BEYAZKÖŞKTE 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR...
BEYAZKÖŞKTE 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR...
YAPACAĞINIZ OYUNA BİRAZ İLGİ GÖSTERİN. 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR. GAFFARA GİDİYORUZ TAM KESİME BAŞLIYORUZ OYUNDAN ATIYOR. SONRA OYUNA GİRİYORUZ Bİ BAKIYORUZ ÇARLAR DIŞARDA. BÜTÜN EMEKLERİMİZ ÇALIYORSUNUZ. ZAMANIMIZI YEDİNİZ. BENİM HAKKIM HARAM OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: BEYAZKÖŞKTE 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR...
Dun de oldu bu ozur bile dilemedilereray yazdı:YAPACAĞINIZ OYUNA BİRAZ İLGİ GÖSTERİN. 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR. GAFFARA GİDİYORUZ TAM KESİME BAŞLIYORUZ OYUNDAN ATIYOR. SONRA OYUNA GİRİYORUZ Bİ BAKIYORUZ ÇARLAR DIŞARDA. BÜTÜN EMEKLERİMİZ ÇALIYORSUNUZ. ZAMANIMIZI YEDİNİZ. BENİM HAKKIM HARAM OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- sessizcellad
- Salgın Koruyucusu
illa ağzımızımı bozalım abi ayıptır ya
Lonelyxquıkly
Lonelyxquıkly
HoLoCoST
GİTME RUHUM SEN YOKKEN HİCRAN DÜŞER BU ŞEHRE
GİTME RUHUM SEN YOKKEN HİCRAN DÜŞER BU ŞEHRE
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
[İleti Düzenlendi][Respirasyon]Bloodmage yazdı:Dun de oldu bu ozur bile dilemedilereray yazdı:YAPACAĞINIZ OYUNA BİRAZ İLGİ GÖSTERİN. 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR. GAFFARA GİDİYORUZ TAM KESİME BAŞLIYORUZ OYUNDAN ATIYOR. SONRA OYUNA GİRİYORUZ Bİ BAKIYORUZ ÇARLAR DIŞARDA. BÜTÜN EMEKLERİMİZ ÇALIYORSUNUZ. ZAMANIMIZI YEDİNİZ. BENİM HAKKIM HARAM OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
SİZİN YAPACĞAINIZ OYUNUN GELMİŞİNİ GEÇMİŞNİ 7 SÜLALESİNE SOKAYIM SEMİHA BAŞLADIK OYUNDAN ATTI NE KADAR #@!? BİŞEYSİNİZ SİZ İNTERNET CAFEDE OYNUYORUM VERDİĞİM PARANIN HADDİ HESABI YOK HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN HAKKIM
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
-
- Acemi Savaşçı
hepinizin anasını #@!? gm ler boşa gm olmuşsunuz oruspu çocukları oyuna biraz ilgi göstern lan bölge atmaya korkar olduk düzeltn lan şu oyunu
Qesram :.......
Qesram :.......
-
- Teşkilat Neferi
Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında önceden tespit edilemeyen bazı sorunlar nedeni ile geçici kapanma durumları olabilmektedir.eray yazdı:YAPACAĞINIZ OYUNA BİRAZ İLGİ GÖSTERİN. 2 DK DA BİR OYUNDAN ATIYOR. GAFFARA GİDİYORUZ TAM KESİME BAŞLIYORUZ OYUNDAN ATIYOR. SONRA OYUNA GİRİYORUZ Bİ BAKIYORUZ ÇARLAR DIŞARDA. BÜTÜN EMEKLERİMİZ ÇALIYORSUNUZ. ZAMANIMIZI YEDİNİZ. BENİM HAKKIM HARAM OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.
Bu tarz durumlarda sunucunun, oyun içinde ki oyuncuların bilgilerini kayıt etmesi için eklenmiş bir sistem bulunmaktadır. Son yaşanan olayda bu sistem kimi oyuncuları kayıt etmemiştir.
Nedenleri şu an araştırılmaktadır. Tavsiyemiz önemli alış veriş yahut görevlerden sonra oyundan çıkış yaparak (alt f4 ile değil, önce ESC sonra çıkış seçenekleri ile çıkılmalıdır.) bu tarz istenmeyen durumlardan korunabilirsiniz.
Yaşadığınız sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir, iyi eğlenceler dileriz.
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Bende Olmuyor :twisted:
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●