Erg paylaşım sorunu

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mehmet123456789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: CANO

Erg paylaşım sorunu

Mesaj gönderen mehmet123456789 »

Merhaba

Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....

BAYRAMPAŞALIM

YAZIKLAR OLSUN SİZE YÖNETİM DİYENE YAZIKLAR OLSUN SİZİ YÖNETİME GETİRENE .....

uygunsuz kelimeler çıkarılmıştır... FETiHNESLi
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Erg paylaşım sorunu

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

mehmet123456789 yazdı:Merhaba

Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük . Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....

BAYRAMPAŞALIM

Şimdi anlamadığım bir nokta var semiha 20 candan alta düşünce ergmi paylaşıyor ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

KEMALIZMX yazdı:

Çemberlitaş bölgesi geldi 5 ay uraştık ancak gaffar kesme taktikleri alabildik sonradan 4 1 1 , 3 2 1 farklı sistemlerde kesmeye başladık ve bu gün yapılan yeni topkapısarayıla gelen günçeleştirmelerde semiha 20 den sonra erg paylaşıyor. Bunun mantıgı ve gecerli bi izzahatı yoktur. Bu oyunculara yapılan büyük bi nankörlük Şimdi siz bu konuyu kilitler benide forumdan uzaklaştırısınız ama bu yaptıgınız NANKÖRLÜKTÜR eger 4 1 1 sistemi ni hatalı buluyosanız ilk gün yapıcaktınız size düşen görevi 8 ay sonra degil. Bu bi nankörlük göstergesidir. Şimdi ister banlayın ister forumdan uzaklaştırın umrumda degil Sİzin gibi nankör insanlara YÖNETİM demekten utanıyorum....

BAYRAMPAŞALIM

Şimdi anlamadığım bir nokta var semiha 20 candan alta düşünce ergmi paylaşıyor ?

Aynen öyle. 2-2-2 sistemi için yapılmış birşey.Eski sistemde girince tek tanklı tankın elleri kopuyor hele tecrübesizse şansı yok
Kullanıcı avatarı
TheInciCaps
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TheInciCaps »

Bence çok iyi olmuş. Tabikide en başta yapılması gerekirdi saçmalık ama doğru olanı budur.Hep büyücülerin mi yüzü gülecekti :P
AxiSeyTaN , Dequesx

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

;) Yaptıkları tabikide mantıklı değil ama şunu da göz ardı etme ; Oyunda item düşürememe sıkıntısı içerisinde olan birok büyücü yada oyuncu arkadaş var.Sürekli dert yanıyorlar ama kendileri item düşürmek için yüzlerce kesim yapmaya uğraşıyorlar.Peki bilmiyorlar mı ki oyunun Random item sisteminin nasıl çalıştığını.Kolaylık olsun işin üç kağıdı olsn az zamanda bol item alalım peşindeler.GM ler oyuna giriyor yönetime hakaretler isyanlar aldı başını gidiyor.Adamların yaptığı açıklama gayet mantıklı :" Biz bölgeleri 2/2/2 sistemine göre ayarladık ve random item sistemi buna göre çalışıyor".Gidiyorlar ki 4 büyücü 1 savaşçı 1 şifacı o sistem hangi büyücüye item versn ? item muhakkak savaşçıya yada şifacıya düşüyor gör bak kıyameti küfür mü ararsın beddua mı ? Günlük bu düzende 5 kesim yapacağına 2 kesim yap yüzün gülsün ! Bu değişimi isyan eden oyuncular istedi.Kaşındılar kanaatimce.Şimdi zorunlu olark belki keyfi olarak 2/2/2 gideceksin ve sorunun çözülecek.O zaman anlarsın değişimin sebebini :ugeek:
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Jintroublee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Lonca: (Chosens)

Mesaj gönderen Jintroublee »

Destegimiz Sonsuz Kardeşim Haklısın
KeŞKe..
Kullanıcı avatarı
deviltimes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen deviltimes »

Mehmet Sana Katılıoyrum ..
takFİŞİBİTİRİŞİ takFİSİBİTİRİSİ takFISIBITIRISI <<_O
Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

2 2 2 giren war mı bi sorsana sen ? gm nın arkı düzmüş itemini arkadan geleni köpek kovalasın parası varsa da yapamaz çünkü sistem değişti . ama kim ne derse desin. 2 2 2 miş 3 2 1 miş hikaye 4 1 1 10 dkda temiz kesim . bir de anlaşılmayan şu madem semiha ergi geç veriyodu neden ilk anda düzeltilmedi . bi düşünün onda insan kesmek için kaç ay uğratı 2 2 2 . 4 1 1 1 2 3 sistemlerini buldular giden emek zaman para kime kar kaldı ?
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

20 de paylaşsa 50 de paylaşsa 4*1*1 de 3*2*1 2*2*2 de ve hatta 5*1 bile kesiyoruz.no problem ;=)
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
KcuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen KcuF »

BAYRAMPAŞALIM

uygunsuz kelimeler çıkarılmıştır... FETiHNESLi

Kardeşim Aslında Güzel Bir Yenilik Getirdiler Erg'in 20 De Paylaşması Gibi Bana Nedenini Sorucaksın Bu Yeniliği Bizler Yani Oyuncular İçin Geitrdiklerini Düşünüyorum Nedenmi : Eski sisteme Göre 4 Fizik 1 Tank 1 şifa Gidiyorduk . Ofansif Almıyorduk , Haliyle Tank Lık Yapmayı Bilen Onca Arkadaşımız Vardı Öğrenmekde Tabiki Kolay Değil Herşey Yavaş Yavaş Olması Gerekiyor Ve Çoğu Arkadaşımız Grub Sorunu Yaşadı Yani Bu Yenilikle Arakdaşlarımızı Ofansif Olarak Götürmemiz İyi Oldu Herkes İçin Güzel Bir Yenilik :arrow: :idea:
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ

A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.

“Genel Sohbet” sayfasına dön