Merhabalar,
Bir ilki gerçekleştiriyoruz ve İstanbul Kıyamet Vakti oyununu Web Tabanlı yapıyoruz.. Çalışmalarına başladığımız projeyi sizlere buradan duyurmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bir süredir üzerinde çalıştığımız İstanbul Kıyamet Vakti Browser Oyununu kısa bir süre sonra siz İKV oyuncularının hizmetine açmayı planlıyoruz. Sizlerin ilgisini merak etmemiz amacıyla buradan oyunumuzun duyurusunu yapmak istedik.. Gelişmeleri resmi İKV forumundan sizlere bildiricez..
3 gün önce bunu düşünmüştüm bende fakat şöyle bir şey var ki , uygulama da ki gibi bir performans verebileceğini sanmıyorum oyunun.Böyle bir şey yapmanız gerçekten çok güzel ve büyük bir başarı fakat pek fazla ilgi alacağını sanmıyorum.Yine de elinize sağlık,başarılar dilerim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
KEMALIZMX yazdı:webden kasıtı sanırım arkadaşların pvp tarzı sanal sunucu oluşturarak yapılabilir imkansız birşey değil
O tür bir şey yapılabilir zaten.
Bizim kastettiğimiz yaklaşık 2 Gb dosya içeren online bir oyun bütün hali ile web tabanlı hale gelmesi idi.
Arkadaşın kastettiği şey pvp tarzı birşey ise, yapılabilir.
Yanlış anlaşılmayı düzeltim arkadaşlar oyun hakkında kısa bi bilgi verim web tabanlı bazı oyunlar var text tabanlı bu oyunun içeriğini kullanarak öyle birşeyler yapıyoruz yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim gerçekten telif ihlalini hiç düşünmemiştim pvp tarzı bir oyun olmıcak text tabanlı bir oyun olucak sadece görevler itemler vb. şeyler aynı olucak
Şuan elimde "Nhất Kiếm" adlı oyunun dosyaları mevcut , oyun Son Destan oyununa benzer şekilde,web tabanlı oyun ve dosyalarının toplam boyutu 1.5 GB.Gayet normal bir şekilde İstanbul Kıyamet Vakti oyunu Web üzerinden yapılabilir fakat uygulamada ki performansı vermez/veremez.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.