Kardaşlar Yardım... (Plus alımı)(HAVALE)
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kardaşlar Yardım... (Plus alımı)(HAVALE)
Kardaşlar havale ile plus alacağım ama hangi banka ve nasıl alındını bilmiyorum ilk kez alacam adım adım bi anlatırmısınız ama ayrıntılı ltfen ! ! ! !
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Re: Kardaşlar Yardım... (Plus alımı)(HAVALE)
banka ile alma ptt ile havale ap al banka ile bilmiyorumda pttden biliyorum :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
mynet plus yok alcaksan ttnet yada sobee alıcaksın ttnetten alıcaksan internet üzerinden al derim daha mantıklıcancan2697 yazdı:Kardaşlar havale ile plus alacağım ama hangi banka ve nasıl alındını bilmiyorum ilk kez alacam adım adım bi anlatırmısınız ama ayrıntılı ltfen ! ! ! !
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
TTnet Plus Paket (İnternet Üzerinden - Online İşlemler !) Uyarı :
Ttnet sitesi üzerinden aldığınız İKV PLUS paketi her ay kendini güncellemektedir. Eğer siz paket alımını durdurmak istiyorsanız 444 0 375 numaralı telefonu arayıp Müşteri hizmetlerinden iptal ettirmeniz lazım.Ailenizle sonradan bozuşmayın
Ttnet sitesi üzerinden aldığınız İKV PLUS paketi her ay kendini güncellemektedir. Eğer siz paket alımını durdurmak istiyorsanız 444 0 375 numaralı telefonu arayıp Müşteri hizmetlerinden iptal ettirmeniz lazım.Ailenizle sonradan bozuşmayın
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı
illa aramaya gerek yok ttnet online işlemlerden de iptal edilyoORHANBEY yazdı:TTnet Plus Paket (İnternet Üzerinden - Online İşlemler !) Uyarı :
Ttnet sitesi üzerinden aldığınız İKV PLUS paketi her ay kendini güncellemektedir. Eğer siz paket alımını durdurmak istiyorsanız 444 0 375 numaralı telefonu arayıp Müşteri hizmetlerinden iptal ettirmeniz lazım.Ailenizle sonradan bozuşmayın![]()
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Eğer sobee veya ttnet Üyesi iseniz:
1: www.üyelikal.com adresinde kendinize üyelik açın.
2: Üyeliğinizi kendi adınıza açıldığı için sonraki yapmanız gereken işlem;
3: P.T.T. gidip ABDULLAH YAZICI ADINA HAVALE YAPACAKSINIZ. YATIRACAĞINIZ MİKTAR 12 TL
POSTA ÇEK NUMARASI: 5460584 ( Gönderim bedeli 1,5 tl )
4: Gönderici kısmına Kendi isminizi soy ismini ve T.C. numarasını yazmanız yeterli.
5: Tekrar www.üyelikal.com adresine girip az önceki aldığımız üyelikle giriş yapıyoruz.
6: Siparişler kısmına giriyoruz TTNET VEYA SOBEE EPİN SİPARİŞ VERİYORUZ ÖDEME SECENEĞİNDE PTT HAVALESİ: 5460584 SEÇİYOR VE ÖDEMEYİ TIKLADIKTAN SONRA SİPARİŞLER KISMINA TEKRAR GİDEREK HAVALE BİLDİR BUTONUNU TIKLIYORUZ ORDA AYNI ŞEKİLDE PTT 5460584 SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ VE SİZE GELECEK E-PİN BEKLİYORUZ.
7: Yaklaşık 10 dk sonra size e-pin gönderilir. Sonra gelen e-pin aktif etmek için.
8: http://www.istanbuloyun.com/ adresine girerek e-pin aktivite yapa bilirsiniz.
Plusunuz Hayırlı Olsun
En Kısa sürede daha ayrıntılı şekilde sizlerin bilgisine sunacam inş zamanım dardı yardımcı ola bilmek için özet geçtim inş yararlı olur.
3: P.T.T. gidip ABDULLAH YAZICI ADINA HAVALE YAPACAKSINIZ. YATIRACAĞINIZ MİKTAR 12 TL
4: Gönderici kısmına Kendi isminizi soy ismini ve T.C. numarasını yazmanız yeterli.
5: Tekrar www.üyelikal.com adresine girip az önceki aldığımız üyelikle giriş yapıyoruz.
6: Siparişler kısmına giriyoruz TTNET VEYA SOBEE EPİN SİPARİŞ VERİYORUZ ÖDEME SECENEĞİNDE PTT HAVALESİ: 5460584 SEÇİYOR VE ÖDEMEYİ TIKLADIKTAN SONRA SİPARİŞLER KISMINA TEKRAR GİDEREK HAVALE BİLDİR BUTONUNU TIKLIYORUZ ORDA AYNI ŞEKİLDE PTT 5460584 SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ VE SİZE GELECEK E-PİN BEKLİYORUZ.
7: Yaklaşık 10 dk sonra size e-pin gönderilir. Sonra gelen e-pin aktif etmek için.
8: http://www.istanbuloyun.com/ adresine girerek e-pin aktivite yapa bilirsiniz.
Plusunuz Hayırlı Olsun
En Kısa sürede daha ayrıntılı şekilde sizlerin bilgisine sunacam inş zamanım dardı yardımcı ola bilmek için özet geçtim inş yararlı olur.

SİNCE 2007...
- yassin118
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dar_I Saadet
kardeş e-pin aldım sobee den ama uyelikal.com a stok bekleniyor diyor halen. gelmiyor anlıcaağın 2 gün oldu ama ... daha fazla ayrıtı ve sorunuma cvp in varsa yaz ltfn...yarar yazdı:Merhabalar
Plusunuz Hayırlı Olsun
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)
Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)
Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN