MSTF

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mstfkral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

MSTF

Mesaj gönderen mstfkral »

Öncelikle cümleten sa arkadaşlar ben mstf oyuna geri dönsemmi dnmesemmi kararsızım eskilerden hala oynuyanlar varmı tanıyan tanır beni:D cümleten Selamlar~~
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Re: MSTF

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

mstfkral yazdı:Öncelikle cümleten sa arkadaşlar ben mstf oyuna geri dönsemmi dnmesemmi kararsızım eskilerden hala oynuyanlar varmı tanıyan tanır beni:D cümleten Selamlar~~
As bana sorarsan dönme bir çok kişi aynı şeyi söyler hiç tavsiye etmiyorum ha diyorsan öldürecek zamanım çok para bol harcıyacak yer arıyorum dön :)
Resim

kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler :)

Zaten aklı başında eski oyuncuların hiç biri yok.
Sağlıcakla Kal.

Kurtadmin

Bu arada Şava'ya ulaştım ben. Sorun yok :)
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

kurtadmin yazdı:A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler :)

Sağlıcakla Kal.

Kurtadmin

Admin Haklı DAğılın.. Oyunun Tadı tuzu biberi Ketçapı Mayonezi Kalmadı Gelme Bencede git Pes Oyna FiFa Cs At :D Kafana Göre
mstfkral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mstfkral »

kurtadmin yazdı:A.S Mustafa kardeş... Oyuna dönme dönmeyi bile düşünme. Eski tad tuz yok. Sohbet muhabbet yok. Zaten oyun da bomboş. İkv nin %75 i bırakmış durumda. herşey maddiyata dönmüş. Yönetim oyuncuları sömürüyo. Her şey paralı, nerdeyse azalan canını doldurmak için oturursun ya, ona bile akçe isteyecekler :)

Sağlıcakla Kal.

Kurtadmin

Sğol kardeşim aslında oyuna geri dönüp bebelere ders vermek lazımda bende dönmeme kararı aldım sağoL:)
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

Sağlıcakla Kal.

Kurtadmin

Arkadaşım Çok Haklısın Oturmak için akçe İsticekler Çok korkuyorum artık =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön