Epin Şikayet

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Epin Şikayet

Mesaj gönderen Hanzala »

Mynet hesaplara plus alınamadığı için sobee ve ttnet hesaplarına geçiş yaptık. Ancak bunlarada plus almanın tek yolu sayılabilecek epin var bu işlede sanırım Üyelikal ilgileniyor. Sözde ilgileniyor. Bu siteye 5 arkadaşımı üye yaptım her birine öğrettim ancak bir epin alabilmek için 2-3 gün beklenir mi adamın işi buysa bundan para kazanıyorsa ilgilenmesi gerekmez mi ben talep ettiğimde plus ımı alamayacaksam. Bu oyuna yarın öbürgün katkı sağlamıyorsunuz diyebilir misiniz. Ya plus almak için farklı bir seçenek verin üyelikal haricinde yada plus ı kaldırın madem yeter ya bütün arkadaşlarıma plus alması için tek tek ilgileniyorum adamlar talep ediyorlar stok hala bekliyor şuan adam sitede fakat yanıt yok bu kadar pervasız olunmaz ki 1 değil 2 değil her sefeirnde böyle. bana telefonla ara demeyin 12 tl için her seferinde telefon masrafı yapacaksam gider başak oyun oynardım durmadan para harcayıp sözde ikv para üzerine kurulu oyun değil diye reklam yapıyordunuz.
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Re: Epin Şikayet

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Malesef bu dertten biz de nasibimizi alıyoruz sobee paketi için 4-5 gün beklettiler. her defasında yarın yarın dediler. telefon edince ttnet in bize kod göndermesini bekliyoruz dediler.Ayrıca bu konuda yönetime bir öneri yaptım sobee üyeleri resmi siteden plus alabilsin diye.
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

üyelikal olmasında ne olursa olsun yok hiç bişi ypamıyorlarsa kaldırsınlar plus ı olsun bitsin madem bu kadar ilgisizlerse yeter ya 1 değil 2 deil vallahi aylardır aynı şey
Hanzala
KrigarE

Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Bende şuan mağdurum.
2 gündür beklıyorum.Arıyorum acmıyolar :?
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

ya nerden girdim bu işe anlamam ki :S 2 adet epin için parayı yatırdık tek bir allahın kulu ilgilenmiyor. Sobee için plus almanın başka yolu yokmu allah aşkına ya yok madem böle bişi olacaktı mynet valla süperdi ya
Hanzala
KrigarE

Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Hanzala yazdı:ya nerden girdim bu işe anlamam ki :S 2 adet epin için parayı yatırdık tek bir allahın kulu ilgilenmiyor. Sobee için plus almanın başka yolu yokmu allah aşkına ya yok madem böle bişi olacaktı mynet valla süperdi ya

Mynet'ten alınca, gereken herseyı yapıp en fazla yarım saat sonra gelıyordu.2 gundur beklıyorum, telefonlada ulaşamadım.
Kullanıcı avatarı
Adorno
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Adorno »

evet arkadaşlar her halde en çok madur olan benim tam 8 gün bekledim plus almak için sonunda üyelikal@üyelikal.com 'u msnime ekledim 2 kere görüştükten sonra ancak alabildim. bence sobee daha profesyonel bir firmayla çalışmalı yoksa çok şey kaybeder...
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

en kolayı mynet plus havale ile alırım ağrısız sıkıntısız yatırıyorsunuz parayı bankaya en geç 1 gün içerisinde de geliyor
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Sobee, Ttnet E-PİN ve sorunlar yasandığı için e-pin suan için verilemiyor bu sorunu en kısa sürede çözmeleri dileği ile.
İyi formlar.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

yarar yazdı:Merhabalar
Sobee, Ttnet E-PİN ve sorunlar yasandığı için e-pin suan için verilemiyor bu sorunu en kısa sürede çözmeleri dileği ile.
İyi formlar.
sen kimsin birader :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön