İstanbul Kıyamet Vakti
Metin2
Knıght
Oyunlarını Tek tek para ve oyuncu bakımından inceliyelim;
Metin2
Tüm Dünya'da milyonlarca oyuncunun oynadıgı uzak doğu oyunu.
Para bakımından oyuna baktıgımı zaman bir zamanlar benimde oynadıgım bir oyundur metin2 inanılmaz şekilde para dönüyor bu oyunda,oyunda ep sistemi mevcut,dilediginiz herşey dükkan'da mevcut.
Oyunun son leveli 99,buna göre bazı arkadaşlar adamlar yok 99 lwl getirmiş'de bir çok yer ve bölge var'da bir çok sehir varda vb şeyler söylemesin.
Oyunu oynadıgınız takdir'de 61 lwl'den sonra oyuna mutlaka para yatırmanız lazım,aksi takdir'de çarınızı bir üst seviyeye kasamazsınız.
Metin2 Hile,Bot,Yang VB Bir Çok Hile Programı Bulunduran bir oyun ve nerdeyse 6 7 senedir bir türlü kaldırılmıyor bu tür programlar,Yaş sınırlaması küçük,babaların cebinden gizlice para cıkartıp bizim dükkana gelip metin2 yang alan 12 13 yaşındaki cocukları gördügümde gerçekten kendim üzülüyorum.
Çar+İtem+ Para kombinasyonu metin2'de geçerli
Knıght:Eski zamanların unutulmaz oyunu
Eski'den knıght oynamışlıgımda vardı,bu oyuna kuzenlerımle baslayıp sabahlara kadar oynadıgımızı hatırlıyorum,inanılmaz saran bir oyundu ve daha cabuk level atlayıp daha cok güçlenmek için,''Premium''(Plus paket gibi)alıp oyuna daha rahat giriş yapıp,hızlı bir şekilde level almamızı saglıyordu.
Para+Çar+Para Kombinasyonu Knıght Geçerli.
Not:Eski oynayıcılar çok iyi hatırlar,oyuna girmek nerdeyse imkansız'dı.Premiumsuz Saatlerce ugraşırdık....
İStanbul Kıyamet Vakti:
Beta Sürümünden beri oyunu oynarım ,oyun gün geçtikçe gelişir,geliştikçe yapımcı firmanın paraya ihtiyacı olur,bu böyle gider'de gider'de gider........
Metin2 Ve Knıght'dan daha az para harcıyacagımız güzide oyun,ama para harcamanın'da bir sınırı var,mesela metin2 ve knıght + basmak (parlatmak)bedava,ama bizim oyunumuzda paralı?
Lonca Sistemi Tamamen Bedava,Ama Bizim oyunumuzda Paralı ?
İksirler Beleş?
Ama bizim oyunumuzda paralı ?
Bu 3 oyunu birbiriyle karşılaştırdığımızda,İstanbul Kıyamet Vaktinin Para Olarak Metin2 Ve Knıght yanına yaklaşamıcagının kanaatine karar vermiş bulunmaktayım.
Metin2 Gelir:100
Knıght:80
İstanbul Kıyamet Vakti:10
(Yukarda Verilen Gelirler,Gerçek Degildir)
Bu 3 oyununda sonu gelmek üzere,yönetimin gerçekten artık işi çıgrından çıkartmaması gerek.
Metin2 Ve Knıght Bu aralar düşüşte,Ama ne yazık ki İstanbul Kıyamet Vakti'de Düşüşte (Son 1 Senedir)Yöneticilerin buna göre birşeyler yapması lazım ama her gelen eklentinin arkasında bir para tuzagı olması bizleri gerçekten şaşırtıp üzüyor ..!
Diger Oyunlar Ve İKV(Merak Ediyorsan İçeri)
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Diger Oyunlar Ve İKV(Merak Ediyorsan İçeri)
ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin
)

fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu
soruna gelirsek tam sana göre wow
1. hile kullanırsan değil kullanmaya dahi kalkışırsan sülaleni kaldırırlar
2. 3 serili kitabı mevcut ikv deki hikaye değil saçma sapan bişi warcraft serisini okuyup oyununu oynarsan tamamiyle bana katılacaksın :!:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Profesional bir KO oyuncusu ve M2'de 77 Lw. Adım atmış bir M2 oyuncusu olarak yorum atma gereği hissettim.
