Merhaba
Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....
BAYRAMPAŞALIM
YAZIKLAR OLSUN SİZE YÖNETİM DİYENE YAZIKLAR OLSUN SİZİ YÖNETİME GETİRENE .....
uygunsuz kelimeler çıkarılmıştır... FETiHNESLi
Erg paylaşım sorunu
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: CANO
Re: Erg paylaşım sorunu
mehmet123456789 yazdı:Merhaba
Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük . Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....
BAYRAMPAŞALIM
Şimdi anlamadığım bir nokta var semiha 20 candan alta düşünce ergmi paylaşıyor ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
KEMALIZMX yazdı:mehmet123456789 yazdı:Merhaba
Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....
BAYRAMPAŞALIM
Şimdi anlamadığım bir nokta var semiha 20 candan alta düşünce ergmi paylaşıyor ?
Aynen öyle. 2-2-2 sistemi için yapılmış birşey.Eski sistemde girince tek tanklı tankın elleri kopuyor hele tecrübesizse şansı yok
- TheInciCaps
- İskele Babası
Bence çok iyi olmuş. Tabikide en başta yapılması gerekirdi saçmalık ama doğru olanı budur.Hep büyücülerin mi yüzü gülecekti 
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel

-Arz !

-Keseriz anam

- Jintroublee
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Lonca: (Chosens)
- deviltimes
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
Mehmet Sana Katılıoyrum ..
takFİŞİBİTİRİŞİ takFİSİBİTİRİSİ takFISIBITIRISI <<_O
- Xxxgencinsanxxx
- İri Fare Avcısı
2 2 2 giren war mı bi sorsana sen ? gm nın arkı düzmüş itemini arkadan geleni köpek kovalasın parası varsa da yapamaz çünkü sistem değişti . ama kim ne derse desin. 2 2 2 miş 3 2 1 miş hikaye 4 1 1 10 dkda temiz kesim . bir de anlaşılmayan şu madem semiha ergi geç veriyodu neden ilk anda düzeltilmedi . bi düşünün onda insan kesmek için kaç ay uğratı 2 2 2 . 4 1 1 1 2 3 sistemlerini buldular giden emek zaman para kime kar kaldı ?
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: We are the best
20 de paylaşsa 50 de paylaşsa 4*1*1 de 3*2*1 2*2*2 de ve hatta 5*1 bile kesiyoruz.no problem ;=)
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
mehmet123456789 yazdı:Merhaba
BAYRAMPAŞALIM
uygunsuz kelimeler çıkarılmıştır... FETiHNESLi
Kardeşim Aslında Güzel Bir Yenilik Getirdiler Erg'in 20 De Paylaşması Gibi Bana Nedenini Sorucaksın Bu Yeniliği Bizler Yani Oyuncular İçin Geitrdiklerini Düşünüyorum Nedenmi : Eski sisteme Göre 4 Fizik 1 Tank 1 şifa Gidiyorduk . Ofansif Almıyorduk , Haliyle Tank Lık Yapmayı Bilen Onca Arkadaşımız Vardı Öğrenmekde Tabiki Kolay Değil Herşey Yavaş Yavaş Olması Gerekiyor Ve Çoğu Arkadaşımız Grub Sorunu Yaşadı Yani Bu Yenilikle Arakdaşlarımızı Ofansif Olarak Götürmemiz İyi Oldu Herkes İçin Güzel Bir Yenilik :arrow: :idea:
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.