Ya arkadaşlar ben şu olayı anlamıyorum 'Yönetim Paragöz'. Afedersinizde bu adam bu oyunu yaparken babanızın hayrına yapmadı yani. Tutupta siz zevk alacaksınız diye herşeyi bedava yapmak zorunda değil. Şu zamanda bana doğru düzgün parasız oynanan 1 tane oyun gösteremezsiniz. Elbette yeni eşyalar gelirken belli bir miktar para harcanacak. Bu oyununun yapımında kaç tane insan çalışıyor ki onlarda babalarının hayırlarına yapmıyorlar bu işi elbette ki belli bir ücret alıyorlar. Mevlüt Dinç ' de bu paraları cebinden ödemiyor heralde oyundan gelen parayla ödeniyor.
Kısacası parayı veren düdüğü çalar.
Bu kadar isyan boşa !
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bu kadar isyan boşa !
Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
:arrow: :arrow:xPrince yazdı:Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman![]()
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Senin paranın değerinde düdük getiren bir oyun oyna o zaman.xPrince yazdı:Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman![]()
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
İkv verdiğim paraları geri versin oynarız gülümWotkasarap yazdı:Senin paranın değerinde düdük getiren bir oyun oyna o zaman.xPrince yazdı:Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman![]()
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
İKV verdiğin paraları niye verecek ? Sen onlarla hesabını zaten dizmişin zevkini almışın.xPrince yazdı:İkv verdiğim paraları geri versin oynarız gülümWotkasarap yazdı:Senin paranın değerinde düdük getiren bir oyun oyna o zaman.xPrince yazdı:Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman![]()
![]()
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Leauge of Legends.Oyunda gerçek parayla alabilceğin her şeyi biraz gayretle alabilirsin alamayacağın tek şey Championsların yani karakterlerin görünüşleri.Ve adamlar bu kadar şeye rağmen para kazanabiliyor ve yakında Türkiye'ye ofis açıcaklarmış.Timeofdeath yazdı:Ya arkadaşlar ben şu olayı anlamıyorum 'Yönetim Paragöz'. Afedersinizde bu adam bu oyunu yaparken babanızın hayrına yapmadı yani. Tutupta siz zevk alacaksınız diye herşeyi bedava yapmak zorunda değil. Şu zamanda bana doğru düzgün parasız oynanan 1 tane oyun gösteremezsiniz. Elbette yeni eşyalar gelirken belli bir miktar para harcanacak. Bu oyununun yapımında kaç tane insan çalışıyor ki onlarda babalarının hayırlarına yapmıyorlar bu işi elbette ki belli bir ücret alıyorlar. Mevlüt Dinç ' de bu paraları cebinden ödemiyor heralde oyundan gelen parayla ödeniyor.

Jeova Sanctus Unus
Begenmiyorsan oynamaxPrince yazdı:İkv verdiğim paraları geri versin oynarız gülümWotkasarap yazdı:Senin paranın değerinde düdük getiren bir oyun oyna o zaman.xPrince yazdı:Bize paramızın değerinde düdük getirsinler o zaman![]()
![]()

- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
LoL dota mantığında oynanan gerçekten çok zevkli bir oyun özellile ranked lar daha bi eğlenceli.Hummer yazdı:Leauge of Legends.Oyunda gerçek parayla alabilceğin her şeyi biraz gayretle alabilirsin alamayacağın tek şey Championsların yani karakterlerin görünüşleri.Ve adamlar bu kadar şeye rağmen para kazanabiliyor ve yakında Türkiye'ye ofis açıcaklarmış.Timeofdeath yazdı:Ya arkadaşlar ben şu olayı anlamıyorum 'Yönetim Paragöz'. Afedersinizde bu adam bu oyunu yaparken babanızın hayrına yapmadı yani. Tutupta siz zevk alacaksınız diye herşeyi bedava yapmak zorunda değil. Şu zamanda bana doğru düzgün parasız oynanan 1 tane oyun gösteremezsiniz. Elbette yeni eşyalar gelirken belli bir miktar para harcanacak. Bu oyununun yapımında kaç tane insan çalışıyor ki onlarda babalarının hayırlarına yapmıyorlar bu işi elbette ki belli bir ücret alıyorlar. Mevlüt Dinç ' de bu paraları cebinden ödemiyor heralde oyundan gelen parayla ödeniyor.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
league of legends türkiye ofisi açılsın bakalım bu oyunda adam kalıcakmı?yönetim böyle devam etsin.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.