!!!

Mesaj gönderen mstfkral »

Arkadaşlar dün Meranda birlikte bırakıp çarlarımızı sildiğimiz arkadaşa dedim. Tekrar başlayalım yarın diye bana verdiği cevap şu;

Kim madende sabahlayacak ?
Kim saatlerce GB de kalacak ?
Kim o kadar akçe çekip hesap dizecek ?
Kim o GB de sinir olup o kadar emeğini silecek ?
Tabii ki biz kanka boşver sanalsız daha iyi :)

Bunları bana dedikten sonra çok etkilendim çünkü o arkadaşım hesaplarımızı silmeden önce 7/24 oyun başındaydı gece adam gibi uyumazdı. Maden başından kalkmaz GB lerden çıkmazdı. Tam bir asosyaldı. Şimdi ise o çok sevdiği oyuna akla gelmeyecek miktar para döken arkadaşım başlamak istemiyor. Çünkü biz içini biliyoruz oyunun.sOBEE NE YAPMAYA ÇALIŞIOR OYUNA YENİ BAŞLIYANLAR NE YAPCAK BRONZ SOLUCAN VS BU GÖREVLERİ YAPMAK ARTIK İMKANSIZ GBİ OLDU KADİMİ SÖLEMİORUM BİLE!!!
Kullanıcı avatarı
gooooorkem
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bilinmesi gerekenler!!!

Mesaj gönderen gooooorkem »

Aynen öyle,geceni gündüzünü katarak maden çek,annenin,babanın rızkını oyuna ver akçe al + bas haftalarca sığınağa migrata gir item diz klan savaşlarına katıl doya doya adam öldür ve oyunda hiç yapacak birşey kalmayınca dur bir etrafına bak neler değişti diye,eline ne geçti diye,neler kaybettin diye.Peki eğleniyormusun ? Eğleniyormuyuz ? Yoksa sanki zorunluymuşuz gibi item dizmeyemi uğraşıyoruz ? Tebrikler,oyunun en güçlüsü oldunuz !
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.

“Genel Sohbet” sayfasına dön