MSTF
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: MSTF
As bana sorarsan dönme bir çok kişi aynı şeyi söyler hiç tavsiye etmiyorum ha diyorsan öldürecek zamanım çok para bol harcıyacak yer arıyorum dönmstfkral yazdı:Öncelikle cümleten sa arkadaşlar ben mstf oyuna geri dönsemmi dnmesemmi kararsızım eskilerden hala oynuyanlar varmı tanıyan tanır beni:D cümleten Selamlar~~

A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler 
Zaten aklı başında eski oyuncuların hiç biri yok.
Sağlıcakla Kal.
Kurtadmin
Bu arada Şava'ya ulaştım ben. Sorun yok
Sağlıcakla Kal.
Kurtadmin
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Admin Haklı DAğılın.. Oyunun Tadı tuzu biberi Ketçapı Mayonezi Kalmadı Gelme Bencede git Pes Oyna FiFa Cs Atkurtadmin yazdı:A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler
Sağlıcakla Kal.
Kurtadmin
-
- Salgın Koruyucusu
Sğol kardeşim aslında oyuna geri dönüp bebelere ders vermek lazımda bende dönmeme kararı aldım sağoL:)kurtadmin yazdı:A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler
Sağlıcakla Kal.
Kurtadmin
-
- İskele Babası
kurtadmin yazdı:A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler
Sağlıcakla Kal.
Kurtadmin
Arkadaşım Çok Haklısın Oturmak için akçe İsticekler Çok korkuyorum artık