[DEV]Nerull ile Topkapı Sarayı'nda bugün geçen diyalog:
Ben: Topkapı Sarayı gibi saçma bir yer için 1 ay uğraştığınız emeklere yazık. Onun yerine 1 ay boyunca oyuna heyecan katacak yeni bir bölge için uğraşsaydınız. Hatta onu da 3-4 ay geç öne sürseydiniz.
Nerull: Belki de öyle bir bölge için çalışmalar yapılıyordur. Bekleyip birlikte göreceğiz.
Eminönü sunucusunda Topkapı Sarayı'nda söyle kısmında geçen sohbetimiz bu yöndeydi. Benim fikrim Topkapı sadece bu yeni şeyin geç geleceğinden dolayı oyuncuları oyalamak. 1 ay başlıklardan düşmez Topkapı. Tabi yeni bölge için de zaman kazanılır. Bence Sobee gizliden yeni bir bölge için çalışıyor. Bunlar da arka plan olarak öne sürülüyor. Yoksa böyle saçma bir yer için 1 ay çalışmak çok mantıksız.
apomario yazdı:[DEV]Nerull ile Topkapı Sarayı'nda bugün geçen diyalog:
Ben: Topkapı Sarayı gibi saçma bir yer için 1 ay uğraştığınız emeklere yazık. Onun yerine 1 ay boyunca oyuna heyecan katacak yeni bir bölge için uğraşsaydınız. Hatta onu da 3-4 ay geç öne sürseydiniz.
Nerull: Belki de öyle bir bölge için çalışmalar yapılıyordur. Bekleyip birlikte göreceğiz.
Eminönü sunucusunda Topkapı Sarayı'nda söyle kısmında geçen sohbetimiz bu yöndeydi. Benim fikrim Topkapı sadece bu yeni şeyin geç geleceğinden dolayı oyuncuları oyalamak. 1 ay başlıklardan düşmez Topkapı. Tabi yeni bölge için de zaman kazanılır. Bence Sobee gizliden yeni bir bölge için çalışıyor. Bunlar da arka plan olarak öne sürülüyor. Yoksa böyle saçma bir yer için 1 ay çalışmak çok mantıksız.
Tabi ki de sonuçta 1.2 Gb birşeyler indirdik bu topkapı gibi basit bir yer için olmamalı arkası mutlaka vardır.Ayrıca oyun dosyaları güvenlik amacıyla oyunculara kapatıldı bu da aslında indirdiğimiz dosyada daha ilerde gelecek bir bölgenin olduğunun kanıtı bence..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Aslında yönetimin Topkapı konusundaki politikası hatalıydı.Topkapı duyurulabilirdi belki veya sadece hakkında ipucu verilirdi.Topkapı gelene kadar oyuncular değişik etkinliklerle oyalanırdı.Sürpriz olarak gelseydi birçok oyuncu memnun olurdu.Ama bas bas bağırdılar çağırdılar Topkapı geliyor diye ortalığı ayağa kaldırdılar ve beklentiler yükseldi.Bu yüzden herkese boş geliyor.
GameX'te 59 seviyenin ve yeni bölgenin duyurulmasını umuyoruz artık.
Comader yazdı:Aslında yönetimin Topkapı konusundaki politikası hatalıydı.Topkapı duyurulabilirdi belki veya sadece hakkında ipucu verilirdi.Topkapı gelene kadar oyuncular değişik etkinliklerle oyalanırdı.Sürpriz olarak gelseydi birçok oyuncu memnun olurdu.Ama bas bas bağırdılar çağırdılar Topkapı geliyor diye ortalığı ayağa kaldırdılar ve beklentiler yükseldi.Bu yüzden herkese boş geliyor.
GameX'te 59 seviyenin ve yeni bölgenin duyurulmasını umuyoruz artık.