Sizene kardeşim ya!!!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Sizene kardeşim ya!!!
Arkadaşlar bankaxxbanka die bir çar varmış çalınmış ama bende bilmiodum çalınıdını ona sordum neler var sende bana göre die Dreamteamxrıchmell gerizekalısı beni bölgeden hırsız yazdı onda sana göre bişe varsa alma dior bide bana emir verior para benim param allah allah yazıor bide bölgeye Furkanşifa hırsızdır die şu anda çok sinirliyim :evil: şunu yapanlara inanmayın lütfen boşu boşuna hırsız lakabı aldım böyle işmi olur ismini renkli olarak yazıyorum Dreamteamxrıchml evet budur bölgeden plus vardı beni hırsız yazdı bu arada dreamteamx loncası lonca üyelerine sahip çık lütfen böyle yargısız infaz olmaz!!!!!
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Sizene kardeşim ya!!!
bişi anlamaıdm ama haklısındır:)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
buna Dreamteamxdadall da katıldı arkadaşlar dreamtamx loncasının nedir bu ısrarı bana hırsızlık damgası yedirmek he şunu bi düşnün ne düşmanlıkları var banafundafuni456 yazdı:bişi anlamaıdm ama haklısındır:)
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
meranın zeka düzeyizi düşüktür kimse bi işin ardına bakamdan kör kütük inanırlar takma derimPerfectmagician yazdı:buna Dreamteamxdadall da katıldı arkadaşlar dreamtamx loncasının nedir bu ısrarı bana hırsızlık damgası yedirmek he şunu bi düşnün ne düşmanlıkları var banafundafuni456 yazdı:bişi anlamaıdm ama haklısındır:)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bırak Ne Derlerse Desınler.Perfectmagician yazdı:Arkadaşlar bankaxxbanka die bir çar varmış çalınmış ama bende bilmiodum çalınıdını ona sordum neler var sende bana göre die Dreamteamxrıchmell gerizekalısı beni bölgeden hırsız yazdı onda sana göre bişe varsa alma dior bide bana emir verior para benim param allah allah yazıor bide bölgeye Furkanşifa hırsızdır die şu anda çok sinirliyim :evil: şunu yapanlara inanmayın lütfen boşu boşuna hırsız lakabı aldım böyle işmi olur ismini renkli olarak yazıyorum Dreamteamxrıchml evet budur bölgeden plus vardı beni hırsız yazdı bu arada dreamteamx loncası lonca üyelerine sahip çık lütfen böyle yargısız infaz olmaz!!!!!
1 Laf Vardır.
1 Deli Kuyuya Taş Atar Hepsi Arkasından Bakarmıs.
Oyundada Çocuk işte hepsi .
Butun Loncaların Butun Oyuncuların Resımlerını Facebooklarını Inceledım.
Daha Bıyıkları terlememıs Kımı HımbıL Kımı Tosun gibi Çocuklar
18 Yaş sınırı Koyan Loncaların Elemanları Bıle daha 17 yasında
Yanı Çocukluğuna Verıceksın Böyle Muhabbetlerını
Kanıt Isteyene Kanıt var çok sağlam yalnız rezıl olmakta var ona göre yorum yapın.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

-
- Kadim Hidra Avcısı
Daş yokmu daş
Bırak Ne Derlerse Desınler.choosensxduygu yazdı:Perfectmagician yazdı:Arkadaşlar bankaxxbanka die bir çar varmış çalınmış ama bende bilmiodum çalınıdını ona sordum neler var sende bana göre die Dreamteamxrıchmell gerizekalısı beni bölgeden hırsız yazdı onda sana göre bişe varsa alma dior bide bana emir verior para benim param allah allah yazıor bide bölgeye Furkanşifa hırsızdır die şu anda çok sinirliyim :evil: şunu yapanlara inanmayın lütfen boşu boşuna hırsız lakabı aldım böyle işmi olur ismini renkli olarak yazıyorum Dreamteamxrıchml evet budur bölgeden plus vardı beni hırsız yazdı bu arada dreamteamx loncası lonca üyelerine sahip çık lütfen böyle yargısız infaz olmaz!!!!!
1 Laf Vardır.
1 Deli Kuyuya Taş Atar Hepsi Arkasından Bakarmıs.
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış (Atasözlerini bari doğru kullanın
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
1- Her bi halt için konu açılmas....
2- REklam Kokan Hareketler Bunlar
Tsk X FArkı
Tsk X FArkı
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
tsk reklam yapmaya çalışmıyorum burda bana atılan suçu temizlemeye çalışıyorum bi plus var die hava atıolar eğer bende plus olsa bu iş foruma taşınmazdı....KevinnasH yazdı:1- Her bi halt için konu açılmas....
Tsk X FArkı
Tecrübelerimden ve gördüğüm kadarıyla Dreamteam loncası sessiz ve kendi hallerinde oln bir loncadır ki onlara dokunmassan sesleri çıkmaz demekki sen de bir halt yemişşin onlarda böyle karşılık vermiş olabilir.Perfectmagician yazdı:tsk reklam yapmaya çalışmıyorum burda bana atılan suçu temizlemeye çalışıyorum bi plus var die hava atıolar eğer bende plus olsa bu iş foruma taşınmazdı....KevinnasH yazdı:1- Her bi halt için konu açılmas....
Tsk X FArkı
NOT
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]