1- Lonca üyelerin den 1 arkadaşımızı referans göstermek.
2 - Oyun içerisin de en az 1 adet 49 seviye karakteri bulundurmak.
3 - Arzın Çocukları klanın da olmak.
4 - Hiç bir şekil de Küfür,Argo,Hırsızlık simgesi almamış olmak.
1 - Skype zorunludur. (Mikrofon olmayabilir.)
2 - Toplantılara belirtilen saatler de gelinmesi. Mazereti olduğun da bildirmesi gereklidir.
3 - Lonca içerisin de tartışma yaratmamak küfür, argo yasaktır.
4 - Lonca Üyeleri hiçbir şekilde Lonca Dışı konularda tartışmaya girmeyeceklerdir.
Loncamıza başvuru yapacak arkadaşlar tüm etkenleri kabul etmiş sayılır.
4 - Hiç bir şekil de Küfür,Argo,Hırsızlık simgesi almamış olmak.
3 - Lonca içerisin de tartışma yaratmamak küfür, argo yasaktır.
4 - Lonca Üyeleri hiçbir şekilde Lonca Dışı konularda tartışmaya girmeyeceklerdir.
@Merhaba Yiğit öncelikle senin adına hayırlı olsun diliyorum sunucuya yine geldiğin için hoşgeldin demek istiyorum .
Buradaki maddeler gözüme ve diğer bakan insanlarında gözüne çarpacaktır umuyorum. Lonca başkanınız Dreamtr " Ayyaş lakaplı " Abdullah Sucu'yu maddeler gereği loncadan ihraç etmeniz gerkeiyor veyahüt bu lonca maddelerini silmeniz gerekıyor diğer arkadaşlarımda bana hem fikir olacaktır diye düşünüyorum . Çünkü buradan bakınca birazcık komik gözüküyor oyun açıldığından beridir tılsımda sövmediği adam kalmayan bir adamın loncasının alım koşul maddelerinde bunların yazması " Cem yılmazın güldürmesi kadar " komik durur.
Neyse Yiğit'cim esen kal allaha emanetsın [/center]
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Bu loncada olmasını istemediğim kişilerden biri de Yiğit'tir.
Ancak görüyorum ki kendisi çok çalışıp, çabalayıp forum sözcüsü olmuş.
Hayretler içerisinde bu yorumu attığımı özellikle belirtmek isterim.
Ben bir ağabeyin olarak bütün herkesin için ''yanlış yolda ve yanlış insanlarlasın'' diyorum.
O mahlukatlar kim dersen onlar çok iyi biliyor kendini.
Hatta kuvvetle muhtemel bu yorumuma sazan gibi atlayıp kendini savunmaya geçecektir.
Tabii ne idüğü belirsiz o kişilerin ne halt olduğunu herkes bilmekte. Buna sende dahilsin.
Eğer ki bu loncada kalmaya devam edeceksen ki öyle görünüyor, lütfen bana ağabey deme. Çünkü sen bu mahlukatlara arka çıktıkça ben sana düşman bile olmam.
Tavrım açık ve nettir.
Yorumum sadece Yiğit ÇALIŞKAN'a yapılmıştır.
Egosunu tatmin etmek isteyenler alıntı yapıp tartışma ortamı yaratabilir.
Ancak tartışmaya yönelik cevap gelirse bu yorumdan çok daha ağır yorumlar sizleri bekliyor.
Yiğitim eline saglık güzel olmuş sayfa bugüne kadar sayfa yapmadım anlamam fazla güzel olmuş buraya sayfa açınca illa ki çekemeyenler olacaktır bir şeyler yazacaklardır sorun yok yazsınlar biz güzel bir aileyiz başkalarının ne düşündüğü inanın benim umrumda degil benim için sadece ve sadece önemli olan tek ailem gördügüm insanlardır onun için bunlara verilecek herhangi bir cevabımız olmayacaktır forum sayfamızda geregi yok özel problemlerimizi buraya aktarmanın anlamı yok benimle problemi olan kişilerde bile telim mevcuttur muhakkak ararlar konuşuruz..
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...