KO'da iksirler bedava Klan sistemi (Lonca) Bedava, Silah parlatmak (Basmak) Bedava demişsin... Öncelikle buradan başlamak istiyorum. Knight Online'da 18 adet +7 Raptordan Sadece 1 tane +8 e geçirebildim. (Parlatabildim) Ve bunuda 18 adet TRİNA ile yaptım. Trina nedir? Cash Yani Akçe ile alınan bir şans artırıcı. +7 Raptor u parlamamış Ecel düşünün +8 Raptoru Parlamış ecel düşünün. Beramusta 78 Lwl bir karakterim vardı, Sırf İron set ve Shell seti için çok ama çok rahat 2 arkadaş 2 milyara yakın para harcadık. Dikkatinizi çekmek istiyorum; ''Tek karakter''.
Belki KO ikvye göre daha beleş daha eğlenceli gelir. Evet KO birçok yanı ile İKV den daha güzeldir. Ama buna harcanan Reel parayı lütfen dahil etmeyiniz. İkv de GB (Oyun parası) SATIN ALMADAN Maden çekerek Gb atarakda para yapılabiliyor.
Ko'nun her sunusunda binlerce hatta onbinlerce online oyuncu varken 12 saatte bir çıkan Patron Canavar'lardan Düşen Uniqe İtemlerden para yapılıyor. Ve bu Bosslardan Parmakla sayılacak kadar az var. Onbinlerce Online, 8-10 tane boss... Belki düşer umudu...
M2 hakkında yorum bile yapmak istemiyorum, Online oyunlar hayatımın kabusuydu.
İKV ye gelirsek. 1 yada 2 adet Kutu, 4 bin yada 6 bin akçe. Başkada bir gereksinimi yok. Ne oyun parasına Reel para veriliyor, Nede gereksiz başka masraflar. Hatta belki İKV yönetimi hoşlaşmaz bu durumdan ama. Sırf savaşçımda 16 bin Akçelik yükseltme var. Ve hepsini oyun parası ile sağladım. Herkeze göre 160 Tl. Bana göre 3-4 gün Sivri adada maden...
KO'da iksirler bedava Klan sistemi (Lonca) Bedava, Silah parlatmak (Basmak) Bedava demişsin... Öncelikle buradan başlamak istiyorum. Knight Online'da 18 adet +7 Raptordan Sadece 1 tane +8 e geçirebildim. (Parlatabildim) Ve bunuda 18 adet TRİNA ile yaptım. Trina nedir? Cash Yani Akçe ile alınan bir şans artırıcı. +7 Raptor u parlamamış Ecel düşünün +8 Raptoru Parlamış ecel düşünün. Beramusta 78 Lwl bir karakterim vardı, Sırf İron set ve Shell seti için çok ama çok rahat 2 arkadaş 2 milyara yakın para harcadık. Dikkatinizi çekmek istiyorum; ''Tek karakter''.
Belki KO ikvye göre daha beleş daha eğlenceli gelir. Evet KO birçok yanı ile İKV den daha güzeldir. Ama buna harcanan Reel parayı lütfen dahil etmeyiniz. İkv de GB (Oyun parası) SATIN ALMADAN Maden çekerek Gb atarakda para yapılabiliyor.
Ko'nun her sunusunda binlerce hatta onbinlerce online oyuncu varken 12 saatte bir çıkan Patron Canavar'lardan Düşen Uniqe İtemlerden para yapılıyor. Ve bu Bosslardan Parmakla sayılacak kadar az var. Onbinlerce Online, 8-10 tane boss... Belki düşer umudu...
İKV ye gelirsek. 1 yada 2 adet Kutu, 4 bin yada 6 bin akçe. Başkada bir gereksinimi yok. Ne oyun parasına Reel para veriliyor, Nede gereksiz başka masraflar. Hatta belki İKV yönetimi hoşlaşmaz bu durumdan ama. Sırf savaşçımda 16 bin Akçelik yükseltme var. Ve hepsini oyun parası ile sağladım. Herkeze göre 160 Tl. Bana göre 3-4 gün Sivri adada maden...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Gelde işte bunu ikv oyuncularına boş konuşanlara anlatTatarian yazdı:Profesional bir KO oyuncusu ve M2'de 77 Lw. Adım atmış bir M2 oyuncusu olarak yorum atma gereği hissettim.
