Yaklasik 20 dakikalik aramamla eski charimla cektigim resimi buldum
Burada olabilir sirkeci tren istasyonunun hemen altindan 2 bina arasina sikistirilmis siper orulmus bir sokak var girisi oradan olabilir.
Hatta kesinlikle orada olacak google mapstan topkapi sarayi istanbul turkiye yazin oradan camiinin neresinde olacagina dair bakarsaniz sirkeci Nin oradaki gulhane parkinin arkasinda
Lanetxxxi yazdı:Yaklasik 20 dakikalik aramamla eski charimla cektigim resimi buldum
Burada olabilir sirkeci tren istasyonunun hemen altindan 2 bina arasina sikistirilmis siper orulmus bir sokak var girisi oradan olabilir.
Hatta kesinlikle orada olacak google mapstan topkapi sarayi istanbul turkiye yazin oradan camiinin neresinde olacagina dair bakarsaniz sirkeci Nin oradaki gulhane parkinin arkasinda
Orası er meydanı Çemberlitaş kutuda bulunan haritalardan birinde gösteriyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Arz Sancağına Yakın Tren İstasyonu Arka Tarafında Olma İhtimali yüksek Yani Komutanın Yakınlarında Olacaktır. Eminönü Gülhane Sirkeci Tarafında Çok Çalıştım Zamanında Oradan Biliyorum . O Dediğin yer Bildiğim Kadarıyla Oyun Hatasıydı
Topkapı ya Büyük Bir İhtimal 2 Girişli olacak Biri ÇÖL diye Tabir ettiğimiz Lodos Kale Arkasının Olduğu Yer Lodosların Kuzeyi
Diğer giriş İse Uçak Diye Tabir ettiğimz Yerde Olan Tren Garının Arkası...
Sadece Tahmindir.. Bir tarafta Ruh taşı Diğer Tarafta Kapı Olması İhtimalini Göz Önünde Bulundurdurarak Söyledim.
Bu arada İbretlik Birşey Payalaşacağım.
yöneticilere gelsin. :|