İKV ye gelirsek. 1 yada 2 adet Kutu, 4 bin yada 6 bin akçe. Başkada bir gereksinimi yok. Ne oyun parasına Reel para veriliyor, Nede gereksiz başka masraflar. Hatta belki İKV yönetimi hoşlaşmaz bu durumdan ama. Sırf savaşçımda 16 bin Akçelik yükseltme var. Ve hepsini oyun parası ile sağladım. Herkeze göre 160 Tl. Bana göre 3-4 gün Sivri adada maden...![]()
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
hile olsaydı eninde sonunda bir taraftan duyulurdu yada bir kişi hile kullanılırken görüp foruma koyardı o yüzden ben hala hile olduğuna inanmıyorumwingrove yazdı:fuci yazdı:ikvye devam etmemin tek sebebi oyunda hile ve em çekmek yok ve birde oyun hikayesi güzel ama hilesiz ve güzel bir hikayesi olan bir oyun bulsam direk ona bşalarım(eğer bildiğin böyle bir oyun varsa söyleyin![]()
)
hile yok mu![]()
neyse anlayan anlamıştır
![]()
soruna gelirsek tam sana göre wow![]()
1. hile kullanırsan değil kullanmaya dahi kalkışırsan sülaleni kaldırırlar![]()
2. 3 serili kitabı mevcut ikv deki hikaye değil saçma sapan bişi warcraft serisini okuyup oyununu oynarsan tamamiyle bana katılacaksın :!:
evet sana katılıyorum mesela metin2 de bir yeteneğini daha iy igeliştirmek için kötü ruh kovma kağıdı adlı bir şey var ondan alman lzım yanlış hatırlamıyorsam 20 tl ve bundan bir tane den fazla alman lazım o yüzden aslında ikvnin kazandığı rakam gerçekten bu oyunlara bakarsak çok cüzi bir rakamTatarian yazdı:Profesional bir KO oyuncusu ve M2'de 77 Lw. Adım atmış bir M2 oyuncusu olarak yorum atma gereği hissettim.
İKV ye gelirsek. 1 yada 2 adet Kutu, 4 bin yada 6 bin akçe. Başkada bir gereksinimi yok. Ne oyun parasına Reel para veriliyor, Nede gereksiz başka masraflar. Hatta belki İKV yönetimi hoşlaşmaz bu durumdan ama. Sırf savaşçımda 16 bin Akçelik yükseltme var. Ve hepsini oyun parası ile sağladım. Herkeze göre 160 Tl. Bana göre 3-4 gün Sivri adada maden...![]()

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Metin2 ve Knight ta + basmak bedava mı
Sen Metin2 deki ejderha tanrısı kağıdının 20TL olduğunu ve oyundada bir item alıp birleştirmek gerektiğini ayrıca sadece %20 geçiş hakkının olduğunu biliyor musun ? Ben Metin2 de 8 Ay görev yaptım ve oyun daha vergi ödemiyor Türkiye ye. Knight Online desen 60 dan sonra milyarlar harcaman gerekir o oyuna. Siz daha bu oyuna 100 TL yatırıp paracı İKV diyorsunuz. Gidin başka oyun oynayın da görün PARA GÖZ nasıl olunur.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
evet metin2 de her daim para yatırmak lazımken burda 20 tl yetiyor hatta bunu bile oyun parası ile yapabilirsinWotkasarap yazdı:Metin2 ve Knight ta + basmak bedava mıSen Metin2 deki ejderha tanrısı kağıdının 20TL olduğunu ve oyundada bir item alıp birleştirmek gerektiğini ayrıca sadece %20 geçiş hakkının olduğunu biliyor musun ? Ben Metin2 de 8 Ay görev yaptım ve oyun daha vergi ödemiyor Türkiye ye. Knight Online desen 60 dan sonra milyarlar harcaman gerekir o oyuna. Siz daha bu oyuna 100 TL yatırıp paracı İKV diyorsunuz. Gidin başka oyun oynayın da görün PARA GÖZ nasıl olunur.